Bundan kurtulmak die bişey yoktur aslında eğer aldatılgınız kişi ile hala birlikteyseniz bu durumdan asla kurtulamazsınız cunki ona karşı duymuş oldugunuz güvensizlik gun gectikce artma olasılıgına sahip sorular başlıyo= Acaba nerde acaba kiminle acaba şuanda neyapıyor onunla konusuyormudur yada buluşmuşmudur onu düşünuyormudur..? neden aramadı kesın onunla neden soguk davranıyor kesın gene onu istiyor.. daha sayamıycagım kadar kuşkular! oluşuyor..yaşadım biliyorum üstelikk yıllarca devam ettim.... en mutlu anımda bile bunları düşündüm gunluk yaşantımın bir parçası haline gelmişti bu şüpheler gece yatarken bunlarla yatıyor sabah kalkarken bunlarla kalkıyordum inanılması cıkılması cokk zor bir durum!! bundan kurtulmanın birtek yolu vardır HAFIZANI KAYBETMEK.. bide tuhaf olan butun erkekler sana aynı gelıyor.. herkesın yuzune bakarken kesın buda aldatıyordur die düşünuosun yani bilmıyorum.. karmaşık oldukcada zor bir süreç hatta yaşam tarzı!!!!!
tek kelimeyle canım acıyor....bir zamanlar koşa koşa geldiğim evim şimdi bomboş,anlamsız...duvarlar üstüme üstüme geliyor,nefes alamıyorum..
en mutlu olmam gereken zamanda,bebeğime kavuşmama az kala öğrendim aldatıldığımı...anne olmamın sevincini bile yaşayamadım...oysa o kadar istiyordum ki bu bebeği...şimdi yüzüne her baktığımda ağlıyorum...geçecek biliyorum,zaman diyorum kendime biraz zaman gerekli...geçecek bu günler,bebeğimle yeniden tutunacağız hayata....
benzer olay benimde başımdan geçti aldatıldığımı ilk öğrendiğimde hamileydim( yıkıldım mahvoldum evi terkedip babamın eviğne gittim boşanma davası açtım hemen ama sonra aileler girdi devreye tekrar bir araya geldik ama sonuç gene aynıydı ( bu sefer inatla baba evine dönmedim ev tuttum kendime şuan kızım 9 aylık ve bana yaşama sevinci verdi. o olmasa bu kadar çabuk atlatamazdım. aldatılmak bir insanın hayatta yaşayabileceği en ağır duygu. insan ölüme bile alışıyo ama bu çok farklı. seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun seninde dediğin gibi inan bebeğin doğunca onunla beraber sen de yeniden doğucaksın ve mücadele etmen daha kolay olucak.
Benim de en büyük korkum aldatılmak.. Çünkü en güvendiğin anda en ummadığın anda lanet olası seni alt üst ediyor.. Hayatını diken üstünde geçirmek berbat bir durum.. Ben zamanında Aldatıldım üstelik sözde bana deliler gibi aşık olan kişi tarafından acım nasıl mı geçti bende onu aldattım başka türlü bu ateş sönmez.. Ve beni aldatmayı bıraktığı anda hayatını bana adadığı anda ona başka birine aşığım dedim yıkıldı.. kan kusut alkolik oldu.. olsun.. beni 3 sene ancak unutabilmiş... 4 sene de ayrıydık..birgün karşılaştık.. üstelik ben aradım.. çok değişmişti.. bende öyle.. Şimdi 17 aydır beraberiz ve 4 ay sonra evleneceğiz.. Artık beni aldatmasından korkmuyorum.. Arkadaş muhabbeti arasında şakayla geçse bile hiç problem değil karşımdaki 1 yapar ben çok daha iyileriyle yaparım benim için daha iyi falan diyorum.. Halbuki hiç öyle değil ben aldatılmaktan çok korkuyorum beni aldatırsa katil olurum.. Erkek de kaybetme korkusu olacak ben bunu bilir bunu söylerim!!! Onda olacak aldatılma korkusu.. Keyfiye Aldatan bütün herkesi MEVLAM 2 CİHANDA 2 YAKASINI 1 ARAYA GETİRMESİN İNŞALLAH.. KUL HAKKI BU KUL HAKKI!!!
bunları Rabbim bildiği gibi yapsın çok zor bi durum Alah yardımcın olsun sana ve bebeğine benimde 8 martta mahkemem var ama pislik herif boşanmayacağım diye tutturdu nasıl yapıcam bilmiyorum daha onun eşi olarak görünmek onun soyadını taşımak istemiyorumcanım bebişim 3 aylık oldu,allaha şükür o var...doğumuma az kala gelen 1 mesajla öğrenmiştim aldatıldığımı ama o her seferde yalanladı...lohusalığım ağlayarak,acabalarla geçti...3 hafta önce maillerine baktığımda silmeyi unuttuğu 1 mesajla dünyam başıma yıkıldı...meğer 6 aydır devam eden bir ilişkisi varmış...o günden beri ayrıyız,boşanacağım tabiki...şimdi bebişimle hayata dönmeye çalışıyorum şimdi...
aminnnnnnnnnnpıslıklerr böyle kocaların köpeklerden farkı kalmaz ınsallahhh
Allah ım sen herkese yaşattıkları acıların karsılıklarını yaşat yarabbımmm
bende aldatıldım ve bende takıntı halini geldi kendi kusurlarımı daha çok gördüm ufak şeyler büyüttüm çevremdekileri kırdım onun sevgililerini araştırdım falcılara gittim erkek gbi giyinmeye başladım hala öyleyim estetik yaptırmayı düşünüyorum hergün face sayfasını açıyorum bakıyorum bazen özlemişim ya diyorum bazen aklıma gelmiyor bazen kendime kızıyorum beddua edemiyorum üstelik olay aynen şöyle gerçekleşmişti tartışmıştık o hep insanları eleştiriyordu bende rahatsız olup onu azarladım o gün beni kurstan almaya gelmişti sonra eve giderken onu aradım bağardım ve kntrüm bitti kapandı suratına sonra 2 gün boyunca beni aramadı bende aradım
sanırım iyi yapmışım ayrılmak istediğimi söylicektim o yüzden beliyordum aramasını .ama ilk önce meşkule çevirdi telini sonrada açtı restoran sesi geliyordu ve bir yandan benimle konuşuyrdu bir yandan da karşısındakiyle ilgileniyordu ne istersin gbi bu böylewmi olsun böylemi gbi bir konuşmaydı karşı tarafın sesi gelmiyordu sadece erkek arkadaşımın sesiydi ve benimle hitaplı konuşmuyordu adımı bile anmıyordu sanki asker arkadaşıydım ve kısa kesmeye çalıyordu hem rahat konuşmaya çalışıyuordu hem sesi gidip geliyordu titreme dğildi bu başka birşeydi tedirgin olduğu belliydi yani şarzım az ben seni sonr aararım dedi aslında çok kısa bi konuşmaydı bende peki dedim kapattık ama ben bekleyemedim tel kapanır kapanmaz 1 dakka içinde tekrar aradım birşey söylicektim unutmuşum dedim ne dedi bitmesini istiyorum dedim neeeeeeeee diye çığlık attı sonra ilişkinin mi dedi evet dedim hadi bye dedim
birde normalde onunla konuşurken aşktan sesim titriyordu ama son konuşmayı o kadr rahat yapmıştım ki kendime inanamadım
bundan sonra belki aldatmadı ya da aldattı eğer aldatmadıysa bile kendine yediremediği içindir beni düşünemeyn bir insan o değerini değiştirmez yani
hala kendime gelemedim ondan sonra 3 ay sonra yaklaşık bu sene için üniyi kazandım ve istediğimokul ve bölüm okllarımız arasında bir durak var sadece kampüsler arasında daha önce karşılaşmıştık ve huzursuzm kilo aldım saçlarımı taramıyorum neredeyse kestirdim biraz kendime geldim rimel sürmeye başladım neredeyse 8 . ay oldu bu dönemde okula gitmedim daha 1 senem yanıcak yani aileminde haberi huzur istiyorum mutlu olmak istiyorum onu unutmak istiyorum beddua etmicem öbür tarafta onunla uğraşmak istemem intikam planları benmde aklıma geliyor ama güzel bitermi Allah ın güzeli bitmez hangisiyle yarışıyım ki ben benim
Kızlar merhaba;
Defalarca aldattı erkek arkadasım beni, o kadar kırgın yorgun ki yureğim.
O benım ılk erkek arkadasımdı ılk sevdıgımdı, O nun ıcın neler neler yaptım, kendıme yapmadım kendıme almadım O na yaptım Onun aılesıne yaptım.
O ıse benı hep aldattı hep(
Canım cok yanıyor kızlar, kac kere affettım ama son aldatmasından sonra benım ıcın hersey bıttı artık, benı boylesıne aldatabılen bır erkegı ben ıstemıyorum artık.
Cok uzuldum anlattiklarina canim, neden bu kadar zaman kendine haksizlik ettigini anlamiyorum.. Bence kendini sansli saymalisin ki evli degilsin onunla, daha zor olurdu hersey o zaman. Yeni ayrildigin icin caninin yanmasi cok normal ama inan ki geciyor zamanla.
Icini ferah tut bence sen elinden gelenin cok fazlasini yapmissin ama o hicbirini haketmemis. lutfen geri donmeyi sakin dusunme ona
Cok klasik olacak belki ama inan tek erkek o degil.. ve eminim ki sana gercekten deger veren erkeklerle tanisacaksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?