Bidaha aldatırsa kesinlikle affı yok o da bunu çok iyi bildiği için temkinli davranıyor ana gerçekten çok yorucu....
Teşekkür ederim çok güzel moral verdiniz....iyi aldatacaksa kesin, ben gidip tatilimi yapiyim o zaman
Arkadaşlar 5 yıllik evliyim...3 yasinda bi kizim var....eşim bikaç kez aldattı beni boşanma aşamasına geldik avukat vs sonra bisekilde duzeldi ve şuan aramızda hiçbir problem yok çok şükür. ..evine çocuğuna bağlı bir eş sadece haftada birgün arkadaşlarıyla çıkar o kadar....ayrıca kendi işi ve yanında elemanları çalıştığı için gün içinde istedigi yere gidip zaman gecirme şansı var......
Benim sorum şu; benim ailemin de kayinvalidemler in de yazlıkları var bana baskı yapıyorlar bu sıcak da çocuğun canı sıkılır orda, bize gel annelerin yazligina git vs diye ...ama ben eşime güvenmediğim için bırakıp gidemiyorum aslında çok istiyorum gitmek ama gidersem de aklım burda kalicak....arkadaşlarıyla sabaha kadar dışarda olup, yine beni aldatmasindan korkuyorum...ben olmazsam daha rahat olucak cunku...yine ayni seyleri yasamaktan korkuyorum sizce ne yapmaliyim.....
Peki bir daha olursa neden kesinlikle affı yok. Şimdi daha çnce sadece bir kere aldatmış olsa anlarım da birden fazla aldatmış. Bide birden fazla aldatan kişi için evine bağlı demeyin gözünüzü seveyim.Bidaha aldatırsa kesinlikle affı yok o da bunu çok iyi bildiği için temkinli davranıyor ana gerçekten çok yorucu....
Canım bi sefer değil bikaç sefer olmuş ama madem affettin öyle diken üstünde olmayı bırak.bi süre sonra ruhsal sağlığın bozulur.böyle durumlarda ya affet unut yada ayrıl ortası sadece sana zarar.Bidaha aldatırsa kesinlikle affı yok o da bunu çok iyi bildiği için temkinli davranıyor ana gerçekten çok yorucu....
Yapicak olan sen varkende yapar.surekli esinin dibinde gozetim altinda.olarak bu psikolojiyle nasil mutlu olabiliyorsn bak cocugunda varmis onada gunah onunda gzip eglenmeye hakki var bu sekilde onuda mutsuzluga surukleme bence git biraz dur boyle seylerde dusunmeArkadaşlar 5 yıllik evliyim...3 yasinda bi kizim var....eşim bikaç kez aldattı beni boşanma aşamasına geldik avukat vs sonra bisekilde duzeldi ve şuan aramızda hiçbir problem yok çok şükür. ..evine çocuğuna bağlı bir eş sadece haftada birgün arkadaşlarıyla çıkar o kadar....ayrıca kendi işi ve yanında elemanları çalıştığı için gün içinde istedigi yere gidip zaman gecirme şansı var......
Benim sorum şu; benim ailemin de kayinvalidemler in de yazlıkları var bana baskı yapıyorlar bu sıcak da çocuğun canı sıkılır orda, bize gel annelerin yazligina git vs diye ...ama ben eşime güvenmediğim için bırakıp gidemiyorum aslında çok istiyorum gitmek ama gidersem de aklım burda kalicak....arkadaşlarıyla sabaha kadar dışarda olup, yine beni aldatmasindan korkuyorum...ben olmazsam daha rahat olucak cunku...yine ayni seyleri yasamaktan korkuyorum sizce ne yapmaliyim.....
Sen o eşi bırakıp hastaneye bile gidemez sin gün gelir çünkü kafanda hep soru işareti. Böyle yaşanmaz. Aldatan her türlü yapar zaten. Ya yoluna ya da tedavi ettir esini. Böyle adamla zor yaniArkadaşlar 5 yıllik evliyim...3 yasinda bi kizim var....eşim bikaç kez aldattı beni boşanma aşamasına geldik avukat vs sonra bisekilde duzeldi ve şuan aramızda hiçbir problem yok çok şükür. ..evine çocuğuna bağlı bir eş sadece haftada birgün arkadaşlarıyla çıkar o kadar....ayrıca kendi işi ve yanında elemanları çalıştığı için gün içinde istedigi yere gidip zaman gecirme şansı var......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?