Aldatma alışkanlığı olan eşi bırakıp, ailenin yanına tatile gitmek

Hayat bu korkuyla geçmezki size yazık olur kendinizi tüketiyorsunuz insanı kuşku yer bitirir aldatanı affetmemek en doğrusu

Arkadaşım affetmene affetmemene bişey diyemem senin seçimin. Sonuçta sen de böyle olsun istemedin hepimizin hayat şartları farklı seni anlayamayız..
Ama eğer eşinin aldatma alışkanlığı varsa aynı şeyleri tekrar yaşayıp boşanmaya gücün yoksa gitme derim hen

Klasik yine 'boşanın', 'niye boşanmadın', 'sana müstahak' vs lafları doluşmuş, yardım etmek dışında, herşey söylenilmiş.

Evet, aldatılmış ama boşanmamış, kabul etmiş. Şuan sadece yardım istiyor. Boşanayım mı demiyor. Niye olay sürekli boşan ve boşanmaya bağlanılıyor.

Elbette onaylamiyorum bu durumu. Cogunuz belkide kabul etmeyeceksiniz ama bu böyle. Adı üstünde aldatma ve aldatilma psikolojisi diye birşey var. Ayrica aldatma, bir dürtü bozukluğudur. Aldatma; tecavüz, sapiklik, dayak gibi başka kötü bulgular olmadigi sürece; normal bir psikolojik rahatsizliktir. Ve dürtü bozuklukları düzeltilebilir. Lütfen ikisini ayırt edelim. Düzeltmek için ne yapilabilir, bir psikoloğa gidin.

Belli ki siz tekrar güvenmek istiyorsunuz eşinize ama bu iki taraf içinde zor geliyor. Eşinize güvenmeyin zaten ama paranoyakta olmayın. Bence tatilinize gidin, gitmeden önce eşinizle saglikli bir şekilde tekrar birdaha konuşun. Kaygılarinizi anlatin. Artik teknoloji var, sik sik görüntülü görüsme yaparsiniz. Siz tatildeyken, disari cikmamasini dikkat etmesini vs rica edin. Siz direkt aldatma derseniz, paranoyaklaşırsanız ya da üzerine giderseniz, dürtüsünü daha cok hareketlendirirsiniz. Yapmayacaksa da yapacağı tutar. Ama ben duramam orada içim içimi yer, tatil felan yapamam, sürekli şüphe duyarım vs diyorsanız; gitmeyin hiç evinizde oturun. Çünkü oraya rahatlamak ve gezmek icin gideceksiniz, daha cok yorulacaksaniz hiç gitmeyin.

Beni anlayan ve karşındakini incitmeden yargılamadan düşüncelerini paylaşan biri olduğunu görmek çok mutluluk verici....çok teşekkür ederim cevabın bana çok iyi ve mantıklı geldi sorduğum sorunun cevabıni alabildiğim icin tekardan teşekkür ederim canım. ...

keşke affetmeseymişsiniz bir yapan bir daha yaparki affedince
hasta olursunuz ciddiyim
kimlerle beraber oluyorsa size de hastalık getirir bulaştırır her şeyden öte...

Kadının sosyo ekonomik durumunu sevgisini vs bilmeden boşan diyenlerin çoğu bekar kaç yaşına gelmiş kadın ha diye iş nerden bulur bulsa ev kira vs boşansa kk dakiler mi bakacak her konuya boşan !!!! Denilmez rahatını kuşku üzerine niye bozsun sevgisi bitmemişse
belki adam artık yapmayacak

Affetme alışkanlığı olan senin gözünün önünde de aldatır.

Kendinizi müebbete mahkum etmeyin ,madem ki eşinize şans verdiniz bunu tartışmıyorum , bırakın o şansı gerçekten haketmiş mi bunu gözlemleyin ve tatilinize gidin çünkü yapacak olan her türlü yapar . Böylelikle belki de güveninizi tekrar kazanmış olur kimbilir?

Böyle hayat mı geçer aldatacak diye tatile de gitmiyorsunuz . Biliyorsunuz dimi aldatan insan siz evdeyken de yapar ?

Gerçeklerden kaçıyorsun da ondan,kimse sana demiyor ama öyle olduğunu sen de düşünüyorsun,sadece kendini kandırıyorsun...dost acı söyler,etrafında dostun da mı yok

Ben izin alamadıgım için
Eşim yıllık izninde ailesini. Yanına yazlık yere tatile gidecek
Hiç bu sekılde bir korkum yok

Sizin yerinde olsam hyat gecmezdi
Allah kocanızı islah etsin
Akıl fikir versin
Siz gitseniz de gtmeseniz de yapabilir
Daha once siz tatile gidince mi yaptı?

bence gidin, tekrar öyle bir şey yaparsa bir şansı daha olmadığını da giderken söyleyin

başında bekçi olarak beklesen ne fayda
yapacak olan zaten sen evdeyken de yapmış öncesinde

Kesinlikle katiliyorum

Hayir yanındayken yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…