• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma ve ablamın derdi

Davayı açtı sığınma evine gitti iş baktı buldu şimdi mantıken bu insanlar bu kadına bir şey yapamaz mı diyorsunuz ? Eşi de öz ailesi de rahat bırakır artık dava açmış ne yapalım mı diyecekler sizce ?
Devletten koruma talep eder zor değil, bulunduğu il değil de başka bir ildeki kadın sığınma evine verilir, izini kaybettirirler.

Davayı açtı sığınma evine gitti iş baktı buldu şimdi mantıken bu insanlar bu kadına bir şey yapamaz mı diyorsunuz ? Eşi de öz ailesi de rahat bırakır artık dava açmış ne yapalım mı diyecekler sizce ?

Diyecekler.once nasil actin derler belki yine doverler ablaniz geri adim atmayip davayi tamamlayinca gayet bosanmis 1 kadin olacak.

Kafa yapiniz farkli muhtemelen ama bosanirken korkuyor ama kacarken ne yaparlar bana diye korkmuyor ole mi

S

öz ailesi ve eşi rahat bırakır bir şey olmaz diyorsunuz yani teşekkürler
Kardeş bu abla diye bahsettiğin sen misin acaba? Bütün sayfaları okudum, kim ne dediyse savunmaya girmişsin. Eğer sensen aklını başına topla, eğer bu abla dediğin arkadaşın ahbabın falansa uzaklaş bu kadından. Tamam ya ailesi kocası rahat bırakmaz ayağına çocuklarını bıraksın, elin herifiyle defolsun gitsin. Asıl sana teşekkürler. Sinirlendim bu konuya sakin bir yorumcu olmama rağmen.

Aldatmaya korkmayan boşanmaya nasıl korkuyor anlamadım.

Boşanmaya zaten korkmuyor arkadaşlara cevap verdim bu konuda özet ile de size de vereyim boşanması bile namus davası buşekil artık anlarlar beni kaybettiklerini diye düşünüyor. Çok şey yaşadı bu yüzden çünki

Devletten koruma talep eder zor değil, bulunduğu il değil de başka bir ildeki kadın sığınma evine verilir, izini kaybettirirler.

Teşekkürler bunu da irdeleyeyim başka şehir de olması onun hayrına olur daha iyi

Kardeş bu abla diye bahsettiğin sen misin acaba? Bütün sayfaları okudum, kim ne dediyse savunmaya girmişsin. Eğer sensen aklını başına topla, eğer bu abla dediğin arkadaşın ahbabın falansa uzaklaş bu kadından. Tamam ya ailesi kocası rahat bırakmaz ayağına çocuklarını bıraksın, elin herifiyle defolsun gitsin. Asıl sana teşekkürler. Sinirlendim bu konuya sakin bir yorumcu olmama rağmen.
Aynisini ben yazacaktim.yorumlarinda tamamini okumuyor zaten.
Bir kismini aliyor.
Anladigi kismida alakasiz anliyor
Bosanacagini net sekilde belirtti mi gidip adliyeye dava acsin dedim siz once ki sayfalari okumamissiniz ailesine gitti bosanacagim diye yazmis.
Adliyeye gitsin ailesine degil.
Ya kendisi ya baska 1 sey anlamadim bende.

Okuysan eğer en mantıklı yolu aradığımızı kendisinin de okuyacağını belirttiğimi görmüşsündür. En mantıklı fikir başka şehire gidip sığınma evine geçip dava açması. Ha bende ablam için endişe edeceğim tabi burası Türkiye korumada ki kadınlar öldürülüyor yine okuduysan mesajları neden böyle düşündüğümüde algılamışsındır da.

Bosanmaya korkmuyor diyorsunuz ailesine gidiyor bosanmak icin diyorsunuz.bunun yolu adliyeye gidip dava acmaktir.aileye gitmek degil.zaten destek veren bir aile degil.
Eee bosanmaya korkmuyorsa ne bekliyor.
Cok degisik

Bosanmaya korkmuyor diyorsunuz ailesine gidiyor bosanmak icin diyorsunuz.bunun yolu adliyeye gidip dava acmaktir.aileye gitmek degil.zaten destek veren bir aile degil.
Eee bosanmaya korkmuyorsa ne bekliyor.
Cok degisik

Bir daha anlatayım sığıncak kimsesi yok mahkemeye gitmesi evine ailesine gidememesi demek

İşte şehir dışında sığınma evi en mantıklı fikir

kocasını aldatan yolsuz ablanız için üzülmeyi bırakın ,evli bir kadınla görüşen adamında mezhebinden şüphe edin,son olarak bu iki çamura yakın olmaktan vazgeçin zira bülbül güle karga çöplüğe götürür ..dikkat edinde ayağınız kaymasın mazallah.:KK53:
Bence hiç kimseyi kınamayın yaptıgını tabiki onaylamiyorum bende ama kınadiğin şey başina gelmeden ölmezmiş insan

Tamam çok güzel diyorsun hakim illa boşar peki bu süreçte nereye gidecek kimde kalacak ?

Kadın sığınma evlerini araştırıyorum en fazla 6 ay kalabiliyor. Ee hep içerde olamaz bu süreçte çıkıp iş bakması şart ki düzen kurabilsin. Ailesi sakat eşi sakat ya kadına bişey yaparsa ? Bu düşünceyi de göz ardı edemiyorum
Eee obur adama gidince de yapar kocasi bir sey yapacaksa.

Kacinca aferin baska adama kaçtı bizim serefimizi artırdı gidelim de bir alnından mi öpelim diyecek peki.

Boşanmaya zaten korkmuyor arkadaşlara cevap verdim bu konuda özet ile de size de vereyim boşanması bile namus davası buşekil artık anlarlar beni kaybettiklerini diye düşünüyor. Çok şey yaşadı bu yüzden çünki

Aldatırken her şey uygun, boşanmaya gelince o bahane bu bahane :işsiz:
Ayrıca birlikte olduğu kişiye güvenip bir şeye kalkışmasın. Bugün evli kadına göz koyan yarın kimbilir neler yapar. Kişilik yok bir kere...

Bence hiç kimseyi kınamayın yaptıgını tabiki onaylamiyorum bende ama kınadiğin şey başina gelmeden ölmezmiş insan

Mesela ben tecavüz edenleri kınıyorum, birine tecavüz mü edeceğim? Teröristleri kınıyorum gidip bir yere molotof mu atacağım? Yardım yapmayan zenginleri kınıyorum, cimri bir zengin mi olacağım? Meraktan soruyorum.

Gerçek olan bir olayı bir kitapta okumuştum(Kadının Derdi-Feyza ALTUN) Genel olarak özeti şöyledir; hiçbir istediğini karşılamayan, sevildiğini hissetmeyen, kocasıyla anlaşamayan kadın birisiyle tanışır ve kocasını aldatır. Kocası aldatıldığını öğrenir ve karısını ilk önce kollarından vurarak parçalanmasına sebep olur. Daha sonra bacaklarından vurur. Haliyle kadın öldü.

Bizim insanımız kadın-erkek farketmeksizin eşlerini öyle 'benim malımsın' diyerek sahipleniyorki. Kaç erkek duydunuz aldatılan erkeğin masaya oturup sakince konuştuğunu?

Kaldı ki dindar bir aileden bahsediyorsanız bunu nasıl kabul edecekler? Bu iş yaş, ablanız ya bavulunu bile almadan o evden çıkacak (sağ kalması için) ya da bu ilişkiden vazgeçeçek. Çocuklara bunu söyledi diyelim sen babamı aldattın diyerek annelerini karşılarına alacaklar. Bu mantık bu hoşunuza gitti? Söylemde herşey çok kolay, hiç mi gazete okumuyorsunuz, hiç mi haber dinlemiyorsunuz. Kadınların başına neler geliyor hiç mi görmüyorsunuz. Bu mantıkla yola mı çıkılır Allah aşkına? Siz bu işe ne karışın ne de bu olaydan haber alın. Bu işin sonu iyi değil siz de bu yükün altına girmeyin.

Hayır mantığı şu, ben kaçıp gidersem artık anlarlar beni şimdiye kadar hep onlar için yaşamak zorunda bırakıldım artık anlasınlar diyor yoksa ben yine dayak yee evime getirilirim düşüncesi temel de bu
İyi de ayrıldığında rahat bırakmayan aile, başka adama kaçtığında daha büyük fenalıklar yapar. Çocuklarına da bşr ömür yüz karası olur. Siz söylemeseniz de çocukları da bir daha göremez ve bunu göze almış.

Eski temlikçimiz bir kadın vardı, kocası hayırsız. 3 çocuk. Temizlikle parasını kazanıyor. Hastanede bir yaşlı kadına bakıcılık yaparken aynı böyle bir adam yapışıyor, benimle yaşa. Çocuklarını kabul ederim. Böyle çaresiz kadınların etrafında döner böyle tipler. ablanız ilk ve tek değil, bunlar ahlaklı teklifler değil. Ahlaklı bir insan evli bir kadına yaklaşmaz. Gönül ilişkisinden olan çocuklara da babalık yapmaz. Çocuklarını neyin içine sürüklediğinin farkında mı?

Son düzenleme:
Aldatırken her şey uygun, boşanmaya gelince o bahane bu bahane :işsiz:
Ayrıca birlikte olduğu kişiye güvenip bir şeye kalkışmasın. Bugün evli kadına göz koyan yarın kimbilir neler yapar. Kişilik yok bir kere...

Mesela ben tecavüz edenleri kınıyorum, birine tecavüz mü edeceğim? Teröristleri kınıyorum gidip bir yere molotof mu atacağım? Yardım yapmayan zenginleri kınıyorum, cimri bir zengin mi olacağım? Meraktan soruyorum.
Aynı şey değil sizin söyledikleriniz
Birer seçim ablanın yaptigı hata neyse yani tartışmaya girmek istemiyorum benim ailemdede buna benzer bir olay oldu çünkü babam çok eleştirdi aynısı onun başına geldi

ben anlayusli erkege inanmiyorum ya..ablani idare ediyordur.mukemmel erkek diye bisi yok.ablan biraz daha ben sana gelecegim desin bak adam topuk kaciyo mu kacmiyo mu?kacar..

Aynı şey değil sizin söyledikleriniz
Birer seçim ablanın yaptigı hata neyse yani tartışmaya girmek istemiyorum benim ailemdede buna benzer bir olay oldu çünkü babam çok eleştirdi aynısı onun başına geldi

Yoo gayet aynı şeyler. İnsanlar bilinçle yapar yapacağını. Babanızda da o tıyniyet varmış demek ki. Herkeste olacak diye bir şey yok. Yanlış olan kınanır.

Yoo gayet aynı şeyler. İnsanlar bilinçle yapar yapacağını. Babanızda da o tıyniyet varmış demek ki. Herkeste olacak diye bir şey yok. Yanlış olan kınanır.
Dediğim gibi tartışmaya girmek istemiyorum isteyen istediğini düşünür yoluna devam et sen...

Back
X