aldatma

Onlar kadar duygusz olamıyorum saten benim aklıma cinsellil pek gelmez
ben çok sert olabiliyorum kızınca, bir de ben bayağı kuduruk bir üyeyim :D esim 2 hafta uzak durdu da krız çıkardım evde :D zaten 15 tatilde ayrı kaldık is yuzunden, geldi 2 hafta da beyefendinin keyfini bekledim, neymiş grip olmus istemiyomus, ya hemen kendine gel dedim ya da en son tecavuz edicem son care :D

ne konusuyorlardı sevgili gibi falan mı yoksa sadece cinsellik mi
Daha tam bir yeni başlamışlarken yakaladım zaten ben isde kafeye gitmişler yeni öpüşmeler pislikler onlar hakkında konuşuyor karşı eşimin evli oldunu bile bile tek yanlış bunu diyor birde srtk

Daha tam bir yeni başlamışlarken yakaladım zaten ben isde kafeye gitmişler yeni öpüşmeler pislikler onlar hakkında konuşuyor karşı eşimin evli oldunu bile bile tek yanlış bunu diyor birde srtk
pislik kadın, ayıp günah da kalmamış. iyi ki hemen yakalamıssın. Allah gostertmiş resmen.

ben çok sert olabiliyorum kızınca, bir de ben bayağı kuduruk bir üyeyim :KK70: esim 2 hafta uzak durdu da krız çıkardım evde :KK70: zaten 15 tatilde ayrı kaldık is yuzunden, geldi 2 hafta da beyefendinin keyfini bekledim, neymiş grip olmus istemiyomus, ya hemen kendine gel dedim ya da en son tecavuz edicem son care :KK70:
İki hafta üzerine n bir süre satan haklısınız kavga çıkar nakda😁😁

pislik kadın, ayıp günah da kalmamış. iyi ki hemen yakalamıssın. Allah gostertmiş resmen.
Aynen şuan saten hep onu düşünüyorum hani birşeyler yaşasaydı bu cinsellik anlamında değil duygusal anlamda acaba benle onu kıyaslar miydi onun hareketlerini bende beklermiydi salak salak düşünüp kendimi uzmekden başka birşey yapmıyorum

Aynen şuan saten hep onu düşünüyorum hani birşeyler yaşasaydı bu cinsellik anlamında değil duygusal anlamda acaba benle onu kıyaslar miydi onun hareketlerini bende beklermiydi salak salak düşünüp kendimi uzmekden başka birşey yapmıyorum
sen yoluna bak, aldatan da giden de kendi kaybeder. sen yapabilirsen biraz para biriktir, yine sapıtırsa cebinde bi kaç kurus para bulunsun

Peki bu durumu neye bagladiniz uzak kalmasını
gripti bunu bahane ediyordu ama ben grip de olsa uzak durmam, memlekette zina mı ettin diye kavga ettim, yeminler etti. beni mi begenmiyorsun dedim evet kilo aldın eskisi gibi çekici gelmiyorsun dedi. ben de yazdım bunu. demek bana saldırırsın. bir iki gün ama üzüldüm bayağı. sonra çıktım karsısına senin testestoron eksik galiba doktora gitmeliyiz dedim. buna bir alındı bir alındı :D en sonunda baktım çare yok. kapattım kendimi eşime. ne konustum ne de umursadım, işleri de saldım. bir çatalsa yıkamadım. gezmeye gittim bolca. sonra eşim geldi özür diledi düzeltti kendini. ben zaten düzenli cinsellik varsa uzun süre küs kalamam :D

gripti bunu bahane ediyordu ama ben grip de olsa uzak durmam, memlekette zina mı ettin diye kavga ettim, yeminler etti. beni mi begenmiyorsun dedim evet kilo aldın eskisi gibi çekici gelmiyorsun dedi. ben de yazdım bunu. demek bana saldırırsın. bir iki gün ama üzüldüm bayağı. sonra çıktım karsısına senin testestoron eksik galiba doktora gitmeliyiz dedim. buna bir alındı bir alındı :KK70: en sonunda baktım çare yok. kapattım kendimi eşime. ne konustum ne de umursadım, işleri de saldım. bir çatalsa yıkamadım. gezmeye gittim bolca. sonra eşim geldi özür diledi düzeltti kendini. ben zaten düzenli cinsellik varsa uzun süre küs kalamam :KK70:
Evet saten ya kilo aldimiz için ya verdimiz için falan fistan hep bahane

gripti bunu bahane ediyordu ama ben grip de olsa uzak durmam, memlekette zina mı ettin diye kavga ettim, yeminler etti. beni mi begenmiyorsun dedim evet kilo aldın eskisi gibi çekici gelmiyorsun dedi. ben de yazdım bunu. demek bana saldırırsın. bir iki gün ama üzüldüm bayağı. sonra çıktım karsısına senin testestoron eksik galiba doktora gitmeliyiz dedim. buna bir alındı bir alındı :KK70: en sonunda baktım çare yok. kapattım kendimi eşime. ne konustum ne de umursadım, işleri de saldım. bir çatalsa yıkamadım. gezmeye gittim bolca. sonra eşim geldi özür diledi düzeltti kendini. ben zaten düzenli cinsellik varsa uzun süre küs kalamam :KK70:
Birde biz kadınlar mutlu olsunlar diye sırf farklı yöntemler seks arıyoruz ama bence kesinlikle erkeğin yapısıyla alakalı yapan yapıyor Muş anladim

Birde biz kadınlar mutlu olsunlar diye sırf farklı yöntemler seks arıyoruz ama bence kesinlikle erkeğin yapısıyla alakalı yapan yapıyor Muş anladim
kimisi de merak ediyor ondan pis seyler yapıyor, videolarda gördüklerini denemek istiyr, hele de kadın kabul etmemişse bundan güzel bahane yok. eşim tatmin etmedi merakımı gidermedi vs derler

kimisi de merak ediyor ondan pis seyler yapıyor, videolarda gördüklerini denemek istiyr, hele de kadın kabul etmemişse bundan güzel bahane yok. eşim tatmin etmedi merakımı gidermedi vs derler
Nasıl tatmin olacaklar ki tatminsizler herşeyi yapıyoruz genede aynı bence

Nasıl tatmin olacaklar ki tatminsizler herşeyi yapıyoruz genede aynı bence
sevişsen oral yok der, onu da yapsan ters ilişki ister ee ona bile tamam desen bu sefer daha pis seyler(es değişme gibi) edepsizlik ister. çünkü doyumsuz adamı doyuramazsın

ama bence ilişkide sınır günah boyutudur. haram olmayan seyler de zaten normal bi adama yeter

Back
X