- 4 Temmuz 2018
- 837
- 1.535
- 33
İşde ispat edebildiğimiz tek yol telefon dökümanı mesaj felan yok, telefon dökümanı işe yararmı?Aldattığını can hıras ispat edeceksiniz. Baska yolunuz yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşde ispat edebildiğimiz tek yol telefon dökümanı mesaj felan yok, telefon dökümanı işe yararmı?Aldattığını can hıras ispat edeceksiniz. Baska yolunuz yok.
Yarar. Yaradığı zamanlar davalar olmustur.İşde ispat edebildiğimiz tek yol telefon dökümanı mesaj felan yok, telefon dökümanı işe yararmı?
Tazminat açtık, ama kız çalışmıyor yine de alabilirmiyiz?Hahahahahahahah erkek nafaka alır mı bilmiyorum ama tazminat alıraldatılma goruunce sekerim yukselıyor okuduğumu anlamiyorum
![]()
Telefon dökümanı var elimiz deOnun ne istediği önemli değil ki iyi bir avukat tutsun adam, mantık açısından bakınca tabi ki alamaması lazım aldatma ispatlanırsa.
AlırsınızTazminat açtık, ama kız çalışmıyor yine de alabilirmiyiz?
Çocuk yok çok şükür, tazminat davası açtık ama kız çalışmıyor yine de alabilirmiyiz?Telefon dökümleri delil olmakla birlikte, daha sağlam bir delilde aldatılan erkek/kadın tazminat alabilir. Ayrıca aldatılan taraf maddi ve manevi olarak ayrı ayrı (maddi anlamda beni şu kadar zarara uğrattı/ psikolojimi bozdu insan içine çıkamıyorum vs gibi sebeplerle) tazminat alması daha da kolay olur. Çocuk aldatılan taraftaysa her halükarda nafaka alır (aldatandaysa o da çocuk için nafaka alır). Bence aldatılma söz konusu ise ciddi anlamda sağlam bir avukat ve toplanılabilecek bütün delillerle elinden gelen yapılmalı.
Hahahahahahahah erkek nafaka alır mı bilmiyorum ama tazminat alıraldatılma goruunce sekerim yukselıyor okuduğumu anlamiyorum
![]()
Ahh ah neler istiyor yazsam roman olur, yaktı abimin başını pislik. Yanında giderken ziynetlerini götürmüş, onu bile yeniden talep etmiş.yuhh bir de nafaka mi istiyor sürtük![]()
Off valla nooption isteklerini görsen yüzsüzlüğün ana maddesi dersin.ay ne bilem bu kadar yüzsüzlük olmaz kadının istediğini düşünmedim bile...
İşi bilene sormak daha iyi olurTelefon dökümanı var elimiz de
Çalışmıyorsa alamazsınız, çok zor yani... Zira erkek ya yoksulluk nafakası alabilir ya da çocuk için nafakalardan. Bence siz tazminata odaklanın. Örnek davalarda aldatması kanıtlanmış kadınların nafaka alamadığını bulabilirsiniz. Şahsın hakaret içerikli mesajlarını, özellikle tehdit vs varsa mutlaka delil olarak kullanın. Eline koz vermeyin mümkünse avukatınızla muhatap edin. Allah’ından bulsun terbiyesiz midem kalktı.Çocuk yok çok şükür, tazminat davası açtık ama kız çalışmıyor yine de alabilirmiyiz?
Aynen vallahi. Otur bi köseye kendını tokatla, yemeden ıcmeden kesil. Nafaka ıstıyor bı de.ay ne bilem bu kadar yüzsüzlük olmaz kadının istediğini düşünmedim bile...
Nafaka alamayacağını söylüyor avukatlar ama bir iki tane örnek dava varmış aklım karıştıÇalışmıyorsa alamazsınız, çok zor yani... Zira erkek ya yoksulluk nafakası alabilir ya da çocuk için nafakalardan. Bence siz tazminata odaklanın. Örnek davalarda aldatması kanıtlanmış kadınların nafaka alamadığını bulabilirsiniz.
Tazminat alabilir nafaka alamazArkadaşlar telefon dökümanları aldatmaya delilmidir? Aldatılan taraf erkek, kız çalışmıyor nafaka alabilir mi?
Güncelleme : çocuk yok
Off valla nooption isteklerini görsen yüzsüzlüğün ana maddesi dersin.
Bulunduğumuz bölgenin iyi bir avukatını tuttuk, ama daha dava görülmedi bile 2 ay olacak. Çok uzun işler iş bunlar, çok saolunİşi bilene sormak daha iyi olurBiaaaaa daha iyi yardımcı olacaktır size.
Umarım hiçbirşey alamaz. İyi bir avukat bulmaya çalışın.
Tazminat istedik ama kız çalışmıyor, alabilirmiyiz bilmiyoruz. Çok zormuş cahil insanla uğraşması, ben bi hata yaptım kusura bakmayın diyeceği yerde sayfa sayfa kendini haklıyorkusurlu taraf o. avucunu yalar ancak.
ispatınız da varmış.
iyi bir avukat tutsun abiniz. nafaka olmuyor yazmışlar ama tazminat istesin..