- 10 Nisan 2013
- 1.148
- 1.606
- 333
Annesi gilde bu sehirde degil koydeler cihanbeylinin koyu ben ne yaparim nere giderim diyo bide ben senden ayrilamam bilmem ne kovup tekrar eve almak istemiyorum eger gonderceksem tamamen gondericem kesip atacamYada hiç uzatma şimdi bir çöp poşetine eşyasını topla kapıya koy ve bir kısa mesaj at eşyaların kapıda gel al diye.
Neler yapmadim o altin icin kadina bosanacak benden altini verin yuvam yikilacak dedi kadin onu duyunca hic vermediYada emanetlerimi geri getirmeden bu kapıdan bir adım bile içeri giremezsin diye mesaj at belki alır gelir sende yavrun için koyarsın kıyıya.
Bak cok kotu gunler gecirdik ne bileyim ben peki git dedim gitme desem bana bayrami zehir edecek kavaga cikaracakti nerden bilirdim kiYalan soyluyo büyük ihtimalle boyundaki morluguda mi arkadaşı yapmış sende de hata var niye tek gonderiyosun
Dugun cd si evet var ama ne ise yarar kiOzaman mahkemeye cd ile başvuruyorum bugün de bakalım o zaman delil olunca ne yapcaklar düğün cdsi var mı?
Oyle diyo araba suruyodum bi anda yapisti diyo bide esimin boynundan tiki var huylanir nasi opturduyse artikKadin bunu öpmus bu öyle durmusmu yani yalanci
Ne yapmayı dusunuyosun pekiOyle diyo araba suruyodum bi anda yapisti diyo bide esimin boynundan tiki var huylanir nasi opturduyse artik
Yalan soyluyo büyük ihtimalle boyundaki morluguda mi arkadaşı yapmış sende de hata var niye tek gonderiyosun
Ben sadece dogumu beklemek istiyorum aslinda cevrem dusman dolu bide o sikintilari cekemem dogumuma 2 ay kaldiNe yapmayı dusunuyosun peki
Hahh hay Allah razi olsun iste inanin zaten kendimi yeterince salak yerine konuldugum icin paraladim bak kardesim ellerimle muzik attim giderken arabada dinlesin diye son harcligimi yolladim parasiz kaldi diye bunlari yedirmek gercekten zor cok zor inanin eskiden olsa bi dakka dusunmem ama bi kizim olacak dusunmek zorundayim ki halada affetmis degilimHer tatile giden karısını kocasını aldatacaksa ohoooo.Kadıncağızın ne sucu var ?Bilse istermi gitmesini yada böyle olmasını ?Hayatını etkiler bu olay boşansa tek çocuk büyütmek zorluklar çocuğun baba eksikliği boşanmasa hep aklının köşesinde.Kim ister böyle bir şey allah aşkına?
Altinlarim benim mihrim diyorum kadin bana mihir olurmuymus altindan diyorAltınlarını geri almana yarar.
Kusura bakmak ne demek az degil az kalir bildiginiz karektersizlerNiye onlara yarasınki donuna kadar almalısın senin günahın onu sevmekmiydi yada ondan hamile kalmakmıydı valla eşinde aileside az değil.Kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?