Öncelikle sakin ol canım :) Anlayabilmek için 2 kere okudum. Yani koskoca kadın herşeyin bilincindedir hele ki baban kıskanç biriyse böyle davranması gayet doğal muhtemelen seninki sanmıştır anneni hemen kara listeye alma
belkı dürtmüştür ya da eklemiştr annenızı o da kımsın anlamında yapmıştr o soru işaretını.sen tanımadgın ınsana nıye yazdın dersın dıye belkı o an bunu uydurmustrkötü düşünme canım sandgın gıbı degıldr.baban neden şüphelenıyor??
Kara liste değil canım ben daha çok kendimden nefret ediyorum şu an böyle bir şey düşünebildiğim için annem mi imkansız derim yani kafasını önünden kaldırmaz bir kadındır hiç çıkıp orda burda gezdiğini dolaştığını muhabbetini görmedim bugüne kadar ben hatta niye böyle asosyaller diye düşünürüm ama insan düşünüyor ya lanet olsun ki düşünüyor
Yok canım ya zannetmiyorum bence sen abartıyorsun.bak buraya yazıyorlar ne konuşmalarını yakalıyolarda yine emin olamıyorlar..bi kere adam annemi engellemiş ya da silmiş diyorsun ama adam facesini dondurmuşta olabilir..hem benimde annemle babam facede çok gezeler benim hesabımda falan hani yanlış anlamayın ama biraz saçma sapan şeyler yazıyorlar beğeniyorlar falan :) hani annende .......? Gibi bi ifade yazması doğal tanıdınmı gibisinden yazmıştır eski arkadaşıysabirde geçmişi silmeyi sordu diyorsun ee o zaman öyle bişey olsa mutlaka görürdün hem mesajlarıda silemez görürdün herşeyi..sen ona kim bu adam diye sorduğunda paniklememiş bile..sakin ol bence yok düşündüğün gibi bişey.
bence eşin sandı o adamı belki biraz kötü msjlar attı adam da engelledi anneni..yani babanı aldattığını falan düşünemiyorum baksana herşeyi ortadaymış zaten.
kendini üzme boş yere.
Yok canım kendine özel o bilgisayar işte kullanmak için göremezdim de annem mi imkansız derim ama şeytan bu dürttü mü fena yapıyor insanı yukarda bir arkadaş yazmış dürtmüştür adam belki diye öyle bir şey olabilir diye düşünüyorum ama böyle düşündüğüm için nefret ediyorum kendimden
Koskoca kadın olabilir mi böyle bir şey, insan annesine nasıl kondurur, yapmayın Allah aşkına
Hem yapacak olsa kullanmayı bilmediği sosyal paylaşım sitesinden mi yapar ya da telefonunu ortada mı bırakır ...
Üzmeyin kadıncağızı, günahını almayın ...
Kızdım sövdüm saydım dedi zaten...
Sen niye gerildin ki bu kadar dedi imalı baktı içeriye doğru eşimi kastetti yani.
e belli işte olay aldatma falan yok demek ki.eşine yazmış sanmış da kim bilir karşıdaki adam ne düşünmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?