E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
sanırım uzun müddettir devam eden bir durum bu.. bu zamana kadar ulaşmadınız mı, ulaşmaya çalışmadınız mı, ulaşamadınız mı acaba? neden şimdi yapmak istiyorsunuz?
aptal yerine konmak istemiyorum diyosunuz ama kendi kendinizi aptal yerine koyuyosunuz
cok kotu bir durum gercekden azcik gec gelse ordami diye dusunmek allah yardimciniz olsun sabrinizi eksik etmesin...
1 gün değil 5 gün değil nasıl sürdüreceksin bu evliliği...
Acaba onunla mı?nerede? diye..
Tabiki kolay değil yaşadığın şeyler ama ne bileyim..
Çocuklarını düşünürken kendi ruh sağlığından olacaksın..
Eşinin gözüyle düşünürsek..kabullenmiş görünüyorsun..
Adam da istediği gibi davranıyor.. olan sana oluyor...
çocuklarınız mutlu mu peki? aranıozda bir güvensizlik, bir huzursuzluk olduğunu anlamamaları mümkün değil çünkü.. ancak çok küçük olmaları gerekiyor..
ben aldatılmayı yaşayan biri olarak ( ki eşimin sanal olarak aldaltığını yakaladım) şunu söyleyebilirimki; size çok kızıyorum çoçuklarım için demek sadece çoçukların arkasına gizlenmektir. zira çoçukları mutsuz bir anne baba ile yaşamaya zorluyorsunuz. aslında rahatınızı bozmak bir erkeğin verdiği maddi olanaraktan fedakarlık etmek istemiyor ve böyle çoçuklarım mutlu diyorsunuz. oysa zor olanı yapmayı kendi başınıza mücade etme yolunu seçmiyorsunuz. evet hayat bir kadın olarak çok zor. ama insan kendi saygınlığı için var olmaz mı evet çoçuklarımız çok kıymetli ama bunu sadece biz kadınlar mı düşünmeliyiz onlar o adamlarında çoçukları. ve onlar da çoçuklara karşı sorumlu. başkasıyla düşüp kalkarkende çoçukları var ve neden onlar da fedakarlık yapmıyor ozaman.. ama işte bu hakkı erkeklere verende kadınlar değilmi. adam da haklı nasıl olsa ben yapıyorum değişen bi durum yok deyip yapmaya devam ediyorlar. valla ben boşanma arefesinde biri olarak kadınlara bu aciz tavrı yakıştıramıyorum. yada bazen ben mi yanlış yapıyorum diye düşenmekten alı koyamıyorum kendimi. ama görüyorum ki bir kez affettiğinde devamı geliyor ve böyle devam etmek kadını çok yıpratıyor. ve kendime aferin diyorum zor ama doğru kararı verdin
ruh sağlığım bitti bedenen çökmek üzereyim , yaşadıklarım travma..
Asla kabullenmiş olmayı kabul etmiyorum ,
Mutsuz ve umutsuzum o bunu biliyor
çok değişti ailesi çok baskı yaptı ,ben gittiim ondan o bunu ancak yeni yeni farkediyor..son olayda çok zor döndüm evliliğime.
Çok seviyordum eşimi çok ama sevgimi bitirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?