Hahh hay Allah razi olsun iste inanin zaten kendimi yeterince salak yerine konuldugum icin paraladim bak kardesim ellerimle muzik attim giderken arabada dinlesin diye son harcligimi yolladim parasiz kaldi diye bunlari yedirmek gercekten zor cok zor inanin eskiden olsa bi dakka dusunmem ama bi kizim olacak dusunmek zorundayim ki halada affetmis degilim
Öyle morluk olsa benim koca da hergün olur ki ben böyle baya fena öperim keklemis o seni resmen aldatmış kivircak yer ariyoYapisti optu diyo bende onu diyorum bi anda opse morluk olmaz degilmi
Kocama kalirsa aldatmadi yapamamis ben aklina gelmisimde bilmem neymiste neymisİşte eğer affedersen kızın ilerde böle bir şeyi öğrenirse demez mi annem babamın karşısında dik duramamışım ayakları yere basamamış.Benim babam annemi aldatmış ve annem her defasında affetmiş ben 10 yıllık evliyim her zaman derim olursa affetmem boşarım kaldıramam çocuğumun karşısında dik durup ezilmem gerek örnek olmalıyım.Tilkinin her zaman dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı değildir.
Kusura bakmak ne demek az degil az kalir bildiginiz karektersizler
Yasim daha 22 inanin ama yemin ederim ben saf gibi kandim oyle yani hemen morlukmu olur dedim yapisti bi anda diyorÖyle morluk olsa benim koca da hergün olur ki ben böyle baya fena öperim keklemis o seni resmen aldatmış kivircak yer ariyo
Ya bu kadin diyorum ya size oyle bi kadin ki evlendigim dugun gecesinin ertesi gunu sabah 9 da bizdeydi dugunde kendi taraflarinin taktigi paralari aldilar bizde adet deyip boyle insanlar boyle igrenc insalar yalanim varsa Rabbim yukarda
Olunur ben bunun borc sikintilarini kotu gunlerini cekiyorum hemde benle evlenmedenki borclari ben yemedim bile dusunun birde onun yaptigina bakinBende sizin gb düşünüyorum ama ağzımdan o an o çıktı az değil derken kötü ve daha neler gelirse aklınıza hepsini geçiriyorum.15 günlük gelinin herşeyini almak 7 aylık hamileyken aldatmak ve ispat oldugunu(morluklar)bilerek eve dönmek .Senin meyveni taşıyor karın nasıl bu kadar ruhsuz ve şerefsiz olunur ki?
Ne yapacakki herzamanki gibi neyapayim ne diyeyim ki ben o korkuyla ilk gecemide yasyamadim neler yasadim bi bilsenizEşin naptı bu durumda çok merak ettim?
He yapamamış? Kızı almıi yani arabaya iş görmek için? bunu kabul ediyorKocama kalirsa aldatmadi yapamamis ben aklina gelmisimde bilmem neymiste neymis
Numara falan yok ortada alanyada klopatra plaji varmis ordan almislar bu kiziGöz göre göre aldatılıyorsun.
Ver eskortun numarasını arayacağım de, ortalığı yık.
Sonra da dava aç.
Ben de tatile gidiyorum, arkadaşım da jigolo bulacak de.
Bakalım ne diyecek hadsiz.
Kiz binmis bunlarin arabaya arabada tek esimde yok arkadada 2 is arkadasi var bideHe yapamamış? Kızı almıi yani arabaya iş görmek için? bunu kabul ediyor
Keşke korunsaydin biraz canim yaşında çok kucukmus ya babam sahip cikiyosa dakka durma derim ben bu kadari pişkinlik ben hamile olcak hemde 7 aylık imkanı varmi o adamı gondercem tatile bence aklında yoktu ilk başta düşündü taşındı sen hamile seni evde bıraksın gitsin gönlünü eylesin gelsin kadın evde hazır dogurcak onu beklesinYasim daha 22 inanin ama yemin ederim ben saf gibi kandim oyle yani hemen morlukmu olur dedim yapisti bi anda diyor
Ay 3ü birden bi de.Kiz binmis bunlarin arabaya arabada tek esimde yok arkadada 2 is arkadasi var bide
Bak soyle anlatiyo bu kizi plajda almislar arabaya bunun bi arkadasi var memet diye o kamil sen al bunu falan demis bizimkide basta kabul etmis sonra yok abi sen al demis anladinizmi boyle anlatiyoAy 3ü birden bi de.
Yahu senin bu kocan arsız ve midesiz bacım.
Her türlü iğrenç
Arkadaşlarının eşlerine, sevgililerine ulaş.
Yalan söylüyor bu adam.
Tek senin kocan varmış bence arabada.
Yeme bunları
Bsk aids olursun he
Korunmak istedim ama o annesi olacak igrenc kadin bide adimi cocugu olmuyo diye cikardiKeşke korunsaydin biraz canim yaşında çok kucukmus ya babam sahip cikiyosa dakka durma derim ben bu kadari pişkinlik ben hamile olcak hemde 7 aylık imkanı varmi o adamı gondercem tatile bence aklında yoktu ilk başta düşündü taşındı sen hamile seni evde bıraksın gitsin gönlünü eylesin gelsin kadın evde hazır dogurcak onu beklesin
Serefsiz iste o iliskiye girmedim diyo güyaEşinizle birlikte olmayın kim bilir hangi hastalıkları kapmıştır hayat kadını nedir ya
Arabaya kız almış, yapmasa ne olur??Bak soyle anlatiyo bu kizi plajda almislar arabaya bunun bi arkadasi var memet diye o kamil sen al bunu falan demis bizimkide basta kabul etmis sonra yok abi sen al demis anladinizmi boyle anlatiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?