Hayata geri donmek.. :)
Ayrilali dort yil,bosanip onu hic gormeyeli uc bucuk yil oldu.. Ayrildigim gunden itibaren, yasamima hic kimseyi sokamadim..Denedim.. Her seferinde alabildigine bunalmish olarak bir daha asla gorusmemeyi sectim ilk bulusmadan sonra.. Sorun ona ashkim falan degildi..Aldattigini ogrendigimde, aklimdan ilk gecen soru; o nasil biri aceba degil, nasil beni aldatirdi:) Isim geregi, insan iliskileri konusunda uzman olan ben,aldatilmaya layik bulunmayi yada gerek gorulmeyi kabullenemedim. Sanirim halada sorun bu..
O belki yeniden evlenmish, yasamina devam ediyorken, ben yabanci bir ulkede HIC kimsesiz ve ikili iliskiler konusunda tum oz guveni yara almis bir kadin olarak,neyi bekledigimi bilmeden bekliyorum:)
Tek farkinda oldugum: gunler geciyor..anlamsiz,sevgisiz..bombosh gunler.. :82:
Insallah canım.
Ben ilk O nu bildigim için su hayatımda belki de o yuzden herseye katlandım acı ama gercek sanırım bu.
Yıne dayanamadım annesını acıle kaldırmıslar, dun hastanedeydıler, en guzel yerden gecelıgımı cıcegımı aldım zıyarete gıttım yıne yalnız bırakmadım onu. Ama orda gordugum bırsey yıne canımı cok acıttı, orda bır kere daha anladım kı beni sevmiyor, gozu hep baska kızlarda, hastanede bıle genc doktor hanımda gozu, onun pesınde
ben evliyken birine asık oldum. asık olduğum adam da evliydi. eşim çok dürüst iyi bi eş. kalbim baska birine ait olmasına rağmen onu aldatmadım. çünkü biz mutlu olacağız diye, eşimi ve onun esini aldatılmak gibi biseyi yasayıp mutsuz olmasını acı çekmesine gönlüm razı olmadı. ama simdi ona da bana da yazık olduğunu da biliyorum. çünkü hakkaten çok büyük bir aşktı ve malesef çok geç tanıstık. çünkü ikimiz de evliyiz. simdi sürekli neden daha önce karsılasmadık diye içimiz içimizi yiyiyor ama yapacak bisey yok. allah insana böyle türden acı da yasatmasın gerçekten çok zor çünkü. evet esimi aldatmadım baskasıyla olmadım ama kalbim de onun için çarpıyor. inasn duygularına engel olamyıor malesef.
allah yardımcın olsun allahtan sabır diliyorum sana bende 2 yıllık evliyim ama eşimden şüpeleniyorum hep acabalarla yaşıyorum nerden vardım bu kanıya onuda bilmiyorum ama içimde hep bir şüphe var beni aldatıyormu diye
merhaba arkadaslar..ben araniza yeni katildim..bende anlatmak ,rahatlamak ,gerektiginde sizlerden akil almak icin yaziyorum
15 senelik evliyim,iki cocugum var..10 ay once,evliligim boyunca sih sih aldatildigimi ogrendim..esim son yillar surekli icen,gezen kendi eglence hayatinda olan bir insandi..
bize bagliydi ama eve cok bagli degildi..tartismamiz sadece bu yonden olurdu..son 1-2 yil iyice supheleniyordum.gec gelmeler,ilgisizlik vs vs..
is gorusmesi icin yurt disinda oldugu bir gun ogrendim..hemde tesbihten dokulen boncuk taneleri gibi dokuldu tum ettikleri...bir deil iki deil surekli aldatmalar..
en son ki sevgilisi benim kaldigim yere yakin kaldigi ve ortak tanidiklar oldugu icin patlak verdi..neyse duydum dunyam yikildi..
direk tel actim ve hemen baglarimizi telde yuz yuzede deil kopardim..inanin neler yasadigimi bir ben bir Allah biliyor...Allaha cok sukurki Ona sigindim,teselliyi Onda buldum..gece gunduz gozyaslari icinde dualar ettim,sabahlara kadar..Her gece inanin her gece..Rabbim benim bu uykusuz geceme neden olanlari sana havale ediyorum dedim..Kullarini sana sikayet ediyorum ,elimden baska birsey gelmiyor dedim..
muhakkakki Allahla mazlumun duasi arasinda hic bir perde yoktur,en cabuk ulasan dua Mazlumun ahidir..6 ay ayri yasadik,bu 6 ay icinde kendisi kapimizda geziyor,perisan bir halde silbastan yapalim diye haber yolluyordu..ama ben bitirmistim,oda bu kadarini ummamisti ama bende bitmisti..
haberler yolladi yapamiyorum affetsin,cahillik ettim,arkadas ortamina uydum, pismanim yasayamam ben onlarsiz diye ama ben hepsini geri cevirdim..en son intihar etti,hastaneye kaldirildi..
mecburen affetmek zorunda kaldim arkadaslar..
seviyordum hemdee cokkk,gozumden bile kiskaniyordumm..bu hareketi belki Allah kizmasin ama gururumu oksadi..belkide Rabbimin ona verdigi bi ceza idi..
simdi 4 aydir birlikteyiz,yeni eve ciktik..yeni hayat..
tedavi goruyor ickiyi birakti..her aksam evde cocuklarla ilgileniyor..belkide hep hayalini kurdugum bir aileye 15 sene sonra simdi sahibim ama mutsuzum..
sevgi bitti,guven bitti..o gozume gozume bakiyor,ustume titriyor..cok korkuyor terk edecek diye..
kotu arkadas ortamini terk etti..o hayatin sonu yoktu beni mahfettiler diyor...
hatta surekli bana bende namaza baslamak istiyorum diyor..
suan evdeki huzuru atmosferi anlatamam..herkesin gozleri isil isil..herkes mutlu.. ya ben??
ama benim canim yaniyor ,icim kaniyor...etlerimi lime lime dogradi,canimdan et cekti..aldatilmak cok aci,hele birde cok seviyorsan ve cokk sevildigini saniyorsan..
sevgim hep vardi,hemde cokk diyor yeminler ediyor ,ama kim inanir!! sevse aldatirmiydi?
konusunu bile acamadik adam akilli,hatirlamak istemiyorum cok pismanim diyor?
arkadaslar napacam ben,,,keske ayrilsaydim unuturmuydum? yeni hayata baslayabilirmiydim?
yada devam etsem tekrar guvenebilirmiyim? severmiyim tekrar onu?
Allahim kimseye vermesin bu guyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?