Aldatma

Ya bu kadin diyorum ya size oyle bi kadin ki evlendigim dugun gecesinin ertesi gunu sabah 9 da bizdeydi dugunde kendi taraflarinin taktigi paralari aldilar bizde adet deyip boyle insanlar boyle igrenc insalar yalanim varsa Rabbim yukarda

İşte eğer affedersen kızın ilerde böle bir şeyi öğrenirse demez mi annem babamın karşısında dik duramamışım ayakları yere basamamış.Benim babam annemi aldatmış ve annem her defasında affetmiş ben 10 yıllık evliyim her zaman derim olursa affetmem boşarım kaldıramam çocuğumun karşısında dik durup ezilmemem gerek örnek olmalıyım.Tilkinin her zaman dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı değildir.

Son düzenleme:
Göz göre göre aldatılıyorsun.
Ver eskortun numarasını arayacağım de, ortalığı yık.
Sonra da dava aç.

Ben de tatile gidiyorum, arkadaşım da jigolo bulacak de.
Bakalım ne diyecek hadsiz.

Kocama kalirsa aldatmadi yapamamis ben aklina gelmisimde bilmem neymiste neymis

Kusura bakmak ne demek az degil az kalir bildiginiz karektersizler

Bende sizin gb düşünüyorum ama ağzımdan o an o çıktı az değil derken kötü ve daha neler gelirse aklınıza hepsini geçiriyorum.15 günlük gelinin herşeyini almak 7 aylık hamileyken aldatmak ve ispat oldugunu(morluklar)bilerek eve dönmek .Senin meyveni taşıyor karın nasıl bu kadar ruhsuz ve şerefsiz olunur ki?

Öyle morluk olsa benim koca da hergün olur ki ben böyle baya fena öperim keklemis o seni resmen aldatmış kivircak yer ariyo
Yasim daha 22 inanin ama yemin ederim ben saf gibi kandim oyle yani hemen morlukmu olur dedim yapisti bi anda diyor

Ya bu kadin diyorum ya size oyle bi kadin ki evlendigim dugun gecesinin ertesi gunu sabah 9 da bizdeydi dugunde kendi taraflarinin taktigi paralari aldilar bizde adet deyip boyle insanlar boyle igrenc insalar yalanim varsa Rabbim yukarda

Eşin naptı bu durumda çok merak ettim?

Olunur ben bunun borc sikintilarini kotu gunlerini cekiyorum hemde benle evlenmedenki borclari ben yemedim bile dusunun birde onun yaptigina bakin

Göz göre göre aldatılıyorsun.
Ver eskortun numarasını arayacağım de, ortalığı yık.
Sonra da dava aç.

Ben de tatile gidiyorum, arkadaşım da jigolo bulacak de.
Bakalım ne diyecek hadsiz.
Numara falan yok ortada alanyada klopatra plaji varmis ordan almislar bu kizi

Yasim daha 22 inanin ama yemin ederim ben saf gibi kandim oyle yani hemen morlukmu olur dedim yapisti bi anda diyor
Keşke korunsaydin biraz canim yaşında çok kucukmus ya babam sahip cikiyosa dakka durma derim ben bu kadari pişkinlik ben hamile olcak hemde 7 aylık imkanı varmi o adamı gondercem tatile bence aklında yoktu ilk başta düşündü taşındı sen hamile seni evde bıraksın gitsin gönlünü eylesin gelsin kadın evde hazır dogurcak onu beklesin

Kiz binmis bunlarin arabaya arabada tek esimde yok arkadada 2 is arkadasi var bide
Ay 3ü birden bi de.
Yahu senin bu kocan arsız ve midesiz bacım.
Her türlü iğrenç
Arkadaşlarının eşlerine, sevgililerine ulaş.
Yalan söylüyor bu adam.
Tek senin kocan varmış bence arabada.
Yeme bunları
Bsk aids olursun he

Bak soyle anlatiyo bu kizi plajda almislar arabaya bunun bi arkadasi var memet diye o kamil sen al bunu falan demis bizimkide basta kabul etmis sonra yok abi sen al demis anladinizmi boyle anlatiyo

Korunmak istedim ama o annesi olacak igrenc kadin bide adimi cocugu olmuyo diye cikardi

Bak soyle anlatiyo bu kizi plajda almislar arabaya bunun bi arkadasi var memet diye o kamil sen al bunu falan demis bizimkide basta kabul etmis sonra yok abi sen al demis anladinizmi boyle anlatiyo
Arabaya kız almış, yapmasa ne olur??
Tiksinç herif.
Annene söyle hemen. Alsınlar seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…