• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma

Telefon dökümleri delil olmakla birlikte, daha sağlam bir delilde aldatılan erkek/kadın tazminat alabilir. Ayrıca aldatılan tarafın maddi ve manevi olarak ayrı ayrı (maddi anlamda beni şu kadar zarara uğrattı/ psikolojimi bozdu insan içine çıkamıyorum vs gibi sebeplerle) tazminatLarı alması daha da kolay olur. Çocuk aldatılan taraftaysa her halükarda nafaka alır (aldatandaysa o da çocuk için nafaka alır). Bence aldatılma söz konusu ise ciddi anlamda sağlam bir avukat ve toplanılabilecek bütün delillerle elinden gelen yapılmalı.

Telefon dökümleri delil olmakla birlikte, daha sağlam bir delilde aldatılan erkek/kadın tazminat alabilir. Ayrıca aldatılan taraf maddi ve manevi olarak ayrı ayrı (maddi anlamda beni şu kadar zarara uğrattı/ psikolojimi bozdu insan içine çıkamıyorum vs gibi sebeplerle) tazminat alması daha da kolay olur. Çocuk aldatılan taraftaysa her halükarda nafaka alır (aldatandaysa o da çocuk için nafaka alır). Bence aldatılma söz konusu ise ciddi anlamda sağlam bir avukat ve toplanılabilecek bütün delillerle elinden gelen yapılmalı.
Çocuk yok çok şükür, tazminat davası açtık ama kız çalışmıyor yine de alabilirmiyiz?

Çocuk yok çok şükür, tazminat davası açtık ama kız çalışmıyor yine de alabilirmiyiz?
Çalışmıyorsa alamazsınız, çok zor yani... Zira erkek ya yoksulluk nafakası alabilir ya da çocuk için nafakalardan. Bence siz tazminata odaklanın. Örnek davalarda aldatması kanıtlanmış kadınların nafaka alamadığını bulabilirsiniz. Şahsın hakaret içerikli mesajlarını, özellikle tehdit vs varsa mutlaka delil olarak kullanın. Eline koz vermeyin mümkünse avukatınızla muhatap edin. Allah’ından bulsun terbiyesiz midem kalktı.

Çalışmıyorsa alamazsınız, çok zor yani... Zira erkek ya yoksulluk nafakası alabilir ya da çocuk için nafakalardan. Bence siz tazminata odaklanın. Örnek davalarda aldatması kanıtlanmış kadınların nafaka alamadığını bulabilirsiniz.
Nafaka alamayacağını söylüyor avukatlar ama bir iki tane örnek dava varmış aklım karıştı

kusurlu taraf o. avucunu yalar ancak.
ispatınız da varmış.
iyi bir avukat tutsun abiniz. nafaka olmuyor yazmışlar ama tazminat istesin..
Tazminat istedik ama kız çalışmıyor, alabilirmiyiz bilmiyoruz. Çok zormuş cahil insanla uğraşması, ben bi hata yaptım kusura bakmayın diyeceği yerde sayfa sayfa kendini haklıyor

Back
X