Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar öncelikle hiç aldatılmadım (umarım tabi:)) onu söylemek isterim.
Ama çevremde gözlediğim olaylara bakarsam aldatılmanın güzellikle hiç bir ilgisi olmadığını söyleyebiliri.Hatta fazla mükemmel olmanın bile aldatma sebebi olucağını düşünüyorum.Her neyse o kadar küçük ayrıntılar insanı aldatmaya itiyor ki bunları saymak çok zor...
Aldatılmanın ne kadar zor birşey olduğunu tahmin ediyorum.Asla tekrar birlikte olmam diyenlerden de değilim.Ama tek söylebileceğim insanın ilk önce kendine saygı duyması ve bunu karşısındaki insana belli etmesi gerektiğidir.Böylelikle en azından sevgiliniz sizi aldatsa bile en azından pişmanlık duygusunu net bir şekilde yaşayacaktır.Bunun bu durumlar için çok gerekli olduğunu düşünüyorum.
Tabiki kimsenin bunu yaşamasını istemem ama bu olaya dünyanın sonuymuş gibi bakmak işleri daha da zorlaştıracaktır eminim.İmkansız gibi görmemek,herşeye hazırlıklı olmak gerek diye düşünüyorum.

Çok haklısın arkadaşım .Bütün erkekler banada aynı geliyor ,inancımı yitirdim .

evet malesef genellikle güzel olan kadınların aldatılma oranı yüksek.araştırmalarda bu yönde doğru çıkıyor.hatta bu durumu araştırmışlar ve güzel olan kadınların birlikte olduğu kişi yada kocası kendini ispatlama çabasında olabiliyormuş buda onu aldatma eğiliminde bulunmasına neden olabiliyormuş yada bazı kadınların çok saçma sapan bir inancı da var:çok güzel bir kadının kocasını yada sevgilisini tavlarsa kendininde güzel olduğunu ispatlamış olacakmış gibi bir saçmalığa inanmaları yada bu kadar güzel bir karısı olduğuna göre bu adamda özel birşey vardır deyip merak duygusundan o adama ilgi duyması gibi nedenler güzelleri üzüyor malesefonun için siz siz olun kendinize güvenipte dizginleri bırakmayın arkadaşlar çevrenizede bir bakın eminim hep güzel olan kadınların bu konuda canı yanmıştır ama çirkinler pek bir şanslı geliyor nedense

tek kelimeyle canım acıyor....bir zamanlar koşa koşa geldiğim evim şimdi bomboş,anlamsız...duvarlar üstüme üstüme geliyor,nefes alamıyorum..
en mutlu olmam gereken zamanda,bebeğime kavuşmama az kala öğrendim aldatıldığımı...anne olmamın sevincini bile yaşayamadım...oysa o kadar istiyordum ki bu bebeği...şimdi yüzüne her baktığımda ağlıyorum...geçecek biliyorum,zaman diyorum kendime biraz zaman gerekli...geçecek bu günler,bebeğimle yeniden tutunacağız hayata....

benzer olay benimde başımdan geçti aldatıldığımı ilk öğrendiğimde hamileydim( yıkıldım mahvoldum evi terkedip babamın eviğne gittim boşanma davası açtım hemen ama sonra aileler girdi devreye tekrar bir araya geldik ama sonuç gene aynıydı( bu sefer inatla baba evine dönmedim ev tuttum kendime şuan kızım 9 aylık ve bana yaşama sevinci verdi. o olmasa bu kadar çabuk atlatamazdım. aldatılmak bir insanın hayatta yaşayabileceği en ağır duygu. insan ölüme bile alışıyo ama bu çok farklı. seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun seninde dediğin gibi inan bebeğin doğunca onunla beraber sen de yeniden doğucaksın ve mücadele etmen daha kolay olucak.

Son düzenleme:

canım bebişim 3 aylık oldu,allaha şükür o var...doğumuma az kala gelen 1 mesajla öğrenmiştim aldatıldığımı ama o her seferde yalanladı...lohusalığım ağlayarak,acabalarla geçti...3 hafta önce maillerine baktığımda silmeyi unuttuğu 1 mesajla dünyam başıma yıkıldı...meğer 6 aydır devam eden bir ilişkisi varmış...o günden beri ayrıyız,boşanacağım tabiki...şimdi bebişimle hayata dönmeye çalışıyorum şimdi...

pıslıklerr böyle kocaların köpeklerden farkı kalmaz ınsallahhh

Allah ım sen herkese yaşattıkları acıların karsılıklarını yaşat yarabbımmm

Benim de en büyük korkum aldatılmak.. Çünkü en güvendiğin anda en ummadığın anda lanet olası seni alt üst ediyor.. Hayatını diken üstünde geçirmek berbat bir durum.. Ben zamanında Aldatıldım üstelik sözde bana deliler gibi aşık olan kişi tarafından acım nasıl mı geçti bende onu aldattım başka türlü bu ateş sönmez.. Ve beni aldatmayı bıraktığı anda hayatını bana adadığı anda ona başka birine aşığım dedim yıkıldı.. kan kusut alkolik oldu.. olsun.. beni 3 sene ancak unutabilmiş... 4 sene de ayrıydık..birgün karşılaştık.. üstelik ben aradım.. çok değişmişti.. bende öyle.. Şimdi 17 aydır beraberiz ve 4 ay sonra evleneceğiz.. Artık beni aldatmasından korkmuyorum.. Arkadaş muhabbeti arasında şakayla geçse bile hiç problem değil karşımdaki 1 yapar ben çok daha iyileriyle yaparım benim için daha iyi falan diyorum.. Halbuki hiç öyle değil ben aldatılmaktan çok korkuyorum beni aldatırsa katil olurum.. Erkek de kaybetme korkusu olacak ben bunu bilir bunu söylerim!!! Onda olacak aldatılma korkusu.. Keyfiye Aldatan bütün herkesi MEVLAM 2 CİHANDA 2 YAKASINI 1 ARAYA GETİRMESİN İNŞALLAH.. KUL HAKKI BU KUL HAKKI!!!

Birde bol bol erkeği küçük gören size kendinizi iyi hissettirecek şarkılar dinleyin ağlamak yerine duvar örün kendinize kolay gerçekten zaman alıyor ama olsun kalbe duvar örmek en güzeli manevi açıdan güçlü olun erkekler ağlayana 1 tekme daha atmaktan çekinmezler. demet akalının çok güzel şarkıları var güçlü olmakla alakalı ve asla bir süre duygusal şarkılar dinlemeyin acı yapar .birde aldatan kişinin eşiniz mi sevgiliniz mi artık en kötü yönlerini düşünün ne bileyim kabaydı konuşması kötüydü dişleri çirkindi saçları dökülüyodu hayvan gibi yemek yiyodu vs.. ah pislik erkekler siz aldattıktan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmuyor biz öğrenince sizi artık eskisi gibi sevmiyoruz en mutlu günde bile yaptıklarınız neden neden diye içimizi kemiriyor lekelemeyin işte lanet olsun sevgilinizde karınızda bulamadığınız neyi başka bir sürtükde buluyorsunuz o zaten karakterli olsa sizinle olmaz ahh ahh.. boşverin bu adilere üzülmeye değmez..

en sevdiğin en çok güvendiğin insan tarafından aldatıldığını öğrenmek hayatın en acı anlarından.bunu yaşayanlara tavsiyem kesinlikle onu hatırlatacak her şeyden uzak durun.arkadaşların da dediği gibi hüzünlü şarkılardan kesinlikle uzak durun, onun eşyalarını,size aldığı hediyeleri, mutlu günlerinizi ve onu hatırlatan her şeyi hayatınızdan uzaklaştırın, hatta eğer mümkünse şehir değiştirin bir süreliğine de olsa.iyi gelecektir.

ben henüz kendime gelmiş sayılmam... yedi senemi verdiğim adam pat diye henüz yirmi yaşını bile doldurmamış çocuk diye tabir edebileceğim bir kızla bu nasıl bir acıdır ki ben böylesine yıkılmış bir durumdayım. günlerce aralarında bir şeylerin olmadığını iddia etti aradı konuştuk ama nedense onu üye olduğu arkadaşlık sitesinden silmiyor neymiş aynı iş yerinde çalışıyorlarmış arkadaşıymış vs. vs. vs. çok sıkıldım artık.. sürekli kendini belli edip aklımı hayatımı alt üst ediyor. yirmi altı ocakta ayrıldık. iki gün geçmedi onu arkadaşı olarak ekledi kim dedim arkadaşımın nişanlısı dedi sonra on üç şubatta msnsine bir girdim aman allahım ne göreyim yazışıyorlar bende dakikalarca okudum yazışmaları kız ona dediki seni onca yıldır bekliyordum ve bekleyeceğimmm yahu senin etin budun ne nasıl onca yıldır bekleyebilirsinki... ve sevgilim ona sana ümit vermek istemiyorum gönlüm yorgun beni beklersen hüsran yaşarsın bekleme dedi... ama hala silmedi onu arkadaş listesinden. aklım gönlüm hatta bedenim alt üst olmuş durumda ne yapacağımı bilemiyorum diyeceğim ama aslında ayrıyız...

bende aldatıldım ve bende takıntı halini geldi kendi kusurlarımı daha çok gördüm ufak şeyler büyüttüm çevremdekileri kırdım onun sevgililerini araştırdım falcılara gittim erkek gbi giyinmeye başladım hala öyleyim estetik yaptırmayı düşünüyorum hergün face sayfasını açıyorum bakıyorum bazen özlemişim ya diyorum bazen aklıma gelmiyor bazen kendime kızıyorum beddua edemiyorum üstelik olay aynen şöyle gerçekleşmişti tartışmıştık o hep insanları eleştiriyordu bende rahatsız olup onu azarladım o gün beni kurstan almaya gelmişti sonra eve giderken onu aradım bağardım ve kntrüm bitti kapandı suratına sonra 2 gün boyunca beni aramadı bende aradım
sanırım iyi yapmışım ayrılmak istediğimi söylicektim o yüzden beliyordum aramasını .ama ilk önce meşkule çevirdi telini sonrada açtı restoran sesi geliyordu ve bir yandan benimle konuşuyrdu bir yandan da karşısındakiyle ilgileniyordu ne istersin gbi bu böylewmi olsun böylemi gbi bir konuşmaydı karşı tarafın sesi gelmiyordu sadece erkek arkadaşımın sesiydi ve benimle hitaplı konuşmuyordu adımı bile anmıyordu sanki asker arkadaşıydım ve kısa kesmeye çalıyordu hem rahat konuşmaya çalışıyuordu hem sesi gidip geliyordu titreme dğildi bu başka birşeydi tedirgin olduğu belliydi yani şarzım az ben seni sonr aararım dedi aslında çok kısa bi konuşmaydı bende peki dedim kapattık ama ben bekleyemedim tel kapanır kapanmaz 1 dakka içinde tekrar aradım birşey söylicektim unutmuşum dedim ne dedi bitmesini istiyorum dedim neeeeeeeee diye çığlık attı sonra ilişkinin mi dedi evet dedim hadi bye dedim
birde normalde onunla konuşurken aşktan sesim titriyordu ama son konuşmayı o kadr rahat yapmıştım ki kendime inanamadım
bundan sonra belki aldatmadı ya da aldattı eğer aldatmadıysa bile kendine yediremediği içindir beni düşünemeyn bir insan o değerini değiştirmez yani

hala kendime gelemedim ondan sonra 3 ay sonra yaklaşık bu sene için üniyi kazandım ve istediğimokul ve bölüm okllarımız arasında bir durak var sadece kampüsler arasında daha önce karşılaşmıştık ve huzursuzm kilo aldım saçlarımı taramıyorum neredeyse kestirdim biraz kendime geldim rimel sürmeye başladım neredeyse 8 . ay oldu bu dönemde okula gitmedim daha 1 senem yanıcak yani aileminde haberi huzur istiyorum mutlu olmak istiyorum onu unutmak istiyorum beddua etmicem öbür tarafta onunla uğraşmak istemem intikam planları benmde aklıma geliyor ama güzel bitermi Allah ın güzeli bitmez hangisiyle yarışıyım ki ben benim

bunları Rabbim bildiği gibi yapsın çok zor bi durum Alah yardımcın olsun sana ve bebeğine benimde 8 martta mahkemem var ama pislik herif boşanmayacağım diye tutturdu nasıl yapıcam bilmiyorum daha onun eşi olarak görünmek onun soyadını taşımak istemiyorum
pıslıklerr böyle kocaların köpeklerden farkı kalmaz ınsallahhh

Allah ım sen herkese yaşattıkları acıların karsılıklarını yaşat yarabbımmm
aminnnnnnnnnn

evet bende aldatıldım hemde evliligimin 3. ayında ve 2 aylık hamileyken. eşim beni eski sevgilisiyle aldattı. başlarda herşey cok güzeldi sonra degişmeye basladı benden uzaklaşmaya.ben başlar da ne oldugunu anlıyamadım.neden bana karsı bu denli soguksun neden mesafelidsin diye sordugum da cok yoruldugunu daha evlilige alısamadıgını fala filan. bunun gibi birsürü bajhane sonra birgün öbür kadın beni aradı ve herseyi anlattı ben ozaman 6 aylık hamileydim. dünyam başıma yıkıldı inanamadım inanmak istemedim.eşim inakr etti bizi kısklandıgı icn yalan soyledigini soyledi ben ozaman 17 yasındaydım saftım inandım.hamilelik dönemim cok zor gecti yalnızdım eşim hc yanımda olmadı. sonra kızım dünyaya geldi. esim hala cok soguktu beni hc istemiyordu bende o kadını arayıp arlarında gercekten bişey olup olmadıgını sordum bana benim sana anlatacak hc bişeyim yok beni rahatsız etme dedi. ertesi gün bana bi msj geldi hala herseyi ögrenmek istiyormusun dedi. ben önce sasırdım ne olduda simdi bana anlatmak istiyor diye düsündm neyse bende evet diye msj cektim ogun annemdeydm. beni aradı ve herseyi bastan sona anlattı eşim hala onunla birlikteydi ne onu ne beni bırakamıyordu onu barakamıyordu cunku asıktı beni bırakamıyordu cunku cocuk vardı ben 1 sene aileme bişey anlatmadım en son dayanamadım ve evi terk edip aileme herseyi anlattım. arkadaslar inanın bu acı anlatılmaz bu acının tarifi yok ben delirmiş gibiydim caresizdim yalnızdım beni tesselli edecek hc kimse yoktu kimse beni anlamıyordu.öyle böyle derken 3 yıl gecti eşim o kadından ayrıldı zamanla beni sevmeye başladı kızımın sevgisi onu cok degiştirdi. ben yasadıgım ihaneti asla ömrüm boyunca untamam ama arkamı dönüpte gidemem. ben su an 20 yasındayım bu ihanet bana hayatı ögretti inanın şimdi 30 yasında ki bir kadından daha olgunum yasadıklarım beni olgunlastırdı. cok zordu ama bitti şimdi mutluyum cünkü eşim beni artıkm gercekten seviyor bunu göre bliyorum.

NOT LÜTFEN BÖYLE BİR DURUMLA KARSI KARSIYAYSANIZ HEMEN CEKİP GİTMEYİN MÜCADELE EDİN İNANIN OZAMAN COK DAHA MUTLU OLACAKSINIZ CEKİP GİTMEK CÖZÜM DEGİL .KOLAY EVLİLİK ZATEN KOLAYDIR ÖNEMLİ OLAN ZORU BAŞARMAKTIR. İNANMAKSA BASARMANIN YARISIDIR İNANIRSANIZ YAPAMIYACAGINIZ HC BİRSEY YOK. EŞİM OKADINA AŞIKTI ŞİMDİ HATIRLAMIYOR BİLE GÜCLÜ OLUN KARSI TARAFI SEVİNDİRMEYİN......

seni aldatan sevgilinse hc takma cek git ama eyer eşinse işte ozaman işin cok zor. svgilinse ayrılmakla inan en güzelini yapmıssın. beni aldatan eşim olmasaydıo bi dakika düşünmezdim. bence hc üzülme hayatını yasa gün gelicek karsina inş. cok daha iyleri, cıkacak işte ozaman iykde ayrılmısım diyeceksin.

cissem cim 7 yıl az bi zaman degil erkekler belli bir yasa kadar kendilerinden bir kac yas kücük kızlardan hoslanırlar. daha sonra yani 30 za merdiven dayadıklarında kendilerinden yascca kücük kızlardan hoslanır ve evlenirler. benim eşimin 10 yıllık bi birlikteligi vardı kız onda 2 yas kücüktü onda ayrıldıktan sonra benimle evlendi be evlendigimde 17 yasındaydım. gerci hayvan daha sonra beni yine eski sevgiklisiyele aldattı ama neyse. demem oki olan sana olur bos ver uzulme seni aldatan kim olursa olsun sana sadık olsa zaten yapmaz yapıyosa arkana bile bakma ve aaglama.ayrılmıssın bak ne guzel unut onu o seni unutabiliyorsa sende unut kacan kovalanır buda sakın unutma.

Hayata geri donmek.. :)
Ayrilali dort yil,bosanip onu hic gormeyeli uc bucuk yil oldu.. Ayrildigim gunden itibaren, yasamima hic kimseyi sokamadim..Denedim.. Her seferinde alabildigine bunalmish olarak bir daha asla gorusmemeyi sectim ilk bulusmadan sonra.. Sorun ona ashkim falan degildi..Aldattigini ogrendigimde, aklimdan ilk gecen soru; o nasil biri aceba degil, nasil beni aldatirdi:) Isim geregi, insan iliskileri konusunda uzman olan ben,aldatilmaya layik bulunmayi yada gerek gorulmeyi kabullenemedim. Sanirim halada sorun bu..
O belki yeniden evlenmish, yasamina devam ediyorken, ben yabanci bir ulkede HIC kimsesiz ve ikili iliskiler konusunda tum oz guveni yara almis bir kadin olarak,neyi bekledigimi bilmeden bekliyorum:)
Tek farkinda oldugum: gunler geciyor..anlamsiz,sevgisiz..bombosh gunler.. :82:

Kızlar merhaba;

Defalarca aldattı erkek arkadasım beni, o kadar kırgın yorgun ki yureğim.

O benım ılk erkek arkadasımdı ılk sevdıgımdı, O nun ıcın neler neler yaptım, kendıme yapmadım kendıme almadım O na yaptım Onun aılesıne yaptım.

O ıse benı hep aldattı hep (

Canım cok yanıyor kızlar, kac kere affettım ama son aldatmasından sonra benım ıcın hersey bıttı artık, benı boylesıne aldatabılen bır erkegı ben ıstemıyorum artık.

Cok uzuldum anlattiklarina canim, neden bu kadar zaman kendine haksizlik ettigini anlamiyorum.. Bence kendini sansli saymalisin ki evli degilsin onunla, daha zor olurdu hersey o zaman. Yeni ayrildigin icin caninin yanmasi cok normal ama inan ki geciyor zamanla.
Icini ferah tut bence sen elinden gelenin cok fazlasini yapmissin ama o hicbirini haketmemis. lutfen geri donmeyi sakin dusunme ona
Cok klasik olacak belki ama inan tek erkek o degil.. ve eminim ki sana gercekten deger veren erkeklerle tanisacaksin..

Insallah canım.

Ben ilk O nu bildigim için su hayatımda belki de o yuzden herseye katlandım acı ama gercek sanırım bu.

Yıne dayanamadım annesını acıle kaldırmıslar, dun hastanedeydıler, en guzel yerden gecelıgımı cıcegımı aldım zıyarete gıttım yıne yalnız bırakmadım onu. Ama orda gordugum bırsey yıne canımı cok acıttı, orda bır kere daha anladım kı beni sevmiyor, gozu hep baska kızlarda, hastanede bıle genc doktor hanımda gozu, onun pesınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…