- Konu Sahibi umutsuzamaguclu
-
Sadece 3 kez olunca seviyor demek ki adamCanım, bazı erkekler eşlerine saygı duydukları için kafalarındaki fantezileri eşlerine uygulamaktan çekinirler, ya canını yakarsam ya incitirsem diye düşünürler. Eşiniz sizi sevmeseydi, siz 3 kez değil sürekli aldatırdı.
Bence eşinle beraber bu konuyu dürüst ve en açık haliyle konuşmalısın. 10 koca yıldır seni incitmekten kaçıp, günaha giren bir erkek var ortada. Seni düşünmese seni çoktan bırakırdı.
Canım inşallah kısa zamanda aklını toplar, ilişkin için en doğru kararı verirsin.
Çok geçmiş olsun ya.Aldatılıp boşanmış bir kadın olarak çok üzüldüm adına. Umarım kısa sürede atlatırsın.
Arkadaşım lütfen kendine bunu yapma. Sanırım kendince acını hafifletmek için bazı bahanelere sığınıyorsun. Ama bu seni daha kötüye götürür. Lütfen bazı şeyleri kabullen, acını doya doya yaşa. Ve artık bu şahsiyetsiz insanı hayatından çıkar.
Yok ya ironi bu.. Gece gece öyle inanmak istiyorum.Canım, adamcağız eşini incitmek istemediği için, bir başka kadına gitmiş. Eminim karısını üzdüğü için çok üzgündür. 10 yıldır beraberlermiş, sevmese 10 yıl eşiyle evli mi kalır? Gerçekten 1 tane kadın için evliliğini bozmasına kendisini huzursuz etmesine değer mi? Uykun olmasa bana hak verirsin biliyorum bebeğim.
Cinsellik üzerine bi aldatma olduğunu nasil anladınız? O ilişkinin detaylarıni, gercekte neler yaşandığını bilmiyor olma ihtimaliniz aklınıza hiç geldi mi? Siz sadece 3 kez yakaladınız diye sadecee 3kez birlikte olduklarını nerden çıkardınız?Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
Kafan mı güzelCanım, bazı erkekler eşlerine saygı duydukları için kafalarındaki fantezileri eşlerine uygulamaktan çekinirler, ya canını yakarsam ya incitirsem diye düşünürler. Eşiniz sizi sevmeseydi, siz 3 kez değil sürekli aldatırdı.
Bence eşinle beraber bu konuyu dürüst ve en açık haliyle konuşmalısın. 10 koca yıldır seni incitmekten kaçıp, günaha giren bir erkek var ortada. Seni düşünmese seni çoktan bırakırdı.
Canım inşallah kısa zamanda aklını toplar, ilişkin için en doğru kararı verirsin.
Adam metresine sadıkmış, başka başka kadınlara gitmiş olsa daha mı iyi, litfen yani…Cinsellik üzerine bi aldatma olduğunu nasil anladınız? O ilişkinin detaylarıni, gercekte neler yaşandığını bilmiyor olma ihtimaliniz aklınıza hiç geldi mi? Siz sadece 3 kez yakaladınız diye sadecee 3kez birlikte olduklarını nerden çıkardınız?
Keşke biraz da karısına sadık olaydiAdam metresine sadıkmış, başka başka kadınlara gitmiş olsa daha mı iyi, litfen yani…
E biraz olmuş canııım 10 senede 3 kez,Keşke biraz da karısına sadık olaydi
Yani buradan şunu mu anlamalıyız; "Evire çevire hunharca s... adam karısını asla aldatmaz. Çünkü aklındaki fantezileri yapabilmiştir "Canım, bazı erkekler eşlerine saygı duydukları için kafalarındaki fantezileri eşlerine uygulamaktan çekinirler, ya canını yakarsam ya incitirsem diye düşünürler. Eşiniz sizi sevmeseydi, siz 3 kez değil sürekli aldatırdı.
Hard sevdiğinizi sitece öğrenmiş olduk.Yani buradan şunu mu anlamalıyız; "Evire çevire hunharca s... adam karısını asla aldatmaz. Çünkü aklındaki fantezileri yapabilmiştir "
Yarabbi Şükür bugün de hamd ettim
Hard sevdiğinizi sitece öğrenmiş olduk.
Kendini sev.Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
Seni çok sevmiyor, hiiçç sevmiyoorr...çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?