aldatmak degil mi bu?

Öncelikle geçmiş olsun, şu andaki tek önceliğiniz bebeğiniz, sağlıkla dünyaya gelsin ne yapacağınıza karar verirsiniz.

Kadının gidecek yeri (ana baba evi) veya kendini geçindirebilecek bir işi varsa bir seferde olsa affetmemek gerektiğini düşünenlerdenim.

Ha bir, ha bin... Özür dilemekle bu iş bitmiyor. Özür dileyecek adam yapmaz. Yapan ve yakalanan adam bir süre sonra gene başlar ya onla ya başkasıyla, insan bir kere yoldan çıkmaya görsün.

Bu düşüncelerime aldatılmış, affetmiş eşine inanmış yada kendini inanmak zorunda hissetmiş arkadaşlar karşı çıkabilir ama bu bence böyle, sizce farklı olabilir.

O yüzden durumunuzu gözden geçirin ve ne yapabilirsiniz ne yapamazsınız karar verin, sorunuza gelince bunun cevabını ben bilemem.

Son düzenleme:
Canım benim yaaa,inan cok üzüldüm.Eşin cidden çok ayıp etmiş. Diğer kız da nasıl bir insanmış hem de tanıyor seni.ALLAH bu insanlara akıl fikir versin.Bana kalırsa tek basına bu yükün altına girme.Kendi ailenle degil de eşinin ailesiyle paylaş bu durumu.

ortada elbette ki bir aldatma var.. hem de pervasızından..

eşiniz o kadar utanmaz bir adam ki, bir halt yiyor, arkasını toplama gereği bile duymuyor..
nedir o mesajlar yani o tel.den niye silinmez

sizi tanıdığınız, zamanında arkadaşınız bildiğiniz kızla bu ilişkiyi yaşaması ayrı bir iğrençlik..

size gösterilen mesaj kolpa.. sonuçta kız evli olduğunu biliyor; adamı buna rağmen elde etmiş zaten..
kıza sizi uyutmak için bir mesaj çekmesi gerektiğini söylemiş ve çekmiş, hepsi bu..
kızın iş yerine gelip ona hakaret etmesi palavra.. yaşanmadı öyle birşey

şu an ilişkilerinin devam ettiğine de eminim..

size 3 çocukla boşanın (3.ye hamilesiniz sanıyorum) diyemem..
ama "kızı yanımda arayıp ben eşimi seviyorum dersen affederim seni" deyip yaşananları hemen sineye çekmeyin

Son düzenleme:
ayyy benim nişanlımda bi kızı sürekli alıp işe bırakıyodu hatta bende onunla ilgili konu açmıştım. şimdi daha çok korktum
canım benim Allah yardımcın olsun çok zor bi durum gitsen gidilmez kalsan kalınmaz ALlah ıslah etsin onlrı ne diyim

hamılesınız ve butun su stresı yasamıssınız
ne dıyelım kı bız sımdı

Hayat sizin, şartlarınızı siz biliyorsunuz;
bu yüzden bu konuda birşey yazamıyorum ama affedecekseniz eğer sizi gerçekten kaybettiğini sandığı günler yaşamalı bu adam..

Anlatabiliyor muyum ?

Size şiddette de bulunmuş..
Her ne kadar sizde vurmuş olsanızda bunu aldatmanın verdiği o duyguyla yaptığınızı bilip sesini kesip oturmalıydı..
Sizi sakinleşmeniz için ona vurduğunuz ellerinizi tutmalıydı, boynunuza sarılmak olmamalıydı tepkisi.

O kadını suçlamayın eşinizin yanında..

Çünkü o kadına suçu bölüştürürseniz eşinizin yükü hafifler.

Eşinize yükleyin vicdan azabını sadece.

Eşinize sert ve güçlü görünün ve dediğim gibi sizi gerçekten kaybettiğine inandığı günler tattırın ona..

Yani yüreğinizin ondan vazgeçmek üzere olduğunu bilsin !

Son düzenleme:
Lütfen kendinizi üzmeyin öncelikle bebeğinizi ve kendinizi duşunun yaşadıklarınız güzel seyler değil hiçbir kAdin bu durumu yasamak istemez.gercekten cok üzüldüm çünkü bu sizin basınıza geldigi gibi benim Yada bir baskasinin da basına gelebilir eşinize aynı şeyi siz yapmış olsaydınız ne tepki vericegini sorsaydınız.hamilelik döneminde maalesefki birçoğumuz aldatılıyoruz onların cocuklarını taşırken biz eslerimiz baska kadınları taşımaya başlıyor gercekten bu cok üzücü bir durum ama bunu yasiyan tek siz değilsiniz birçoğumuz biliyoruz Yada bilmiyoruz.umarım eşinizin dediği gibi eğlenmek amaclidir bu durumu alışkanlık haline getirmez lütfen siz kendinizi uzmemeye çalışın bebeğiniz icin

Kadınlarında heyecana ihtiyacı vardır; onlarında gözü gönlü kör değildir.

Bu erkeklere mahsus değildir..

Ama onlar aldatmamayı marifet görüyorlar, aldatmayıda affedilesi.

Ama kadının ki namus meselesi oluyor, namus yoksunu olan bazı erkeklere.

...

Medyada bu konuda suçlu..
Hem obje olan kadınlar, erkekler bu konuda seyredici.
Bunu bu şekilde yansıtıyorlar.

Zaten taa ezelden bu böyleydi..

'' -ASLAN OĞLUM, OTUR AYIP KIZIM ''

Reklamlarda bile tahrik var..

KASTİM ASLA TAHRİK VAR O YUZDEN ADAMLAR BUNU YAPIYOR DEĞİL; NEFRET EDİYORUM BU YORUMDAN.
Kastim bu tür şeyler erkeklerin kendilerini masum gösteren mesajlar verdiğini gösterir dememdir.

Açıklama yapma gereği duydum, çünkü kadınlar bile ''erkek sonuçta'' deyip karşıdaki bayana yükleniyorlar.

Kadınların obje olarak kullanılmadığı, her yere kondurulmadığı bir dünya istiyoruz artık.

Tatlı isimlerinde bile bunlar var.

Kadına yönelik yapılan, erkeğin obje olduğu tek bir reklam var oda biskolata.

Bol bol alıp eve depolamak lazım ki reklam tutsun. !!!

Herneyse öfkemden ve üzüntümden iyice saçmaladım..

Allah bu acıyı yaşayan tüm bayanlarımıza sabır ihsan etsin, yardım etsin.

Son düzenleme:
Hersey senın ne yı ne kadar hazmedebılecegıne baglı..bebegın var ve kocaman maallah ..allah sızlere bagıslasın ama erkek denen zavallılar böle aptal oluyor ıste elllerındekı guzellıkler yan cebe dıyıp baska heycanlar arıyorlar ben esımden bole bır sey yasamadım yasasam ne yapardım hıc bılmıyorum atmak tutmak kolay ama her ınsanın boslukta oldugu hataya elverıslı oldugu zamanlar olabılır belkı esınde bole bır durumdadır demıyorum kı hepsını unut...aslında unutma ...sadece bır sans verebılırsın...bu surede ılıskınızı de dene ...zamanla yoluna gırer hersey zaten..esın de bunu karakter edınmıs bırıyse zaten yıne allah utandrır onu ve anlarsın....o zamanda karar yıne sana kalır ...eşine bu şansı bebeğim için veriyorum de bence...ki gözü korksun da sımsıkı sarılsın yuvasına..umarım en az hasarla atlatırsın bu durumu...

EL Mİ KALDIRDI SİZE....yukarıda yazdıklarımdan vazgeçiyorum herseyden once kendınız cok degerlısınız bunu unutmayın ve o ınsan musfettesının yanındaa durmayın bıle

zaten esim butun sorumlulugu aliyor,ben baslattim onun sucu yok diyor bi nevi kizi tutmus oluyor ki buda ayri uzuyor beni,bi cok kez yazdigim gibi cok uzuldum,incindim,yiprandim ona karsi sevgi falan kalmadi kendimle mucadele ediyorum unu affedebilmek icin ama icim bi turlu yumusamiyor,yemin ediyor kizdan gelen mesajlara guluyordum,onunla oynadim eglendim diye

gordum canim,mesaji gosterdi ama sonradan silmisti,kizda ne bekliyorsa artik asagilik,pislik diyebiliyor iste benim arabamda kizin ozel soforu olmus beyefendi

saolun kizlar ,iyiki varsiniz paylasabilmek bi nebze olsun rahatlatti,aslinda 1 haftadir konuyu acip acmamakta kararsiz kalmistim uzucu yorumlar alirsam daha kotu olurum diye,ama iyiki acmisim ,ailem yanimda yok canim ,bi allahin kulu yok burda bi kac akraba disinda ,ben yurtdisindayim cunku,ailesine soyledim zaten babasina kizin numarasini verdim ama salak gibi o panikle yanlis yazmisim baskasi cikti telefona,sonradan farkettimki dogru degil numara,sonra babasi tekrar aramaya calisti bu sefer esim geldi numarayi elinden ali yirtti sakin boyle bisey yapmayin evden giderim diye tehdit etti,siz karismayin ben bitirrim dedi ,oyle olunca aileside korktu bi delilik yapmasin diye

ilk gun ne yapacagini sasirdi ne ozur dileyebildi ne sucluyum ,ne sucsuzum kendiside sok oldu,ben gelip isyerine sizi rezil edecegim deyince hele bi oyle bisey yap diyerek pasaportunu alip gitti ise,hamile oldugum icin o sinirle cocuguma bisey olur diye korkumdan gidemedim bende,eger bebek olmasaydi onlari mahvederdim ,ikinci gun kiza mesaj cekmistim neden yaptiniz bunu utanmadiniz mi diye kizda git esime sikayet et,benim aptal kocamda tamam ben arar hallederim demis kiza ve beni aradi bak ben bitti diyorùm sen hala ne uzatiyosun ,sizin inadiniza kizla beraber olurum canimi sikmayin gibilerinden laflar etti,kendini hakli cikarmayi beceremedigi gibi cirpindikca camura batti benim gozumde,haa bide benim hasebimda birikmis param vardi ailem ev alirken gecen yil borc vermistik uzerine gidince demesinmi hemen o parayi istiyosn diye,oyle karaktersizlesti ki,mutluyken canim cicimken iyide neden hataliyken kabul edilmez bu kadar seviyesizlesilir bilmiyorum,anlamiyorum

vallahi ne diyeceğimi bilemedim arkadaşım sen ona dünyanın en güzel hediysini verme çabasındayken onun sana yaptığı çok ayıp üzme kendini istersen onu biraz yalnız bırak ailenin yanına kalmaya git kafanı dinle

Üzüntünüzü anlayabiliyorum.Kırgınsınız.Duygularınız incindi ve çok büyük haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz.Ki haklısınızda..

Eşinizin yaptığının adı aldatmak ne yazık ki..Aldatmanın acısı her zaman aynı olsa gerek ama hamileyken daha çok can yakar sanırım.

Hamilelik bir kadının eşiyle arasında ki en güzel,en özel zamanı.Ama eşiniz ne yazık ki sizi bu dönemde sırtınızdan vurma fırsatını kaçırmamış.Kurtarmaya çalıştıkca batırmasının nedenide zorla,emri vaki yaparak affetmenizi sağlamak.

Sizin yerinizde olsam şöyle yapardım gibi ahkam kesemem ama eğer ki yuvanızı dağıtmayacaksanız eşinizin vicdan azabından sürünmesini sağlayın derim.Bunu yapmazsanız bir sonraki aldatmanın kapısını aralamış olursunuz.

Allah yardımcınız olsun.Yavrunuz ve sizin için en hayırlı yol hangisiyse Rabbim o yolu açsın size..

hiç saçmalamamışsın arkadaşım. ellerine sağlık.

sana tamamen katılıyorum, ama hamilesin kendini üzmemeye çalış canımm

Her kelimesini ayrı ayrı tebrik ederim yazınızın.

Takip ettiğim kadarıyla yorumlarınız hep pozitif ve objektif.

Kadının adı yok bu ülkede hala.Adı sadece kadın,karı..Yada sadece bacak,göğüs.

O dediğiniz reklam her çıktığında aynı şeyi düşünüyorum.Nihayet erkeklerinde obje olduğu bir reklam yaptılar diye!

Elimde sihirli bir değnek olsada silsem herkesin acılarını.Kadınlar sevgisizlikten üzülmese,ağlamasa.Şiddet yerine sevgi görse..

Bazen topiclerde öyle yorumlar yazılıyor ki konu sahibi konuyu açtığına bin pişman oluyor.Kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil.Hakim değiliz,savcı değiliz.En fazla empati yapar karşımızdakini anlamaya çalışırız.Unutmayın hepimiz kadınız.Birbirimizi en iyi biz anlarız.Ama önyargılarla başlayan mesajlar çoğunca hakaretlerle,ağız dalaşlarıyla sonuçlanmaya başladı ne yazık ki.

''Bir kadının düşmanı yine bir kadındır'' der babam.Ne yazık ki öyle..Evli olduğunu bile bile evli erkeklerle beraber olan kadınlar,gelinlerine hayatı zindan eden kaynanalar,eltiler,görümceler..

Ve ağam,paşam diyerek büyütülen erkek çocuklarının sorumsuz hallerinin sorumlusu birazda erkek anneleri değil mi?

Bilmem belki bende saçmaladım ama en azından yazdım,rahatladım..

Hayalim birgün canım ülkemde kadınlar için pozitif bile olsa ayrımcılık yapılmayacak,erkeklerle eşit olacak..Hayal bile olsa güzel!

aynen canim,soylediklerin sonuna kadar dogru,ve tipki nickindeki gibi minicikumut

Senin minicik değil kocaman bir umudun var hemde karnında.Her geçen gün dahada büyüyen yepyeni bir hayat..Rabbim hakkındaki en hayırlı yolu nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…