• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma

Oo sen dava dosyasını görsen kafayı yersin nafaka, tazminat, eşyalar, yanında giderken götürdüğü ziynetleri almadım diye tekrar istemiş.
İyi yapmış kimse kimseyi enayi yerine koymamalı. Aldatmasaymış. Boşanıp öyle bulsaydı birini.

Unutmadan aldattığı adam şahitlik vs yapmaz mı?
Aldattığı adamla abim konuştu, adam tam bir pislik pişkin pişkin itiraf etti ama karına sahip çıksaydın benşm ne suçum var o aradı beni demiş. O çocuk da her pislik varmış hapse girmiş sanırım şimdi. Şahitlik yapmaz, kızın uzaktan akrabası çıktı

Tazminat istedik ama kız çalışmıyor, alabilirmiyiz bilmiyoruz. Çok zormuş cahil insanla uğraşması, ben bi hata yaptım kusura bakmayın diyeceği yerde sayfa sayfa kendini haklıyor
Ar damarı çatlamış.
Ben iki tip insandan korkarım.
İlki merhamet duygusundan yoksun olan
İkincisi ise edepten nasip almayan.

Aldattığı adamla abim konuştu, adam tam bir pislik pişkin pişkin itiraf etti ama karına sahip çıksaydın benşm ne suçum var o aradı beni demiş. O çocuk da her pislik varmış hapse girmiş sanırım şimdi. Şahitlik yapmaz, kızın uzaktan akrabası çıktı
Keşke bunları kayıt altına alsaydınız. Bundan sonra lütfen kadınla olan konusmaları (konuyla ilgili biriyle olan da) arama yoluyla değil de mesaj yoluyla yapın. Ve mesajlarda hakarette vs bulunmayın. Onları da delil olarak kullanabiliyorsunuz.

Ar damarı çatlamış.
Ben iki tip insandan korkarım.
İlki merhamet duygusundan yoksun olan
İkincisi ise edepten nasip almayan.
İkiside var kız da ne yazıkki. Hayatımızın içine etti. Hepimiz çok etkilendik zavallı abim bi de seviyordu kızı. Şu anda o kadar duygusuz ki. Napcağını bilemiyor

Keşke bunları kayıt altına alsaydınız. Bundan sonra lütfen kadınla olan konusmaları (konuyla ilgili biriyle olan da) arama yoluyla değil de mesaj yoluyla yapın. Ve mesajlarda hakarette vs bulunmayın. Onları da delil olarak kullanabiliyorsunuz.
Ses kaydı işe yaramıyormuş, abim eski eşiyle yazışmış kız abimle tehdit vari konuşmuş hepsini verdi avukata

Telefon dökümü tek başına aldatmaya dayalı boşanma davasında ispat için yeterli delil değildir ama konuşulan erkekle aladatan kişi makul geçerli bir gerekçe gösterip göstermediği, konuşmanın sıklığı, süresi ve saatleri önemlidir. Ama diğer delillerle desteklenirse güven sarsıcı olarak görülüp evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı ve kusurun eşte olduğu savıyla dava açmak daha mantıklı. Nafaka konusında ise iki şart var nafaka talep eden tarafın boşanmaya neden olan olaylarda daha az en fazla kocası kadar kusurlu olması ve boşanma nedeni ile yoksulluğa düşecek olması, bunlar böyle kesin aldatma sayılır sayılmaz, nafaka alır alamaz gibi net cevap verebileceğiniz konular değil, burada tarafların eğitimleri, sosyal çevreleri, arkadaşlık ilişkileri, davaya bakan hakimin cinsiyeti, boşanma ve aldatılma konusuna bakışı bile davayı etkiler. Bu nedenle biran evvel bir avukata başvurmanızı tüm bilgi ve belgelerle daha ayrıntılı hukuki yardım almanızı tavsiye ederim.

bu ne arsızlık? aldatıp üstüne bir de nafaka alacak yüzü nereden bulmuş merak ettim orası yüzsüzlükte kaçıncı evre ?
bu karaktersizligi nafakayla mı ödüllendirecekler birde ?
yarabbi nasıl kafalar bunlar :deli:

Ses kaydı işe yaramıyormuş, abim eski eşiyle yazışmış kız abimle tehdit vari konuşmuş hepsini verdi avukata
Kişi tehdite/hakarete/şiddete vs uğradığını hissettiği/uğradığı zaman ses/görüntü kaydı yapabilir ve delil olarak kullanabilir. Hukuken bunun ayrımı kişinin bunu planlı olarak yapmamış olmasıdır. Ani gelişen olaylarda kanıt amacıyla yapılması kabul ediliyor.

Telefon dökümü tek başına aldatmaya dayalı boşanma davasında ispat için yeterli delil değildir ama konuşulan erkekle aladatan kişi makul geçerli bir gerekçe gösterip göstermediği, konuşmanın sıklığı, süresi ve saatleri önemlidir. Ama diğer delillerle desteklenirse güven sarsıcı olarak görülüp evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı ve kusurun eşte olduğu savıyla dava açmak daha mantıklı. Nafaka konusında ise iki şart var nafaka talep eden tarafın boşanmaya neden olan olaylarda daha az en fazla kocası kadar kusurlu olması ve boşanma nedeni ile yoksulluğa düşecek olması, bunlar böyle kesin aldatma sayılır sayılmaz, nafaka alır alamaz gibi kesin cevap verebileceğiniz konular değil, burada tarafların eğitimleri, sosyal çevreleri, arkadaşlık ilişkileri, davaya bakan hakimin cinsiyeti, boşanma ve aldatılma konusuna bakışı bile davayı etkiler. Bu nedenle biran evvel bir avukata başvurmanızı tüm bilgi ve belgelerle daha ayrıntılı hukuki yardım almanızı tavsiye ederim.
Bia, aldattığı kişi kızın eski nişanlısı(ispatlıyoruz), telefon görüşmeleri hergün ama hergün en az 10 kere, bazı günler 1 saatten fazla konuşmalar var.

bu ne arsızlık? aldatıp üstüne bir de nafaka alacak yüzü nereden bulmuş merak ettim orası yüzsüzlükte kaçıncı evre ?
bu karaktersizligi nafakayla mı ödüllendirecekler birde ?
yarabbi nasıl kafalar bunlar :deli:
Yüzlüğü bulan kişi kendisi heralde diye düşünüyorum. Tek bir pişmanlık yok

Back
X