- Konu Sahibi pembevemaviler
-
evet canim dedigim gibi aldatmasi falan bi yana en cok beni uzen de bu oldu ,nasil elini kaldirabildi diye o kadar uzuldum agladim ki,su an boslkta yasiyorum sanki hic huzur falan yok oysa cok mutluyduk,kendimi zorluyorum ona bir sans daha vermek icin mucadele ediyorum ,nasil olacak bilmiyorum kizi gorecegim yzune tukurecegim deyince ben baslattim ben bitirecegim uzatma diyor,hayvan herif
esınızın hamıle oldugunuz halde sıze el kaldırdıgından bahsetmıssınız bence bır sure en azından dogumunuzu gerceklestırene kadar aılenızın yanına gıdın hem sız hemde cocugunuz guvende olur evde kaldıgınız surece tartısmalar devam edebılır fızıksel olmasa bıle psıkolojık olarak bu sızın yıpranmanıza sebebp olur eger aılenızın yanına gıdersenız hem bunlardan etkılenmemıs olursunuz hem daha saglıklı dusunursunuz hemde yoklugunuzda esınızın aklı basına gelebelır
Hayat sizin, şartlarınızı siz biliyorsunuz;
bu yüzden bu konuda birşey yazamıyorum ama affedecekseniz eğer sizi gerçekten kaybettiğini sandığı günler yaşamalı bu adam..
Anlatabiliyor muyum ?
Size şiddette de bulunmuş..
Her ne kadar sizde vurmuş olsanızda bunu aldatmanın verdiği o duyguyla yaptığınızı bilip sesini kesip oturmalıydı..
Sizi sakinleşmeniz için ona vurduğunuz ellerinizi tutmalıydı, boynunuza sarılmak olmamalıydı tepkisi.
O kadını suçlamayın eşinizin yanında..
Çünkü o kadına suçu bölüştürürseniz eşinizin yükü hafifler.
Eşinize yükleyin vicdan azabını sadece.
Eşinize sert ve güçlü görünün ve dediğim gibi sizi gerçekten kaybettiğine inandığı günler tattırın ona..
Yani yüreğinizin ondan vazgeçmek üzere olduğunu bilsin !
canım sen mesaj cektıgını nereden bılıyorsun gordun mu mesajı ?
madem mesaj cekecekmıstı de neden senın yanın da konusmaya cekındı .
ayrıca kız neyın pesınde ne amacla assalık pıslık dıyebılıyor ,
bu ne yuzssuzluk sankı bılmıyomuydu evlı oldugunu
terbıyesz sankı karısını bosyacak da o'nu alıcak .
su enseye vurulan ıfade nerede yaa
yaa bu nası bişey yaaa bu nasıl bı merhametsızlık nankorluk adilik neyaaa artık dıcek kelıme bulamıyorum...
bı kere ewlısın bı kere esın hamıle yaa bu hak mı... boylelerının g.tune tekmeyı oyle bi basıcan kı....
şimdi senın psıkolojıne derın bı cızık attı o adi herıf eglensın dıye oyle mı!
canım senıde ıyıce costurmak ıstemıyorum hamıleymıssın ama cok sınır bozucu kesınlıkle senın yerınde olmak ıstemezdım .
sakın olmaya calıs hırslanma o onun karaktersızlıgı....ben olsam senın yerınde bır sure aılemın ewıne gıderdım gıdısata gore de plan yapardım...
ego meselesi bence bu kesinlikleewli erkek karıısnı değildi bu aşifteleri seçince seçilen kadın olmak hoşlarına gider nedense...ewli erkek aldatmaya daha meğilli kötüyede çirkinede kaanat getirir düşüncesi var böle yaratıklarda kendilerine güweni böle sağlıyorlar maalesefki yakalanınıcada benim abim gibi o benim arkadaşım diyor adam gönlünü eğlendirip karısını seçincede o adamdan daha adisi olmuyor onlar için adamın karısını kıskanıp karısıyla aynı yatakta yatıp yatmadığına bile karışıyorlar adama kzıyorlar niye hala boşanmıyorsun diye....ALLAH böle kadınlarında adamlarında belasını versin inşallah...ben böle konularda çok sertim asla kabul edemiyceğim şey ihanettir...24 yaşında 9 aylık ewliyim eşimin annesi birkere şaka yapmaya kalktı aldatsa ne yaparsın diye ne demek ne yaparsın buda şakamı uyurken üzerine kızgın yağ döker sonrada delik deşik edip ve bi çöp poşetine koyup senin kapının önüne bırakırım dedim kadıncağız kıpkırmızı oldu şaka değil yaparım dedim biliyorum kızım sen yaparsın dedi
Kadınlarında heyecana ihtiyacı vardır; onlarında gözü gönlü kör değildir.
Bu erkeklere mahsus değildir..
Ama onlar aldatmamayı marifet görüyorlar, aldatmayıda affedilesi.
Ama kadının ki namus meselesi oluyor, namus yoksunu olan bazı erkeklere.
...
Medyada bu konuda suçlu..
Hem obje olan kadınlar, erkekler bu konuda seyredici.
Bunu bu şekilde yansıtıyorlar.
Zaten taa ezelden bu böyleydi..
'' -ASLAN OĞLUM, OTUR AYIP KIZIM ''
Reklamlarda bile tahrik var..
KASTİM ASLA TAHRİK VAR O YUZDEN ADAMLAR BUNU YAPIYOR DEĞİL; NEFRET EDİYORUM BU YORUMDAN.
Kastim bu tür şeyler erkeklerin kendilerini masum gösteren mesajlar verdiğini gösterir dememdir.
Açıklama yapma gereği duydum, çünkü kadınlar bile ''erkek sonuçta'' deyip karşıdaki bayana yükleniyorlar.
Kadınların obje olarak kullanılmadığı, her yere kondurulmadığı bir dünya istiyoruz artık.
Tatlı isimlerinde bile bunlar var.
Kadına yönelik yapılan, erkeğin obje olduğu tek bir reklam var oda biskolata.
Bol bol alıp eve depolamak lazım ki reklam tutsun. !!!
Herneyse öfkemden ve üzüntümden iyice saçmaladım..
Allah bu acıyı yaşayan tüm bayanlarımıza sabır ihsan etsin, yardım etsin.
...
KASTİM ASLA TAHRİK VAR O YUZDEN ADAMLAR BUNU YAPIYOR DEĞİL; NEFRET EDİYORUM BU YORUMDAN.
Kastim bu tür şeyler erkeklerin kendilerini masum gösteren mesajlar verdiğini gösterir dememdir.
Açıklama yapma gereği duydum, çünkü kadınlar bile ''erkek sonuçta'' deyip karşıdaki bayana yükleniyorlar.
Kadınların obje olarak kullanılmadığı, her yere kondurulmadığı bir dünya istiyoruz artık.
aldatmadır, aldatmanın dik alasıdır...
Eğlenceyi nasıl 1 hafta sürdürebilmiş? Iyi eğlenmiş mi bari? Siz mesajları görmemiş olsaydınız daha ne kadar eğlenecekmiş acaba?
Kusura bakmayın, ilgisizlikten bahsettiğiniz için diyorum, bu 1 haftalık bir işe benzemiyor.
şans verip vermemek size kalmış ama bunun düpedüz aldatma olduğunu bilerek şans verin veriyorsanız da.
...
Her kelimesini ayrı ayrı tebrik ederim yazınızın.
Takip ettiğim kadarıyla yorumlarınız hep pozitif ve objektif.
Kadının adı yok bu ülkede hala.Adı sadece kadın,karı..Yada sadece bacak,göğüs.
O dediğiniz reklam her çıktığında aynı şeyi düşünüyorum.Nihayet erkeklerinde obje olduğu bir reklam yaptılar diye!
Elimde sihirli bir değnek olsada silsem herkesin acılarını.Kadınlar sevgisizlikten üzülmese,ağlamasa.Şiddet yerine sevgi görse..
Bazen topiclerde öyle yorumlar yazılıyor ki konu sahibi konuyu açtığına bin pişman oluyor.Kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil.Hakim değiliz,savcı değiliz.En fazla empati yapar karşımızdakini anlamaya çalışırız.Unutmayın hepimiz kadınız.Birbirimizi en iyi biz anlarız.Ama önyargılarla başlayan mesajlar çoğunca hakaretlerle,ağız dalaşlarıyla sonuçlanmaya başladı ne yazık ki.
''Bir kadının düşmanı yine bir kadındır'' der babam.Ne yazık ki öyle..Evli olduğunu bile bile evli erkeklerle beraber olan kadınlar,gelinlerine hayatı zindan eden kaynanalar,eltiler,görümceler..
Ve ağam,paşam diyerek büyütülen erkek çocuklarının sorumsuz hallerinin sorumlusu birazda erkek anneleri değil mi?
Bilmem belki bende saçmaladım ama en azından yazdım,rahatladım..
Hayalim birgün canım ülkemde kadınlar için pozitif bile olsa ayrımcılık yapılmayacak,erkeklerle eşit olacak..Hayal bile olsa güzel!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?