Aldatldnz rendiniz

4 yaşında çocuğunuz var budurumda 2. bir bebeği düşünürmüydünüz

• Ankete Katılan
    44
  • Anket Kapalı .
tabiki yapacak bişey yok..mecburen evliliğin yürümesi için çabalardım..ayrılık en son çaredir..hele bide çocuk varsa..insan bir defayı belki affedebilir..ama devamı gelirse olmaz tabiki..zor bir durum..

Eş hem aldatıyor hem seviyor öylemi?? eğer aldattığından eminsen eşin tarafından sevildiğini nasıl düşünebiliyorsun hala? Sizleri bilemem ama ben böyle bir sevgiye kesinlikle inanmam.

valla bende önce ölçer tartar sorardım onaa. bi güzel dinlerdim. gerçi fiziksel aldatma olduğunu sölerdi heraldee. sonra öpüp koklasa bi kaç tatlı sözle ben saf kanardım yine allah beni ne etsin:))

Baskasi bana gelip anlatsa ilk once dogrumu degilmi arastiririm..
Dogru cikarsa, affettim ayagina aklimda soru isareti kalmayacak sekilde dibine kadar arastiririm.
NEDEN yapmis, ve nicin...
Cunki bunu her kadin inkar etse bile bilmek ister.. Neden yapti? Bunu ogrenirim ilk once..

Sonra tekmeyi basarim.

Allah yaşayana sabır versin. gelecek hayatınnda bir daha böyle bir dert vermesin. hayatta en korktuğum şey. hatta korkmaya korktuğum şey. korkarsam kendime çekerim diye. dışarıda kadın kılığında çok şeytan var. Allah o şeytanlara uydurmasın. biliyor musunuz böyle bir şey başıma gelse, ona neden!? diye bile sormam. çünkü vereceği cevap gerçeği değiştirmez. bir evlilikte olabilecek en kötü şey olmuş, olabilmiş. aldatılan bir yakınımın söylediği şey beni çok etkilemişti, onun sadece ellerine bakamıyorum diyordu, nasıl okşadı nasıl dokundu diye düşünüp kahroluyorum diyordu. Allahım yuvamızı ve mutluluğumuzu korusun.cevabım, olayın üzerine yorum yapmam, hakaret bile etmem, bitiririm. ahlarımda yaşar..

ewlilikte aldatilma varsa 1 gecelik kacamak sa goz yumardim ama uzun bi iliskiye baslamissa baska biri ile bitirirdim ama sizin dediginiz gecmiste yasanmis sewiyorsam katlanirdim

bu olay benim de başıma gelmeden önce "aldatılma"yla ilgili o kadar büyük konuşurdum ki. ama gerçekten teoride değil pratikte belli olur asıl tepkilerimiz. ilk öğrendiğim an dünya durdu. üstelik en yakın dostumdu aldattığı kişi!!! ben hamileyken, o çok istediği bebeğimiz karnımdayken dünyada en çok sevdiğim erkek evime gelen, yatan kalkan, hastalandığı zaman annesinden çok ilgilendiğim, beni annemden bile çok sevdiğini sandığım ve en sevdiğim arkadaşımla iğrenç bi ilişki yaşamış! bu da yetmezmiş gibi ilişkileri bittikten 1.5 yıl sonra o "dost" dediğim "şeytan"dı bunu bana itiraf eden. Allah işte. en sevdiğin iki kişiden aynı anda gelen ihanet! size ne kadar kötü günler geçirdiğimi anlatabilecek kadar dil bilmiyorum. sadece şunu söyleyebilirim ki artık dünya üzerindeki hiç bir insan evladına güven duyamayacak kadar yaralanıyo insan. aynı gün evi terkettim. herşeyi ikisinden de öğrendikten sonra bilmiyorum maalesef mi demeliyim ama sevgim ağır bastı. eşim bir ay boyunca alkole vurdu kendini. ne kadar perişan olduğunu yüreğimde bile hissettim. üstelik o şeytan ben bi gün evde yokken gelip eşimin karşısında striptiz yapmış. kendi ağzıyla bunu bile itiraf etti. diyorum ya Allah işte! çok kötü bi süreçten geçiyoduk. sürekli tartışmalar huzursuzluklar vardı. belki ben de kendimi kandırıyorum ama gerçekten o dönem çok yıpratıcı şeyler yaşamıştık. 5 yıllık evliyim. boşanmanın eşiğine kadar gelmiştik. olmadı ayrılamadık. beni çok sevdiğini biliyorum ama hala anlayamıyorum bu ihaneti. acısı da hep aynı. herkes ikinci bi şansı hakeder dedim şu an güzel gidiyo. evine çok bağlı bi insan. daha bir kez bile arkadaşlarımla şuraya gidicem dediği olmamıştır. ev iş arası geçer hayatı. üstelik eşimi tanırım. bu güne kadar bi kadına bi kaçamak bakışını yakalamışlığım yoktur. ama o şeytan var ya benim dost bildiğim!
bir daha bu konudaki en ufak hatasında, and içtim af yok!
içimi dökmek istedim ama daha kötü oldum yaa offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…