Aldatlmaktan yoruldum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi

Eşim çok aldattı beni , mahkeme kapılarından çok döndük halen devam ediyor evliliğim çoçuklarım için.. Kolay değil çok zor ancak yaşayan anlayabilir..
Bazen lanet okuyorum kendime bu evliliği sürdürdüğüm için , bazen de çoçuklarımın mutluluğunu görüp iyi ki boşanmadım diyorum..Kendi adıma baktığımda bunu kendime nasıl yaptım diyorum.. onun hiçbir sözüne inanmıyorum artık ..dolayısıyla hala o kadınla görüştüklerini düşünüyorm ..sorsam faydasız her zamanki gibi yalan söyleyecek , artı böyle bir şeyi soramam artık, görüştüklerini düşündüğümde bile canım acımıyor artık , sadece aptal yerine konmak istemiyorum, çoçukların için üç maymunu oyna derler ya ben bunu yapamıyorum. işten geç geldiğinde ona mı gitti diye düşünmekten yoruldum ,
işin özü huzurum yok bunun için eşimin o kadınla görüşüp görüşmediğini bilmek istiyorum , o kadının ayrıntılı faturasına nasıl ulaşabilirim fikir olan var mı ? yada başka bir önerinizz...

sanırım uzun müddettir devam eden bir durum bu.. bu zamana kadar ulaşmadınız mı, ulaşmaya çalışmadınız mı, ulaşamadınız mı acaba? neden şimdi yapmak istiyorsunuz?

aptal yerine konmak istemiyorum diyosunuz ama kendi kendinizi aptal yerine koyuyosunuz
cok kotu bir durum gercekden azcik gec gelse ordami diye dusunmek allah yardimciniz olsun sabrinizi eksik etmesin...

1 gün değil 5 gün değil nasıl sürdüreceksin bu evliliği...
Acaba onunla mı?nerede? diye..
Tabiki kolay değil yaşadığın şeyler ama ne bileyim..
Çocuklarını düşünürken kendi ruh sağlığından olacaksın..

Eşinin gözüyle düşünürsek..kabullenmiş görünüyorsun..
Adam da istediği gibi davranıyor.. olan sana oluyor...

çocuklarınız mutlu mu peki? aranıozda bir güvensizlik, bir huzursuzluk olduğunu anlamamaları mümkün değil çünkü.. ancak çok küçük olmaları gerekiyor..

sanırım uzun müddettir devam eden bir durum bu.. bu zamana kadar ulaşmadınız mı, ulaşmaya çalışmadınız mı, ulaşamadınız mı acaba? neden şimdi yapmak istiyorsunuz?

hepulaştımm

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bu aldatmaların altında malesef yine kadınlar yatıyor
bu evli erkeklerde birlikte olanlara haykırıyorum
bırakın evli erkeklerin peşini yahu
daha kaç yuva yıkılacak kaç çocuk babasız annesiz kalacak
bunlara vicdanlar nasıl katlanıyor
kendinizi eğlendirirken diğer kadın aklınıza geliyor mu acaba
yıkılan yuvalar tamir olurmu sanıyorsunuz
yıkılan yuvanın yerine yeni yuva kurulurmu sanıyorsunuz
allah bunu kimsenin yanına koymaz
herkes ettiğini çeker

bunları karamelin sayfasına yazmıştım sanada kopyaladım canım

sana tavsiyem kendi ayaklarının üzerinde dur derim
allah yardımcın olsun

aptal yerine konmak istemiyorum diyosunuz ama kendi kendinizi aptal yerine koyuyosunuz
cok kotu bir durum gercekden azcik gec gelse ordami diye dusunmek allah yardimciniz olsun sabrinizi eksik etmesin...

evet aptalım kendime göre size göre aile çevreme göre de yuvamı bozamadığım için akıllıyım

düşündüğünüz şey yasal değil..
boşanmak istemiyorsunuz belli. ama böyle bir şüpheniz varsa eşinizle konuşun ya da bi süre ayrı kalın..böyle bi stresle yaşamak zorunda değilsiniz. içiniz ancak eşiniz iktidarsız yaşlı prostatlı bir adam olduğunda rahat edecek yoksa ve bu yaşlarınız geri gelmeyecek..

ruh sağlığım bitti bedenen çökmek üzereyim
Asla kabullenmiş olmayı kabul etmiyorum ,

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle boşanmayı düşünmüyorsanız hiç kurcalamayın bence.düşünüyorsanız da bekleyin;mutlaka bir yerden açık veriri diye düşünüyorm.hiçbir şey gizli kalmaz sonuçta.Allah yardımcınız olsun.

çocuklarınız mutlu mu peki? aranıozda bir güvensizlik, bir huzursuzluk olduğunu anlamamaları mümkün değil çünkü.. ancak çok küçük olmaları gerekiyor..

büyük kızım farkediyor maalesef , evde onların yanında tartışma yaşanmıyor aslında tartışma hiç yok

icinde suphelerin devam ediyorsa seni aldattigina dair emin olmalisin omur boyu supheyle yasayamazsin eger esiniz sizi aldatmiyor olsa bile size bu izlenimi supheyi degistirmeye yonelik adimlar atmasi gerekiyor ayrica sizinde bu adimlara yardim etmeniz gerekiyor
bence acik acik konusun tabiki erkeklere ancak bir kadin gittigi zaman akillanirlarmis oda isterlerse
bir evlikde onemli olan sevgiyi siraya koyacak olursak sonradanda gelebiliyor saygi en basta geliyor
tabiki erkekler bu konularda iclerinden geleni degilde islerine geldigi gibi davraniyorlar
ruh sagliginiz ve benden sagliginiz icin bunu yapin esinizle konusun ve emin olun ins ailenizde bu kouda yardimci olacaklardir

önunuzde kocaman bır ömur var..
nasıl bu stresle düşüncelerle devam edeceksınız bu kadar güçlümüsunüz..
kendınıze yazık etmeyın bence..

Hic bir zaman bir erkegin ikinci Sansi hakettigini dusunmuyorum..
Ilkinde aldatan zaten herseyi goze alarak aldattir Sen ikincisini ucuncusunu yakalamissin
Kendini bu kadar ruhen bedenen cokuk hissediyorsun ve bunlari hissettiren adamla
halla evliligini surdurup bosanma kararindan geri donuyorsun..
Sen kocani alistirmssin canim..anladiki artik sen devamli onu affedeceksin
oda devamli seni aldatmaya devam edecek...Hala seviyorum diyorsun ama
anlayamadigim Seni baska kadinlarla aldatan ona dokunan bir adami nasil
sevebilirsin ben migde bulantisindan baska birsey hissetmezdim dogrusu...[/
FONT]
Su sozun hep dogruluguna inanirim...

Eger bir kisi sizi ilk defa ALDATIYORSA suc onundur..Ama ikinci kez ALDATIYORSA
suc SIZINDIR...

umarim bundan kendine pay cikartirsin

allah sabır versin çok zor bi durum bu bende buna benzer bişeyler yaşadım zamanında hissettim ama kanıtlayamadım.....bilmiyorum belki yalan belki doğruydu bu duyguları hissetmek bile bitiriyo insanı ruhen. allah yardımcınız olsun

hımmm...huzursuzsunuz ve hala çocuklarım için diyorsunuz ya yoruldum artık sölemekten onlar herseyin farkında aslında onlara salak muamelesi yapmayın lütfen!!!!
eminim sen bir kez daha yakalarsan yine mahkemeden dönüceksin ve bu evlilik bitmicek...çocukların için değil kendin için bu evliliği sürdürüyosun bence yoksa çocukların için olsa böyle bir ortamda onları mutsuz etmek istemezdin siz sadece mutlu sanıyorsunuz.....

ben aldatılmayı yaşayan biri olarak ( ki eşimin sanal olarak aldaltığını yakaladım) şunu söyleyebilirimki; size çok kızıyorum çoçuklarım için demek sadece çoçukların arkasına gizlenmektir. zira çoçukları mutsuz bir anne baba ile yaşamaya zorluyorsunuz. aslında rahatınızı bozmak bir erkeğin verdiği maddi olanaraktan fedakarlık etmek istemiyor ve böyle çoçuklarım mutlu diyorsunuz. oysa zor olanı yapmayı kendi başınıza mücade etme yolunu seçmiyorsunuz. evet hayat bir kadın olarak çok zor. ama insan kendi saygınlığı için var olmaz mı evet çoçuklarımız çok kıymetli ama bunu sadece biz kadınlar mı düşünmeliyiz onlar o adamlarında çoçukları. ve onlar da çoçuklara karşı sorumlu. başkasıyla düşüp kalkarkende çoçukları var ve neden onlar da fedakarlık yapmıyor ozaman.. ama işte bu hakkı erkeklere verende kadınlar değilmi. adam da haklı nasıl olsa ben yapıyorum değişen bi durum yok deyip yapmaya devam ediyorlar. valla ben boşanma arefesinde biri olarak kadınlara bu aciz tavrı yakıştıramıyorum. yada bazen ben mi yanlış yapıyorum diye düşenmekten alı koyamıyorum kendimi. ama görüyorum ki bir kez affettiğinde devamı geliyor ve böyle devam etmek kadını çok yıpratıyor. ve kendime aferin diyorum zor ama doğru kararı verdin

katılıyorum arkadaşım sana.

gerçekten dikkat ettimde hep cocuk adına katlanılıyor.

çocuğunuzun hatırı için birkez affedersiniz( isterseniz) .

her insan hata yapar. ama bu hata tekrarlanırsa yanlış olur.

siz yanlışlarla yaşamayı yalnız kalmaya tercih ediyorsunuz.

şunu anlarım, 5,6 tane çocuk olur, kadın iş bulabilecek çocuklarının geleceğini hazırlayabilecek güce sahip değildir. arkasında anne baba desteğide yoktur. derki çocuklarım için katlanıyorum.

ama bir çocuğu olan bir kadın bile yapıştırıveriyor hemen: çocuklarım için.

bu arada kadının ayrıntılı faturasınıda çıkarttıramazsın.

savcılık izin verirse ( oluyormu böyle birşey bilmiyorum) araştır. eşimin beni aldattığından şüpheleniyorum, dinlenmesini talep ediiyorum dersin.

belki böyle birşey olabilir.

sevginin,saygının bittiği bir evlilikte çocuk büyütmek çok mu sağlıklı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…