Aldatma

Yada emanetlerimi geri getirmeden bu kapıdan bir adım bile içeri giremezsin diye mesaj at belki alır gelir sende yavrun için koyarsın kıyıya.

Yada hiç uzatma şimdi bir çöp poşetine eşyasını topla kapıya koy ve bir kısa mesaj at eşyaların kapıda gel al diye.
Annesi gilde bu sehirde degil koydeler cihanbeylinin koyu ben ne yaparim nere giderim diyo bide ben senden ayrilamam bilmem ne kovup tekrar eve almak istemiyorum eger gonderceksem tamamen gondericem kesip atacam

Yada emanetlerimi geri getirmeden bu kapıdan bir adım bile içeri giremezsin diye mesaj at belki alır gelir sende yavrun için koyarsın kıyıya.
Neler yapmadim o altin icin kadina bosanacak benden altini verin yuvam yikilacak dedi kadin onu duyunca hic vermedi

Adama net konuş yaparım ederim gb .Adam seniz kararsız olduğunu hissetmesin.Eve almayacağını bilsin yada boşayabileceğini.

Yalan soyluyo büyük ihtimalle boyundaki morluguda mi arkadaşı yapmış sende de hata var niye tek gonderiyosun

Bide ustune birsuru borcu var heryere borclu benle evlenmeden once bi ton borc yapmis

Ozaman mahkemeye cd ile başvuruyorum bugün de bakalım o zaman delil olunca ne yapcaklar düğün cdsi var mı?

En zoru ne biliyormusunuz belki bana salak aptal diyeceksiniz haklisinizda orda parasi bitmis beni aradi ben kendi ellerimle ona para attim nerden bileyim yaninda kadin var :'( okadar agladim okadar kendime kizdim ki

Yalan soyluyo büyük ihtimalle boyundaki morluguda mi arkadaşı yapmış sende de hata var niye tek gonderiyosun

Her tatile giden karısını kocasını aldatacaksa ohoooo.Kadıncağızın ne sucu var ?Bilse istermi gitmesini yada böyle olmasını ?Hayatını etkiler bu olay boşansa tek çocuk büyütmek zorluklar çocuğun baba eksikliği boşanmasa hep aklının köşesinde.Kim ister böyle bir şey allah aşkına?

Hahh hay Allah razi olsun iste inanin zaten kendimi yeterince salak yerine konuldugum icin paraladim bak kardesim ellerimle muzik attim giderken arabada dinlesin diye son harcligimi yolladim parasiz kaldi diye bunlari yedirmek gercekten zor cok zor inanin eskiden olsa bi dakka dusunmem ama bi kizim olacak dusunmek zorundayim ki halada affetmis degilim

Niye onlara yarasınki donuna kadar almalısın senin günahın onu sevmekmiydi yada ondan hamile kalmakmıydı valla eşinde aileside az değil.Kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…