Aldatma

Boynu nasıl morarmış peki? Ne alaka? Saç maşasıyla yakmadıysa boynu niye zarar görsün? Eşiniz maşa kullanmıyosa aldatılma ihtimaliniz yüksek...

Boyun öyle bi anlık öpmeyle morarmaz ki. Ama İnşallah dediģi gibidir..

Aldattigi kesin de sen ne yapmayi dusunuyorsun?

Ben olsam çoktan ortalığı ayağa kaldirdiydim tabi sen hamilesin ve bebgini dusunuyosun ışte o yüzden biraz tanıyın adamları öyle çocuk yapın evliliginiz otursun diyoruz kahrolasica hamile insana böyle yapilirmi ya bide boynunda morlukla gelmiş eve

Adama boynun nasil morardi diyosun bi an yapisip optu mu diyo. Saka gibi.
Nasil bi anlik opmeyle boyle olur desen vampirler saldirdi diyecek herhalde.

Akillica bi yalan bulsaymis bari.

Severek evlendigin adami tanimiyo insan icinden baska bi adam cikiyo

Benim suanki tek dusuncem dogumum az kaldi sonrada karar almayi dusunuyorum
Sakin taviz verme sakin yumuşak davranma terbiyesiz bide yanasiyo demek sana bundan iyi kanıt mi olur benimki yapmasa valla yıkar ortalığı yanima yaklaşmaz sen bana ne diyosun diye

Aynen oyle bi anda sert optu diyo yapisti diyo bilmem ne
Ya kadin yapismismis sen inaniyomusun buna nasil yapismis da kusura bakma emmis gibi morarcak ya pislik seni saf buldu kandircak aklı sıra ay ver sen o kocani bizim elimize valla burda bi arkadaş var adını unuttum şimdi aldatan kocalara şahane planlari var biz senin hıncını aliriz

Ay ne guzel olurdu

Sakin taviz verme sakin yumuşak davranma terbiyesiz bide yanasiyo demek sana bundan iyi kanıt mi olur benimki yapmasa valla yıkar ortalığı yanima yaklaşmaz sen bana ne diyosun diye
Yuzsuz olunca bi insan kardesim dogumuma az kaldi dayan diyorum kendi kendime az kaldi

Çok zor Allah size kolaylıklar versin ...bu erkekleri ya düzeltsin yada yok etsin...bu kadar kolay degil sizin yasadiklariniza karsi bi nebzede olsa onada yasatmali sıkıntı korksun biraz sizi kaybetmekten ..bi sure uzaklaşın evden ailemizin yanina gidin eğer boşanmıycaksaniz ailenize bisey anlatmayin ama Eşiniz biraz korksun sizi kaybedeceğini dusunsun aslında o adamla evli kalmak nasıl olur bilemedim ...ama sizde inanmış gibi yapmak istiyorsunuz sanırım biz kadınlar bi adim atamadı mi hep ayni yolu deneriz zaten... yalandan inanmış gibi olmak...

Zaten suan annemlerin yanindayiz yeni tasindik bu eve elektrik su henuz acilmadi evin o yuzden annemlerdeyiz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…