Vov durum onu gösteriyor.. eminim genç biriyleGün boyu sürekli watsapta ancak eve geldiğinde yazışmalarına bakıyorum çevrimiçi saatlerde olan yazışma yok. Eskiye göre giyimine bakımına fazla önem vermeye başladı ailemin yanına gittiğimde ailem Farklı şehirde gece 4lere kadar vatsapta. Eve döndüğümde bir hediye paketinde gömlek gördüm bunu sordum kendisinin aldığını mağazada böyle paket yaptıklarını söyledi. Bu arada bebeğim var kendim takip etmem zor
Konu sahibide çok genç 27 yaşındaVov durum onu gösteriyor.. eminim genç biriyle
Haaa orayı okumamışım ama üzücü bir durumKonu sahibide çok genç 27 yaşında
Evetttt geldimdenizirmakss ti üye sanırım gelirse bilgi verir etikletlemisimdir umarım
Yani size boşanalım dedi mi?Ben boşanmasam da eşim şuan boşanmak derdinde
Dedektif tutulabilir,bir kaç gün evden uzaklaşılıp eve gizli kamera konabilir karar senin bir şekilde kanıt bulmaya bak derim çünkü çocuğunda var daha fazla para lazım sanaEşimin telefonuna watsap web aktif diye bildirim gidiyor o yüzden hemen anlar kapatır . Ankara’da yalnızım bu konuda yardım alabileceğim kimse de yok biraz birikmişim var dedektif tutsam olur mu
Bence durumun varsa dedektif tut en azından şüphenden kurtulursun şüphenin içini kemirmesi nedir o kadar iyi anlıyorum ki ben geçen hafta iki gün ya iki gün sadece içim içimi kemirdi eşimin suratına bakamıyordum zor ama sabret ve bekle hiç bişey belli etmeEşimin telefonuna watsap web aktif diye bildirim gidiyor o yüzden hemen anlar kapatır . Ankara’da yalnızım bu konuda yardım alabileceğim kimse de yok biraz birikmişim var dedektif tutsam olur mu
Aslında amacım bi nevi bana söylediği sen hastasın şizofrensin uyduruyorsun laflarını yüzüne çarpmak çünkü akrabayız ve amacı hem kendini rezil ettirmeden boşanmak hem de beni uyduran hasta düşünceli biri olarak gösterip boşanmak için haklı sebep göstermek o yüzden zoruma gidiyor ve paradan çok bu yönden için rahat olur çünkü zaten hal hareketlerinden başka biriyle görüştüğü belli beni boşverin artık başka planlar yapıyorYani size boşanalım dedi mi?
Dava aç ya da ben açayım ya da anlaşmalı açalım dedi mi?
Çocuğumuz bende kalsın sende kalsın konuşuldu mu?
Nafaka şu kadar veririm dedi mi?
Eğer boşanmak istiyorsa, siz de tazminat istiyorsanız oturun anlaşın. Şu kadar tazminat, şu kadar nafaka vs.
Yoksa delil topla, onlar işe yarar delil olsun, avukat bul, dava aç, şahit bul, kaç celse mahkeme sürsün, iftiralar havada uçuşsun vs.
Alacağınız tazminata değmez. Eşiniz de boşanmak istiyorsa şartlarınızı söyleyin, boşanın.
Elaleme bir şey ispat etmektense kendinizin ve bebeğinizin huzurunu düşünün. Gerçekler er geç ortaya çıkar zaten.Aslında amacım bi nevi bana söylediği sen hastasın şizofrensin uyduruyorsun laflarını yüzüne çarpmak çünkü akrabayız ve amacı hem kendini rezil ettirmeden boşanmak hem de beni uyduran hasta düşünceli biri olarak gösterip boşanmak için haklı sebep göstermek o yüzden zoruma gidiyor ve paradan çok bu yönden için rahat olur çünkü zaten hal hareketlerinden başka biriyle görüştüğü belli beni boşverin artık başka planlar yapıyor
Ben boşanmasam da eşim şuan boşanmak derdinde ve sebebi de benim bunları kafamda uydurup ona iftira atmam bu yüzden benimle mutsuzmuş bana sürekli ayrılığı ima ediyor o yüzden çocuğum için bişeyler bulursam zina sebebiyle boşanma davası açabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?