- Konu Sahibi acromion
adamdaki rahatliga bakar misin, demek ki oldukca emin senin onu birakmayacindan ve de devami da gelir bence
aynıyüzsüzlügün acısını yaşıyorum...içimdeki acı o kadar büyükki ne yapıcagımı bilmiyorum..üstelik bebegim daha 25 günlük ve ben 22 günlükken ögrendim beni beni tanıyan benim oldugumu bilen biriyle aldattıgını...kızın ailesi ögrenmeseydi dahada devam ediceklerdi...ben ögrenmeseydim hergün yüzüme baka baka kandırıcaktı beni..şimdi ise onu suçlamama bile fırsat vermiyo beni suçluyo...yüzzsüz..bagırıp çagırabiliyo ve gidicek biyerim olmadıgını bildigi için bana defol git kaldıramıyosan diyoo..rahat rahat uyuyo..ne yapıcagımıbilmiyorum.beni aldatmış oldugu için çektigim acıya dayanamazken bu rahatlıgı mutlulugu vurdum duymazlıgı öldürücek beni.beni bastırıp üsste çıkması...üstelik her dışarı çıktıgımda o kızla karşılaşma risk varken..yalnızca bi kaç sokak ötemizde...o kadar rencide edilmiş gururu kırılmış hissediyorumki kendimi nefes alamıyorum uyku uyuyamıyorum.babamın evine gidemem üvey annem istemez..anneme gidemem üvey babam kabul etmezz..keşke onlardan bi kaçış olarak görüp evlenmeseydim..sadece kaçış degil sevdigim güvendigim aşık oldugum kişiydi o..tüm umutlarım sevgim kalbim paramparça..üstelik kızımın adını dahiii beni aldatırken o kızla kurdukları hayalin bi parçasıymış.onunla hayallerini yaşatabilmek için koymuş kızıma derin ismini...facesindeki yazışmalarda gördüm bi an kızıma sogukluk hissetim..ama sonra daha sıkı sarıldım küçücük bebegime..ondan başka kimsem yok artık...allahım bana yardım et..bi yol göster..geçmiyo hafiflemiyo bu acı...gitt gide canım daha çok acıyo..üstelik ben bu yüzsüzü hala seviyorum ama affedemiyorum..ona dokunamıyorum bakamıyorum..içim sızlıyo..