Aldatldnz rendiniz

4 yaşında çocuğunuz var budurumda 2. bir bebeği düşünürmüydünüz

• Ankete Katılan
    44
  • Anket Kapalı .
evliliğin ilk yılları aldatan adam zaman geçtikçe neler yapmaz ki
aşkın en yoğun olcağı dönem ilk yıllar ...
affetmem ve birdaha güvenemem. :1closedeyes:

alışmış kudurmuştan beterdir"der kapıyı gösteririm(allahım büyük konuşturmasın) ama hayatta katlanamıyacğım tek şeyyyklava:

bi ara benim öküzüm vardı çok ilgisizdi bana, aramazdı falan aşıktım o yüzdende çok dokunurdu. senağlama
Sonra kavga ettim ayrıldım veee iki gün geçmedi başka birini buldu o an anladımm aldatıldığımııııı. kendimii aptaal gibi hissettimm
o kadaarrr ahhh ettim kiiiii bunaaaa...
çok geçmedi biziiimkiii askeree gittiğindee kıız bunuu bi güzeel boynuzlayııpp başkaa birisii için ayrıldığındaaa
eşşeeek gibi bana geldii af dilediiii zırladııı değerinii bilemedimm dedi amaaa nafileee hahah bi tekmede ben attımmm, yine geldi yine tekme attım Çok üzgünüm çoook

kii bi dee evliii olcaam çocuğum olcak.. ve yine çocuk yapmayı düşüncem öyle mii aslaaaa
çoook kötüü bi duyguuu karşındakiinii ne kadar çook sevsendee aslaaa unutulmuyoorr o aptallık, kullanılmışlık duygusu
çook büyük konuşmak gibi olmasınn ama boşardım Allah büyük yaniii
heem bi de şöyle düşünelimmm bayann erkeği aldatsaa nolur?? hıı?? allaah bilir nolurr neler olurr.. Neden bu çifte standart anlamıyorum?!

Son düzenleme:
Aldatılmak ve yalana asla tahamül edemem..
Ne kadar sürer böyle bir ilişki..
Konuşmanın hiç bir faydası olmaz..
İçimde fırtınalar kopsada arkama bakmadan çekerim..

bnce yürür örnegı benim işte eşimin telefonunda bı msj yakaladım tabı sonunda yıkıldm oda pişman oldu klasık şeyler işte ve oda son oldu uamrım yanı bıdaha öle bişisını gormedım ama haala içimden cıkmaz o :çok üzgünüm:ayrılmayıda dusundum ama olmadı bı yuvayı yıkmak kolay degıl öle işte bnu paylaşım payşlaşmamkda kararıszdım ama içimi dokmek ıstedım allah kımseye vermesın cok kotu bu erkkler varyaa.. :mymeka:/B]

bende arkadaşa katılıyorum hayatlar evlilikler ilişkiler yaşantı herkesin çok farklı karşındaki insana bağlı herşey bence karar ona göre verilmeli:çok üzgünüm:[:çok üzgünüm:/FONT]

tek kalemde silmek bu kadar kolay oluyormu acaba çok derin bir konu ve kötü bir duum

Büyük konusmam tövbe derim her zaman...heleki bu gibi durumlarda...basa gelmeden asarim keserim bittiririm demek cok kolay allah göstermesin basa geldigi vakit ne yaparim inanki bilemem...

Kesinlikle ihaneti kabul edemem fakat belki diyorum belki belki belki diyorum, tek gecelik bir macera ise, cidden pisman olduysa, tövbe ederse ve benide inandirabilirse, belki yuvami yikmam.....fakat haftalarca aylarca senelerce bir kadinla beraber olucak, isin icinde duygular olucak o zaman kesinlikle biter benim icin.....kesinlikle...

Allahım büyük konuşturmasın başımıza getirmesin çok zor bir durum.
ama o benden vazgeçip başka birini seçtiyse benimde ondan vazgeçmem çok kolay olmaz herhalde.

Allah kimseye gostermesin ama bitmistir benim icin.. bir daha guvenemem.. zaten kirk yilda anca guveniyoruz kiymetini bilsinler de akilli dursunlar daa sinir etmesinler insani..klava:klava:

aslında gerçektende çokkötü ve zor bir durum ama bence bunun büyük konuşmakla falan alakası yok tek gecelikte olsa adam seni aldatmıştır bir kere bunu hiç bir şey değiştiremez bence ben kesin bitirirdim çünkü hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır bence tabi

eskiden olsa biter affetmem vs yazardım ama yaş ilerledi diyemidir hemen kestirip atamam herhalde. affetsemde içime sürekli şüphe olur off zor durum allah yaşatmasın

gelin dua edin kimsenin başına gelmesin çevremde yaşayanlar var ama kadın çaresiz olunca yapacak birşeyi yok göz yumuyor katlanıyor unutmuş gii davrananlar da yok değil ama ihanet unutulmaz afda edilmez diye düşünüyorum

ya ihanet affedılmesı çok zor olan bır olaydır..
ihanetı içinde bir çok duyguları barındır..
ama en çok ta bızlerı yaralar...
ayrılsan ayrı bır sorun affetsen ayrı bır sorun...
umarım kımsenın başına boyle bır olay gelmez..

hayatımda büyük konustugum tek konudur
ASLA affetmem asla :1closedeyes:
aldatan ınsan zaten karsısındakını gözden cıkarmıstır
o beni gözden cıkardıysa kendisi ile işim olmaz zaten:1closedeyes:

tabi ki bekara karı boşamak kolay derler ya benimki o hesap olacak
ama ben eminsem kesinlikle bitirirdim

yok canım ne alakası var bekar yada evli olmakla bu kişinin kendi karakteri ile ilgili bişey bence
ben bekarkende diyodum bosarım diye
şimdi evliyim gene diyorum
bosarım diye
hiç degişen bişey yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…