Aldatlan kadn affeder mi?

aldatılan affedermİ?

• affetmem

OY: 263 64,8%
  • affederim

OY: 14 3,4%
  • ne ekerse onu biçer aldatırım.

OY: 21 5,2%
  • sineye çeker hergün başına kakarım

OY: 27 6,7%
  • affeder kendi içimde kendi kendimi yerim

OY: 20 4,9%
  • bir kereye mahsus bir şans daha veririm

OY: 81 20,0%

• Ankete Katılan
    406
bazen kendimizi ne de çok harap ediyoruzz ...oysaki sakin kafayla düşündüğümüzde çokta sevsekte zamanla yaş ilerledikçee önemli olanın kendimiz olduğun u görüyoruzz...ve kendimizi değmeğen biri için neden bu kadar harap ettiğimize yanıyoruz..üzülmesi gereken aslında karşımızdaki..en başta beni kaybetti diye üzülmeli..değmez arkadaşım s eni üzen biri için hiç değmez..canın şimdi acıyacaktır ama inan ilerde kendini bu denli üzdüğüne üzüleceksin..hayat güzel senden daha değerliside yokk..sevgiyle kal...

Bu cevap bana mıydı Teknolog arkadaşım?benneyaptımki

her aldatma faklıdır..kadından mı kaynaklanır, yoksa erkekten mi kaynaklanır..haklımıdır haksızmıdır..nedenine bağlı kısaca...
insanı zorla aldatmaya iten nedenlerde vardır..işkence evlilikler..zorla evlenilmiş bir ortamda yaşamak duygusu...
çok geniş bir kavram aldatma....bunlara bağlı değişir sonuçlar ..

her insanın bulunduğu durum çok farklı....ve insan su misali içine girdiği bardağın şeklini alıyorr...hayatta bulunduğumuz duruma göre şekilleniyoruzz...

allahım korusun aldatılmaktan hepimizi, ben beklemiyorum ama hayat bu belli olmaz, kadın affetmez asla , "senin üstüne başka gül koklanmış" sineye nasıl çekersin ya..

affedemem eğer affedicek olursam asla unutamayacağımı bilirim her dalıp gittiğinde acaba onu mu düşünüyo diye kendi kendimi yemektense affetmem o an üzülürüm zamanla acısı hafifler küllenir acıtmaz olur.

ben ASLA affetmem cünkü beni hakeden bir insan asla beni aldatmaz. sevgi bitmis bile olsa bunu acik bir sekilde söyleyebilir yani beni enayi yerine koyup gururumu ezerse tek bir saniye bile düsünmeden ayrilirim...

Sebebi, açıklaması, bahanesi ne olursa olsun... Kaç yıllıık evli olursak olalım... Aldatmasının dozajı ne olursa olsun... Kaç tane çocuğumuz olursa olsun... Aldattığı gün herşey biter!!! klava:

afetmis gorunur ama kalbi asla affetmez ve unutmaz, sadece cocuklari icin, ailesi icin, rezil olmamak icin vs.,devam etmek zorunda oldugu icin devam eder, ama o yara surekli kanar

genel konuşmayayım şimdi ama

ben kendi adıma asla affetmem,affedemem.........

afetmis gorunur ama kalbi asla affetmez ve unutmaz, sadece cocuklari icin, ailesi icin, rezil olmamak icin vs.,devam etmek zorunda oldugu icin devam eder, ama o yara surekli kanar

evet katılıyorum kesinlikle unutmaz...kabına çekilmiş yanardağ gibi patlayacağı günü bekler..

ister kültürlü ister kültür seviyen düşük olsun eğer işin içinde çocukların varsa affediyorsun gerçi sözlerle onu affettiğini söylüyorsun ama kalbin hiç affetmiyor hele bide çok seviyorsan işte ozaman çok zor

evet çocuklar için yapmayacağımız şey yok...aldatılmayı bile kabullenmemizi sağlıyorlar ama acısı bizde kalıyorr..içimizde dinmeyen bir sızıyla hayata devam etmeye çalışıyoruzz..

pekii ikinci bir soru kadın gerçekten affedermi??? soruma ek yapıyorum...

kesinlikle affetmez bence..... belki mecburiyetten evliliğini sürdürür ama gerçekten affetmez.....

kesinlikle affetmem acimadan vururum

asicim canım sakın ha alah korusun bitnem a.s. allahım ne sana nede bizlere aldatılmayı yaşatmaz inşallah :Saruboceq:
canım tabiki şuan öyle sorunlarımız yok (allah a şükür) ama olsa affetmem....ama onu vurupta hayatımı hiç mahfetmem...... çünkü o saatten sonra o benim için bir hiç olur...........

vurmak kaba kuvvet kim olursa olsun çözüm değil...neden olduğunu bilmek gerek..katlanacak bişey değil tabiki ama çözüm..ayrılmak ..vurmakta neki!!!!

kesinlikle affetmem ekonomik özgürlüğümden çok benim gururum önemli,
kendisi aldatıcak ben sineye çekicem yok öyle yağma......
yinede Allah korusun Allah kimseyi böyle bir durumla sınamasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…