Aldatma

Ve ustune usttluk babamida bi suru borca soktu bana su kadar ver ben sana yatircam baba kredi cek ben oderim diye diye babama bisuru borc babamda evlat sandi onu adam ne bilsin

Allah'ım bu gözler daha neler okuyacak acaba?
O kadının hayat kadını olduğuna inanmayan bir benmiyim acaba?
Bu arada o morluk için minik öpme değil , baya aktivite gerektir
Hah kardesim bende onu bilmek istiyorum tabiki iki turlude aldatma aldatmadir ama bence bu kadin hayat kadini degil hayat kadini niye oraya isim yazsin degilmi

Sende kimseye anlatma ben ufak kavgamda bile annemler karışınca size ne diyom kimseyi dinlemiyorum anlatmiyorum da kendi aklim kendime yeter.Sende bolca düşün kararını var.
Aynen oyle yapiyorum affetmis degilim affetsem burda sizlere danismam kafam cok karisik cok yalnizim Allah rizasi icin bana ve bebegime dua edin hayirlisi neyse o olsun

Cok zor bi durum Allah kimseye yasatmasin inanin ne yapacagimi sasmis durumdayim

Kimseye bosan denmez o senin verecegin karar.Ben olsam baya yüklü tazminatla birlikte boşanma davami açarım. Bu hamile halimle bunu yapan daha 1 yıllık bile evli değilken 10 yıllık veya daha uzunkan neler yapmaz.Affedersen eğer nasılsa affeder diye cılkını çıkarır. Kapıyı açma anahtarı varsa alın elinden nasıl gircek eve.Babana da istemiyorum de Allah Allah .istemiyorsan evde babamla birlik olup kapı dışarı etseniz bacadan mi gircek.

Kurban Olduğum Allahım bu kaçıncı aldatma konusu, kaç yaşındasın canım bu adamla ömür bitmez, songül diye tanıdığı var mı eşinin, bu eskort falan olamaz eskort isim yazmaz.

Kurban Olduğum Allahım bu kaçıncı aldatma konusu, kaç yaşındasın canım bu adamla ömür bitmez, songül diye tanıdığı var mı eşinin, bu eskort falan olamaz eskort isim yazmaz.
Yok malesef cok arastirdim songul diye birini ama yok bende onu anlatmaya calisiyorum hayat kadini degil bence bu :-(

Tabiii orasi oyle zorla girdigi yok ben dusunuyorum o yuzden dusunmeden kalkmak istemedim

Şu kayinbaba kayinanne olmasa sanki biraz daha güzel olcak gibi

Ve Rabbim okadar buyuk ki o toz zerresinden bana o ismi gosterdi bakin diyorki plajdan aldik diyo klopatra plajimi ne ordan aldik o kizi diyo alanyada sonra aksam biz robinhood diye gece klubu varmis oraya gittik oda geldi bizle diyo ictiler diyo sonra otele bunlarla gitmis

Hayat kadını veya değil bir önemi varmı?1 Kayınvaliden zaten istemiyor seni hayatı sana zehir ediyor 2 eşinin boynunda morluk var 3 arabaya hayat kadını aldık o beni öptü diyor 4 yalancı
Kadının kalitesi çok mu önemli ?Önemli olan bir kadın varmı ortada evet var bitti bu kadar

Yatması önemli değil yanına o amaçla bir kadın geldi mi evet geldi niyeti tatilde seni tatilde aldatmakmıydı evet gerisinin ne önemi var?

Oyle tabiki ama insan yinede bilmek istiyor bu kadin kim nasil biri bu duyguyu nasil anlatsam görmek istiyorum o kadini buLmak gormek bilmiyorum nasil anlatilir bu duygu

Akşam o yokmuş gb davran sorduklarına cevap verme kapı duvar hesabı ol sakın görme yokmuş gb davran bakalım ne yapacak.Madem anası babası yuzunden senden uzaklaşıyor sende o yokmuş gb ol.

Akşam o yokmuş gb davran sorduklarına cevap verme kapı duvar hesabı ol sakın görme yokmuş gb davran bakalım ne yapacak.Madem anası babası yuzunden senden uzaklaşıyor sende o yokmuş gb ol.
Bu olay oldugundan beri zaten oyleyim kendi geliyo sariliyo itiyorum hep hakaret ediyorum ama adam yuzsuzmudur nedir anlamadim

Yada hiç uzatma şimdi bir çöp poşetine eşyasını topla kapıya koy ve bir kısa mesaj at eşyaların kapıda gel al diye.

Oyle tabi garip olan kurana el basiyo iliskiye girmedim yapmadim falan diye
Hayat kadını ile baş başa olacak ve yapmayacak. Kadın göğsünü açsa tav olmuştur kocan. Kesinlikle hamilesiniz diye ağır konuşmuyorum ama bu ahlaksızı baba yapmanız kötü olmuş. Bizim babalarımızın tırnağı olamazlar! Bir an önce bitirin. Size yalan söyleyen, aldatan, gururunuzu yerle bir eden adamdan kendinizi ve minik yavrunuzu koruyun.

Yaninda arakadaslrida vardi bide onlari bahane edip duruyo dusunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…