E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
offff
gecenin bu saatinde şeytan dürttü işte...
geçenlerde beni farklı bir cep telden aramıştı sorduğumda şarjım bitik arkadaşın demişti ,
taktım ben buna , numarayı hep gizliden aradım ,bir kaç kez meşgule verildi ve genelde de kapalı msj bırakın çıktı.. sordum numara kayıtlı değil kimin adın olduğunu öğrenemedim..
veeeeee biraaz önce ceketini karıştırım içinde bir sim kart çıktı, taktım telefonuma pin'i tahmin edemedim... eee şimdi ne olacak, içim içimi yiyecek , ona da soramam , nasıl öğreneceğim...
tek istediğim pini çözmek mesajları ve konuşmaları bulmak... ama nasıl ???
acil fikir verin kızlar...
hafiyelik yapmaktanda yoruldum karıştırmaktanda bıktım artıkkk ..
haklısınız işte yaşanmıyor böyle
pini nassıl çözeceksin ki cnm ya:uhm:üç kere üstüste yanlış girsen de kart bloke olur.ya açıkça soracaksın bu kart neyin nesi diye ya da üç kere pin deneyeceksin.off zor durum ya.iiisimi boşver kurcalama eninde sonunda açık verirrr hiç yolu yok,allah büyük.şaşırıyor insan ne diyeceğini de ya:çok üzgünüm:
canım ne konustuklarını ve mesajlastıklarını ögrenmek istiyorsun cok iyi anlıyorum ama bence ögrenme.cünkü canın daha cok yanacak.zaten aldattıgı ortada.aldatıldıgına emin olmasan arastır ögren emin ol derim ama eminsin ve bundan sonra ögreneceklerin sadece canını acıtacaktır.cocuklarının yası kac bilmiyorum ama pedagog yardımıyla bu durumu cocuklarına anlatabilirsin.
kötünün iyisini yaşamıyorsanız eğer,,,
tüm imkânlarınızı kendiniz ve evlatlarınız için seferber edin..
uğraşmayın ipuçlarıyla.. zaten yorgunsunuz
puzzle birleştirmek de canınızı yorar.. değmez hem..
imkânlarınızı düşünün.. neler yapabileceğinizi..
enerjinizi ona değil kendinize verin bence..
huzur, dinginlik, güvenli hisler dilerim..
canım bu böyle çocuklaari çin bile olsa zaten sen ne kadar sürdürmek istesende bir yerde biter sen bitirmesende eşin bitirir bence kendini hırpalttırma artık kendini düşün ...ne kadar daha bmyle yaşaya bilirsinki..eşin belli yani aldattığı ne gerek varki hala araştırmala bırak onu kendi haline gitmiş sizden giden sana hayır etmemişki zaten o kadına ne hayır edecek...boşuna düşünp bunlarada üzme kendini...
haklısın canım.. zaten pes ettim.. sim kart için bir yol bulupda soramadım,sormaktan vazgeçtim.kendimden utanıyorum ....ona hesap sormam artık..sormuyorumda uzun zamandır..
canım emin olmak isityorummm, kanıt istiyorumm..
casus cep tel prog. ları var.. 400 500 lira gibi bir fiyatı var maliyeti yüksek.
googleden ararsanız ne gibi alternatifleri var ayrıntılı görürsünüz.
bunu googleden arattım. süper paket gibi bişiiy. bak bir bölümünü kopyalıyorum.
b)Hedef kişi telefonunu kapatsa bile dinleyebilirsiniz.
c)Hedef telefon kapatma tusuna basıp telefonu kapattığında size ''hedef telefon kapandı'' bilgisi sms ile anında gelir ve hedef telefonu arayıp ortamı dinlemeye başlayabilirsiniz.
d)Yazılımı aktif veya deaktif edebilir, .bunu bir sms komutu ile yapabilirsiniz.
e)Cihaz her açıldığında program durumunu bildiren bir sms göndermesinmide sağlıyabilmek sms komutu ile mümkündür.
Not :SMS yönetim komutlarımız karşı telefonda kesinlikle görünmez, belli olmaz.
ama bunu yüklemeden önce avukatla görüş anca o şekilde bunu delil olarak kullanabiliyorsun.
birşey sormak istiyorum. sen diğer bayanı tanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?