- Konu Sahibi pembevemaviler
-
aha falla kudurmuş bu kızlar
ya bi kadın nasıl yapar nasıl heleki evli çocuğu olacak bir adamla
erkeğe gelince evladı olacak yazıktır
günahtır
eşim dediğin karım dediğin bi insana bunu nasıl yapar
şakasımı olur bunun ya
çok korkuyorum artık insan içine çıkmaktan eşimle bir yere gidip bir yerlerde oturmaktan
aklını çelecekler diye
hiiiç öyle büyük büyük konuşamayacam
şeytan bu nerde ne zaman kimin kanına gireceği belli olmaz
ben kocama güveniyorum asla yapmaz diye bişey diyemiyorum
insan bu beşer şaşar
ALLAH korusun yoldan çıkmışlardan...
canım ALLLAH kolaylık versin ve en doğru kararı vermeni nasip etsin MEVLAM
Senin minicik değil kocaman bir umudun var hemde karnında.Her geçen gün dahada büyüyen yepyeni bir hayat..Rabbim hakkındaki en hayırlı yolu nasip etsin
ilk gun ne yapacagini sasirdi ne ozur dileyebildi ne sucluyum ,ne sucsuzum kendiside sok oldu,ben gelip isyerine sizi rezil edecegim deyince hele bi oyle bisey yap diyerek pasaportunu alip gitti ise,hamile oldugum icin o sinirle cocuguma bisey olur diye korkumdan gidemedim bende,eger bebek olmasaydi onlari mahvederdim ,ikinci gun kiza mesaj cekmistim neden yaptiniz bunu utanmadiniz mi diye kizda git esime sikayet et,benim aptal kocamda tamam ben arar hallederim demis kiza ve beni aradi bak ben bitti diyorùm sen hala ne uzatiyosun ,sizin inadiniza kizla beraber olurum canimi sikmayin gibilerinden laflar etti,kendini hakli cikarmayi beceremedigi gibi cirpindikca camura batti benim gozumde,haa bide benim hasebimda birikmis param vardi ailem ev alirken gecen yil borc vermistik uzerine gidince demesinmi hemen o parayi istiyosn diye,oyle karaktersizlesti ki,mutluyken canim cicimken iyide neden hataliyken kabul edilmez bu kadar seviyesizlesilir bilmiyorum,anlamiyorum
ayyy canim aglattin beni,duygulandirdin,allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin.
öncelikle Allah bebeğini sağlıkla bağışlasın sana en çok sıkıntı çeken o şu anda... annesinin bütün stresi,üzüntüsü onu etkiliyor,
o yüzden biraz rahatla kolay değil ama sakin olmaya çalış,
bazı kişiler anne ve baba olmamalı diyorum yani hak etmeyenler ,malesef olan hep çocuklara oluyor ve malesef ki eşinde bu hak etmeyen gruba giriyor,senin de tanıdığın biriyle bazı heyecanlar yaşaması ve özellikle seni hamileyken hırpalaması
hiç masumca değil,şu konumda bebeğin için ayrılamayacağını tahmin ediyorum sanırım bazı şeyleri didiklememek bu yüzden daha mantıklı artık araştırıp,sorgulayıp daha fazla üzülme ,bebeğini düşün ,doğumunu yap ilerisini zaman göstersin.
Evet arkadaslar evimizde 1 haftadir bu konuyla ilgili huzursuzluk, tartisma,kavga var bastan anlatayim gecen persembe esimin telefonunu bi arkadasimi aramak uzere elime aldim ,esim panik yapti ve hizlica elimden alip ben ararim al konus gibisinden elimden aldi bende kendim ararim ver sunu dedim o arada hizlica mesajlari silmeye calisti ve sonra telefonu vermedi bi 10 dk sonra israr edip bisey yapmiycam ver dedim aldim zorla,hemen mesajlara baktim bi kismi silinmis ama gecmiste hepsi kayitliydi ve okuyabildigim kadariyla okumaya calistim ,heyecan ,sinir,panik cunku esim bi kizla mesajlasmis seni seviyorum,askim gibilerinden cogu kizdan olmak uzere birsuru mesaj okudum esime kur yapmis ,ruyanda beni gor,guzel dudaklarindan optum,simdiye kadar hep sana bakiyodum ama beni hic gormuyordun falan filan yazmis kiz ,zaten son zamanlarda esimin soguk tavirlarindan ilgisizliginden sikayet ediyordum ,hamileyim galiba ondan diyordum cunku cok zor bi hamilelik gecirdim halada oyle bulanti ,halsizlik yeni yeni bitmisti.Bende galiba kaprislerimden falan bikti adam yorulup geliyo isten bide ben ugrastirmayayim diye ses etmiyordum,simdi bu kizi 4 aydir esim ise gotruyor yani birlikte calisiyorlar ama farkli bolumlerde pek gorusulmuyor is yerinde (bende taniyorum kizi hatta arkadasimdi cunku esimle bi donem bende calistim),iste nedir ne degildir bunlar falan kavga gurultu oldu esimle aramizda,hic inkar etmedi 1 hafta once ben bi eglence olsun diye teklif etttim dedi,once kabul etmedi evlisin diye,ikinci gun tamam dedi diyor,elini bile tutmadim bi anlik bi eglence aradim diye ozur diledi agladi af diledi vs.sonra kiza mesaj cektim kufur ettim falan esimede dedimki eger bi sans daha istiyorsan ara benim yanimda konus seninle oynadim,ben esimi seviyorum de dedim kabul etmedi is yerinde soyliycem soz dedi yemin etti,ertesi gun ise gitti gelmemis kiz,esimde mesaj cekmis gosterdi bak bunlari yazdim diye ,ogleden sonra ise gelmis kiz ve esime pislik asagilik demis ve gitmis ,simdi esim bir sans daha istiyor benden bu aldatmak degildi diyor ,simdiye kadar hic yaptimmi diyor 8 yil biti evliligilizde siz ne dusnuyorsunuz arkadaslar lutfen yazarken kirici olmayin hamileyim yeterince uzuldum yiprandim
uzun oldu umarim anlatabilmisimdir derdimi
aynen bende güveniyorum ama yapmaz diyemiyorum.
eşime diyordum eger aldatırsan bişey yapmama ama çok beddua ederim biliyosun bedduam tutar diye.
ben de böyle düşünmüştüm. o anda aramaması senin aramana itiraz etmesi bana bunları düşündürdü. umarım değildir ama yalan gibi geldi bana dabu kadar hassas bir dönemde sana bu çirkin olayı yaşatan biri için söylenecek çok söz var ama hamilesin diye üzmek istemiyorum. ama aldatmış mı diye soruyorsan bariz aldatmış ne yalan söyleyim kıza mesaj çektiğine ve kızın gelip ona aşağılık pislik dediğine filan hiç inanmadım. kesin aralarında konuştular böyle bir kurgu yazdı eşin. böyle bir kişiye eş demek bile istemiyorum aslında ya neyse. ertesi günde günaydın demesi seni uyutuyorlar gibi geldi. bence affetme kesin tavrını koy. ailenin yanına gidebilirsen git derim. keşke böyle olmasaydı gerçekten çok üzücü. Allah yardımcın olsun
ilk gun ne yapacagini sasirdi ne ozur dileyebildi ne sucluyum ,ne sucsuzum kendiside sok oldu,ben gelip isyerine sizi rezil edecegim deyince hele bi oyle bisey yap diyerek pasaportunu alip gitti ise,hamile oldugum icin o sinirle cocuguma bisey olur diye korkumdan gidemedim bende,eger bebek olmasaydi onlari mahvederdim ,ikinci gun kiza mesaj cekmistim neden yaptiniz bunu utanmadiniz mi diye kizda git esime sikayet et,benim aptal kocamda tamam ben arar hallederim demis kiza ve beni aradi bak ben bitti diyorùm sen hala ne uzatiyosun ,sizin inadiniza kizla beraber olurum canimi sikmayin gibilerinden laflar etti,kendini hakli cikarmayi beceremedigi gibi cirpindikca camura batti benim gozumde,haa bide benim hasebimda birikmis param vardi ailem ev alirken gecen yil borc vermistik uzerine gidince demesinmi hemen o parayi istiyosn diye,oyle karaktersizlesti ki,mutluyken canim cicimken iyide neden hataliyken kabul edilmez bu kadar seviyesizlesilir bilmiyorum,anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?