aldatma

Demek istedim bu son bulmuyor şüpheler yani yine kendimizi mahfedeiyorz

İlişki boyutu yok sevgide yok iç gün içinde olan birşey eşimin numarası bulup iş baahaneysile buluşmak istiyor sonra orda eşimi öpüyor
Aslında canınızı sıkmak istemem ama bu daha duygusal bir yakınlaşma göstergesi gibi geldi . Yüce gönüllülük edip Affetmişsiniz inşallah tekrarı olmaz. Bir gecelik bir şey olsa neyse de mesajlaşma öpüşme bunlar duygusal yakınlık gösterilen durumlar. İnşallah son bulmuştur. Sizin için dua edeceğim.

Aslında canınızı sıkmak istemem ama bu daha duygusal bir yakınlaşma göstergesi gibi geldi . Yüce gönüllülük edip Affetmişsiniz inşallah tekrarı olmaz. Bir gecelik bir şey olsa neyse de mesajlaşma öpüşme bunlar duygusal yakınlık gösterilen durumlar. İnşallah son bulmuştur. Sizin için dua edeceğim.
Galiba bende endiselendren uzan aklımdan cikmama sebebi bu sağolun

Aldatma dediğiniz baya baya cinsellik yaşanarak mı oldu?
Bence şüphenizi belli etmeyin
Delil toplayın
Mahkemeye sunarsınız bir dahakine
Ve ondan gizli para biriltirin
Bunu hakediyor çünkü
Hatta ertelediğiniz bişeyleri alın
Ne koparsanız kâr
Ama yavaş yavaş sabredin
Üzüntünüz de hafiflemiş olur

Aldatma dediğiniz baya baya cinsellik yaşanarak mı oldu?
Bence şüphenizi belli etmeyin
Delil toplayın
Mahkemeye sunarsınız bir dahakine
Ve ondan gizli para biriltirin
Bunu hakediyor çünkü
Hatta ertelediğiniz bişeyleri alın
Ne koparsanız kâr
Ama yavaş yavaş sabredin
Üzüntünüz de hafiflemiş olur
Sadede öpüşme ve konuşma

merhaba hanımlar içimde kendımle savaşırken sizlere yazıp rahatlayıp aynı zamanda bilgi almak istıyorum eşim bni aldattı baya cok pişman oldu ve ben ıkı cocum oldugu için affettim ama içim kalbim hep şüpheli bu durumu naasıl atlatabilirim
Canim soyle dusun sen elinden geleni yapmissin ayrilsan acaba yahu bi sans daha mi verseydim diye dusunecektin... Esinle barismissin yuvani birlestirmissin simdi top onda insanlar hata yapabilir bu dunya boyle insanoglu beser sasar, nefis mucadelesi... Bir daha yaparsa icabina bakarsin kotuyu dusunme

Canim soyle dusun sen elinden geleni yapmissin ayrilsan acaba yahu bi sans daha mi verseydim diye dusunecektin... Esinle barismissin yuvani birlestirmissin simdi top onda insanlar hata yapabilir bu dunya boyle insanoglu beser sasar, nefis mucadelesi... Bir daha yaparsa icabina bakarsin kotuyu dusunme
Beni tutan zaten pişmanligi bizi kaybetmek istemeyesiydi ama neden mutlu değilim

Beni tutan zaten pişmanligi bizi kaybetmek istemeyesiydi ama neden mutlu değilim
Kolay bisey degil zaten kabullenememissin daha bu yuzden mutlu degilsindir zamanla insallah hersey duzene girer kolay degil tekrar soyluyorum ama zamana ihtiyac var

İnsaLlah yoluna girer insaalh hafıza kaybına ihtiyacım var
İnsallah canim yuvalar kolay kurulmuyor kolay da bozulmuyor sanmaki sosyal medyada esiyle boy boy foto koyanlar cok mutlu kimbilir neler oluyor da soylemiyo kimse insallah hersey guzel olsun sizin icin

evet dogru degıl hatta dava da actım ama davadan donduk çok pişmadn kendısı biranlık şeytana uyduunu soyledı aıle faktorude gırınce bir sans verdım ama kendımı yıyorum içimde bunu nasul atlatacam bılmıyorum :KK43:
Davadan döndüğünüzü söylemişsiniz, yani bu bir daha o aldatmayı sebep sunarak dava açamayacağınız anlamına gelir. Şu anda evliliğinizde herhangi bir sorun yoksa bence unutmaya çalışın, arkanızda bırakın. hukuk bile affettiğinizi kabul etmiş kendinizi teskin ederek siz de affettiğinizi kabullenin. Keşke affetmeseydiniz o başka, çünkü gerçekten huzursuz edici bir durum eğer arkanızda bırakamazsanız.

Davadan döndüğünüzü söylemişsiniz, yani bu bir daha o aldatmayı sebep sunarak dava açamayacağınız anlamına gelir. Şu anda evliliğinizde herhangi bir sorun yoksa bence unutmaya çalışın, arkanızda bırakın. hukuk bile affettiğinizi kabul etmiş kendinizi teskin ederek siz de affettiğinizi kabullenin. Keşke affetmeseydiniz o başka, çünkü gerçekten huzursuz edici bir durum eğer arkanızda bırakamazsanız.
Evet bende zaten kendime kızıyorum

Bunun ikincisi olmaz olursa saten direk açarim davayı ve bu sefer dönüşü olmaz insaAllah o duruma gelmeyiz çünkü bu sefer daha kötü olurum

Back
X