- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.090
- 133
Ya aklı selim bir insan zaten durup dururken aldatmaz. Bence aldatan suçlu ama buna sebep olanlar da en az onun kadar suçlu. Kısacası masum değil hiç biri :)
Hele 17 yaşında evlendirilmesi kendinden bilmem kaç yaş "böyük" bir hödükle.
Ulan hadi kızcağızın ailesi cahil cühela sana veriyorlar çocuk yaşında kızı, sende hiç mi vicdan yoktu da evlendin bir insanın hayatını mahvettin bre haysiyetsiz?! Öteki herife de diyecek hakaretlerim var ama burada ablalarım var, ağzımı bozmak istemiyorum. Çok adam olsaydı "canım bak seni seviyorum ama evlisin benim değilsin, şu şartlarda görüşmemiz uygun değil. Önce boşanmalısın her türlü avukatını tutarım arkanda dururum hatta sana bir ev kiralarız şu iş bitene kadar orada kalırsın. Korunmanı da sağlarım sokağına bile giremez o insanlar. Sonra evleniriz biter tüm çile, evlatlarını da istersen alırız. Ailene el açtıracak, muhtaç edecek elaleme adını düşürecek değilim. Ama sevdiğim kadını öteki türlü ahlaksızlığa sürükleyecek de değilim kendi zevkim için." diyebilirdi, değil mi? Ama demedi :) Dememiş ki hâlâ yök ikna edelim yök ailem izin vermez yök kocam döver kafasındalar :)
şu döngüde kimseyi aklayamazsınız bana. Hepsi birbirinden batık. O çok dindar insanlar da var ya... Bakalım öteki tarafta hangi namaz kurtaracak onları bu sebep olduklarından.
Unutulmamalıdır ki :
-Allâh mutlak adalet sahibidir.
Adam ona benzer şeyler konuşmuş zaten fevri davranma çocukların için enazından planlı hareket etmemi gerekiyor vs vs diye