Aldatma

Biz sana burda 100 sayfa da yazsak sen bence affedeceksin bebegin için diyeceksin bebeğini sebep gostereceksin ama bil ki bu son olmayacak ve devamı gelecek.Belki 5 belki 10 yıl sonra keşke o zaman bir çırpıda boşasaydim diyeceksin ama ömrün heba olmuş olacak.Ben burdan senin bosanmayacagini hissediyorum.

Bosanmak istiyorum ama bi yandanda bi olayi tam anlamiyla ogrenmek istiyorum nasil anlatsam size eskortmu sevgililermi hep hayatindamiydi tatile onunlami gitti vs vs

Ben senin ne dediğini anladım canım.Merak ediyorsun ama bir önemi yok gerçekten aldattı mi evet aldattı ailesi iyi mi hayır dünya borç takmış babana seni ve karnindakini dusunuyormu hayır. Adam sadece kendini düşünüyor pislik ve bencil .Beynini deliceksin böyle adamların. Anasından çıktığı yere geri sokup olmamış bu yeniden yapın diyeceksin

Tek soru suan bulunduğun hayatta mutlu musun? Mutsuzsan ne yaparsan mutlu olursun cevapla kendine .Hayat kısa ve bir kere geliyoruz dünyaya ona göre geç kalma

Deli gibi o kizi gormek istiyorum boynuna dokundurtmayan tiki olan huylanan bu adamin boynunu morartacak kadar open faise kim biliyorum cok sacma gelecek ama o kizi gormeyi cok istiyorum

Ve artik yapmiyo ama.onceden hamilelik yuzunden iste yuzun soluk kilo aldin bilmem ne sakaya vurdurup hep beni elestiriyordu ama babam bunu duyunca begenmiyorsan benim cocugum senin yaninda zorla durmuyor deyince demez oldu cok elestiriyordu yani herseyimi ya

Büyük konuşmak istemem ama ben hamileyken arkadaşlarıyla tatile gitmeye kalksa orada kopardı kıyamet. Bu Nasıl mantık? Üstelik hamileliğim sıkıntılı diyorsun. Hem de Alanya tarafına gidiyor, utanmadan gece klübüne gittik diyor. Alanya tarafına 3-5 erkek niye tatile gider Akdeniz'de herkes bilir. O bunaldı da sen bunalmadın mı? Alsın hanımını yanına, beraber gidin 2-3 günlük bir yere. Anlıyorum yapacak Ada'm her yerde yapar ama neyse..

Yemin ederim alanya deyince aklima hic gelmedi ki boyle seyler

Bu olay oldugundan beri zaten oyleyim kendi geliyo sariliyo itiyorum hep hakaret ediyorum ama adam yuzsuzmudur nedir anlamadim
Bunlar hep seni yumuşatma cabaları, öfkeni hafife alması. Gerçekten yaptığına pişman olsa utanır yüzüne bakamaz suan.

Bunlar hep seni yumuşatma cabaları, öfkeni hafife alması. Gerçekten yaptığına pişman olsa utanır yüzüne bakamaz suan.
Degilmi bende buna kiziyorum karsimda erkek gibi dursun bagirsin cagirsin onemsesin ya ben bunu isterim onun yalandan sevgisine ne minnetim olacak

Ellerimle son harcligimi bile verdim dusunun nerden bilebilirdim boyle olacagini
Millet dalga geciyor diyorsun ya, annen baban dışında kimseye bir şey anlatmak aciklama yapmak zorunda değilsin. Bas kotu bir şey geldi mi ilk dedikoduyu başlatan hep akrabalarıdır. Sen kararını ver. Ailen arksndaymis. Eğer esinle devam edeceksen tüm bunlar olmamış gibi devam etmen lazım. Bu şekilde Mutlu olabilecek misin? Çünkü bir anne olarak diyorum sana, sen Mutlu olduğunca bebeğin Mutlu olacak bu hayatta. Hangimize ne olacağı belli değil, Allah hiçbirimizi, esimizi, kardeşimizi seytana uydurmasın.

Aynen oyle mutlumuyum asla asla mutlu degilim.her sabah bugun ne.diye uyandim diyerek gozlerimi aciyorum bi kizim bebegim hayata onun icin katlaniyorum

Ve ben bu adami borcuyla harciyla kabul ettim oyle temiz sevdimki size anlatamam oyle icten oyle cocukca sevdim ki anlatamam :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…