- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
Hayat bu korkuyla geçmezki size yazık olur kendinizi tüketiyorsunuz insanı kuşku yer bitirir aldatanı affetmemek en doğrusuArkadaşlar 5 yıllik evliyim...3 yasinda bi kizim var....eşim bikaç kez aldattı beni boşanma aşamasına geldik avukat vs sonra bisekilde duzeldi ve şuan aramızda hiçbir problem yok çok şükür. ..evine çocuğuna bağlı bir eş sadece haftada birgün arkadaşlarıyla çıkar o kadar....ayrıca kendi işi ve yanında elemanları çalıştığı için gün içinde istedigi yere gidip zaman gecirme şansı var......
Benim sorum şu; benim ailemin de kayinvalidemler in de yazlıkları var bana baskı yapıyorlar bu sıcak da çocuğun canı sıkılır orda, bize gel annelerin yazligina git vs diye ...ama ben eşime güvenmediğim için bırakıp gidemiyorum aslında çok istiyorum gitmek ama gidersem de aklım burda kalicak....arkadaşlarıyla sabaha kadar dışarda olup, yine beni aldatmasindan korkuyorum...ben olmazsam daha rahat olucak cunku...yine ayni seyleri yasamaktan korkuyorum sizce ne yapmaliyim.....
Beni anlayan ve karşındakini incitmeden yargılamadan düşüncelerini paylaşan biri olduğunu görmek çok mutluluk verici....çok teşekkür ederim cevabın bana çok iyi ve mantıklı geldi sorduğum sorunun cevabıni alabildiğim icin tekardan teşekkür ederim canım. ...Klasik yine 'boşanın', 'niye boşanmadın', 'sana müstahak' vs lafları doluşmuş, yardım etmek dışında, herşey söylenilmiş.
Evet, aldatılmış ama boşanmamış, kabul etmiş. Şuan sadece yardım istiyor. Boşanayım mı demiyor. Niye olay sürekli boşan ve boşanmaya bağlanılıyor.
Elbette onaylamiyorum bu durumu. Cogunuz belkide kabul etmeyeceksiniz ama bu böyle. Adı üstünde aldatma ve aldatilma psikolojisi diye birşey var. Ayrica aldatma, bir dürtü bozukluğudur. Aldatma; tecavüz, sapiklik, dayak gibi başka kötü bulgular olmadigi sürece; normal bir psikolojik rahatsizliktir. Ve dürtü bozuklukları düzeltilebilir. Lütfen ikisini ayırt edelim. Düzeltmek için ne yapilabilir, bir psikoloğa gidin.
Belli ki siz tekrar güvenmek istiyorsunuz eşinize ama bu iki taraf içinde zor geliyor. Eşinize güvenmeyin zaten ama paranoyakta olmayın. Bence tatilinize gidin, gitmeden önce eşinizle saglikli bir şekilde tekrar birdaha konuşun. Kaygılarinizi anlatin. Artik teknoloji var, sik sik görüntülü görüsme yaparsiniz. Siz tatildeyken, disari cikmamasini dikkat etmesini vs rica edin. Siz direkt aldatma derseniz, paranoyaklaşırsanız ya da üzerine giderseniz, dürtüsünü daha cok hareketlendirirsiniz. Yapmayacaksa da yapacağı tutar. Ama ben duramam orada içim içimi yer, tatil felan yapamam, sürekli şüphe duyarım vs diyorsanız; gitmeyin hiç evinizde oturun. Çünkü oraya rahatlamak ve gezmek icin gideceksiniz, daha cok yorulacaksaniz hiç gitmeyin.
Süper cevap!Aldatma alışkanlığı olan eşi bırakır ailemin yanına gider bir daha da dönmezdim.
keşke affetmeseymişsiniz bir yapan bir daha yaparki affedinceArkadaşlar 5 yıllik evliyim...3 yasinda bi kizim var....eşim bikaç kez aldattı beni boşanma aşamasına geldik avukat vs sonra bisekilde duzeldi ve şuan aramızda hiçbir problem yok çok şükür. ..evine çocuğuna bağlı bir eş sadece haftada birgün arkadaşlarıyla çıkar o kadar....ayrıca kendi işi ve yanında elemanları çalıştığı için gün içinde istedigi yere gidip zaman gecirme şansı var......
Benim sorum şu; benim ailemin de kayinvalidemler in de yazlıkları var bana baskı yapıyorlar bu sıcak da çocuğun canı sıkılır orda, bize gel annelerin yazligina git vs diye ...ama ben eşime güvenmediğim için bırakıp gidemiyorum aslında çok istiyorum gitmek ama gidersem de aklım burda kalicak....arkadaşlarıyla sabaha kadar dışarda olup, yine beni aldatmasindan korkuyorum...ben olmazsam daha rahat olucak cunku...yine ayni seyleri yasamaktan korkuyorum sizce ne yapmaliyim.....
Kadının sosyo ekonomik durumunu sevgisini vs bilmeden boşan diyenlerin çoğu bekar kaç yaşına gelmiş kadın ha diye iş nerden bulur bulsa ev kira vs boşansa kk dakiler mi bakacak her konuya boşan !!!! Denilmez rahatını kuşku üzerine niye bozsun sevgisi bitmemişseKlasik yine 'boşanın', 'niye boşanmadın', 'sana müstahak' vs lafları doluşmuş, yardım etmek dışında, herşey söylenilmiş.
Evet, aldatılmış ama boşanmamış, kabul etmiş. Şuan sadece yardım istiyor. Boşanayım mı demiyor. Niye olay sürekli boşan ve boşanmaya bağlanılıyor.
Elbette onaylamiyorum bu durumu. Cogunuz belkide kabul etmeyeceksiniz ama bu böyle. Adı üstünde aldatma ve aldatilma psikolojisi diye birşey var. Ayrica aldatma, bir dürtü bozukluğudur. Aldatma; tecavüz, sapiklik, dayak gibi başka kötü bulgular olmadigi sürece; normal bir psikolojik rahatsizliktir. Ve dürtü bozuklukları düzeltilebilir. Lütfen ikisini ayırt edelim. Düzeltmek için ne yapilabilir, bir psikoloğa gidin.
Belli ki siz tekrar güvenmek istiyorsunuz eşinize ama bu iki taraf içinde zor geliyor. Eşinize güvenmeyin zaten ama paranoyakta olmayın. Bence tatilinize gidin, gitmeden önce eşinizle saglikli bir şekilde tekrar birdaha konuşun. Kaygılarinizi anlatin. Artik teknoloji var, sik sik görüntülü görüsme yaparsiniz. Siz tatildeyken, disari cikmamasini dikkat etmesini vs rica edin. Siz direkt aldatma derseniz, paranoyaklaşırsanız ya da üzerine giderseniz, dürtüsünü daha cok hareketlendirirsiniz. Yapmayacaksa da yapacağı tutar. Ama ben duramam orada içim içimi yer, tatil felan yapamam, sürekli şüphe duyarım vs diyorsanız; gitmeyin hiç evinizde oturun. Çünkü oraya rahatlamak ve gezmek icin gideceksiniz, daha cok yorulacaksaniz hiç gitmeyin.
Aynen katılıyorumAldatma alışkanlığı olan eşi bırakır ailemin yanına gider bir daha da dönmezdim.
Gerçeklerden kaçıyorsun da ondan,kimse sana demiyor ama öyle olduğunu sen de düşünüyorsun,sadece kendini kandırıyorsun...dost acı söyler,etrafında dostun da mı yokNeden bu kadar yıkıcı düşünüyorsunuz ya da cok kötü şeyler yasamis birinin karşına geçip kocan seni sevmiyor diyebiliyorsunuz bakın kaç kişi yorum yapmış eminim hepside sizin gibi düşünüyordur yani kocamin beni sevmediğini ama kimse sizin gibi acımasızca kalp kırmayı tercih etmemiş. ....insallah gelmez de bir gün sizin de basıniza böyle bişey gelirse ve de biri karşınıza geçip kocanız sizi sevmiyor derse belki o zaman anlarsınız hissettirdiklerinizi....
Ben izin alamadıgım içinArkadaşlar 5 yıllik evliyim...3 yasinda bi kizim var....eşim bikaç kez aldattı beni boşanma aşamasına geldik avukat vs sonra bisekilde duzeldi ve şuan aramızda hiçbir problem yok çok şükür. ..evine çocuğuna bağlı bir eş sadece haftada birgün arkadaşlarıyla çıkar o kadar....ayrıca kendi işi ve yanında elemanları çalıştığı için gün içinde istedigi yere gidip zaman gecirme şansı var......
Arkadaşlar 5 yıllik evliyim...3 yasinda bi kizim var....eşim bikaç kez aldattı beni boşanma aşamasına geldik avukat vs sonra bisekilde duzeldi ve şuan aramızda hiçbir problem yok çok şükür. ..evine çocuğuna bağlı bir eş sadece haftada birgün arkadaşlarıyla çıkar o kadar....ayrıca kendi işi ve yanında elemanları çalıştığı için gün içinde istedigi yere gidip zaman gecirme şansı var......
Kesinlikle katiliyorumKadının sosyo ekonomik durumunu sevgisini vs bilmeden boşan diyenlerin çoğu bekar kaç yaşına gelmiş kadın ha diye iş nerden bulur bulsa ev kira vs boşansa kk dakiler mi bakacak her konuya boşan !!!! Denilmez rahatını kuşku üzerine niye bozsun sevgisi bitmemişse
belki adam artık yapmayacak
Hayir yanındayken yaptiBen izin alamadıgım için
Eşim yıllık izninde ailesini. Yanına yazlık yere tatile gidecek
Hiç bu sekılde bir korkum yok
Sizin yerinde olsam hyat gecmezdi
Allah kocanızı islah etsin
Akıl fikir versin
Siz gitseniz de gtmeseniz de yapabilir
Daha once siz tatile gidince mi yaptı?
Aynen öyle oldu valla pişman oldum yazdığıma. ..Birazdan tüm bdv üstüne gelecek.. Kimse yardımcı olacak birşey söylemez aksine sinirlerin daha çok bozulacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?