Aldatmak mıdır, abartıyor muyum?

Merhaba herkese. Yorum yaparsanız çok sevinirim.
Bir kız youtube da video paylaşmış 14 şubatta, sevgili arıyorum gibi bir video. Videoda milleti arıyor sevgilim olur musun falan diyor. Video ingilizce. Erkek arkadaşım da bu video altına endişelenme ben senin sevgilin olurum yazmış(ingilizce olarak). Ben bunu dün gördüm ve attım kendisine. Sevgili arayan kıza kendini mi öneriyorsun dedim. Dalga geçtim falan dedi ama bunun şakası olur mu. Ben abartıyor muyum.
Niyet onemli

Bir kız youtube da video paylaşmış 14 şubatta, sevgili arıyorum gibi bir video. Videoda milleti arıyor sevgilim olur musun falan diyor. Video ingilizce. Erkek arkadaşım da bu video altına endişelenme ben senin sevgilin olurum yazmış(ingilizce olarak). Ben bunu dün gördüm ve attım kendisine. Sevgili arayan kıza kendini mi öneriyorsun dedim. Dalga geçtim falan dedi ama bunun şakası olur mu. Ben abartıyor muyum.
Şakası olmaz hiç hoş değil

26 yaşında. Daha önce makyaj videosu izleyip kıza makyajsız da yeterince tatlısın neden makyaj yapıyorsun demiş kız da cevap yazmış falan. Bunun için de tartıştık dedi ki kardeşim izliyor özeniyor makyaj yapıyor ben yanlış buluyorum rahatsız olduğum için yazdım. Kardeşi 22 yaşında bu arada... Her şeye bahanesi var yani.
daha neler iyice cıvıklaşmış bence.yol yakınken daha da kaptırmayın kendinizi.

Erkek dürtüsü ile aklınca şaka yapmış.

Aldatma diyemem. Ama bence abaza ve görgüsüz biraz. (Saat olayında yurtdışından aldım vs)
İlgi açlığı var. Sağım solum kız dolsun. İstenilen erkek olayım tiplemelerinden. Her iş atan, göz ucuyla bakan kızla lüzumsuz flörtleşiyor sanki..
Ben sevmem böyle tipleri ...

Erkek dürtüsü ile aklınca şaka yapmış.
Bu kadar basit mi peki. Altı üstü şaka mı yani. İnsan sevgilisi varken başkasına bunun şakasını bile yapmaz bence. Çok ayıp ya. Hala düşündükçe öfkeleniyorum dün geceden beri alnımda 4 çenemde 1 sivilce çıktı. Yüzümde doğru düzgün sivilce bulamam normalde. O kadar sinirlendim.

Bu kadar basit mi peki. Altı üstü şaka mı yani. İnsan sevgilisi varken başkasına bunun şakasını bile yapmaz bence. Çok ayıp ya. Hala düşündükçe öfkeleniyorum dün geceden beri alnımda 4 çenemde 1 sivilce çıktı. Yüzümde doğru düzgün sivilce bulamam normalde. O kadar sinirlendim.

Düşünüp düşünüp niye kendini strese koyuyorsun , onunda çokta umurunda açıklamasını yapıp keyfine bakıyordur şuan emin ol. Aldatmak isteyen adam herkese açık olan sosyal bir platformda bu tarz düşünceleri dile getirmez getiriyorsa saftiriktir. Aklınca erkeklik hormonu ile öylesine yazmıştır. Orada ki erkeklerde yorum yapmıştır dur geri kalmiyim mantalitesi ile yazmıştır. Süründür konuşma gerçeğe dönüşürse seni kaybedeceğini ona göster.

Teşhis: Video altı yorum abazanı
Tedavisi: Yok
Çözüm: 1. Arkayı dönüp koşarak uzaklaşmak
2. Bu tarz durumlara katlanmak

Çok sinir oldum diyosunuz ne kadar uyarırsanız uyarın daha sonra aynısı olmasa da benzer durumlar yaşayacaksınız muhtemelen . Ya bu halini kabul edicksiniz yada bitircksiniz

Aldatma diyemem. Ama bence abaza ve görgüsüz biraz. (Saat olayında yurtdışından aldım vs)
İlgi açlığı var. Sağım solum kız dolsun. İstenilen erkek olayım tiplemelerinden. Her iş atan, göz ucuyla bakan kızla lüzumsuz flörtleşiyor sanki..
Ben sevmem böyle tipleri ...
Evet çok net analiz. Ergenlikte kalmış gibi

Düşünüp düşünüp niye kendini strese koyuyorsun , onunda çokta umurunda açıklamasını yapıp keyfine bakıyordur şuan emin ol. Aldatmak isteyen adam herkese açık olan sosyal bir platformda bu tarz düşünceleri dile getirmez getiriyorsa saftiriktir. Aklınca erkeklik hormonu ile öylesine yazmıştır. Orada ki erkeklerde yorum yapmıştır dur geri kalmiyim mantalitesi ile yazmıştır. Süründür konuşma gerçeğe dönüşürse seni kaybedeceğini ona göster.
Tamam da insanın bi edebi olur ya. Hormonun her dediğini yapıyor muyuz... Ben o kadar hafife alamıyorum ya

Yorum yaparak etrafa sevgilim yok mesajı mı vermek istedi acaba. :110: Deşerim öle sevgiliyi :sopa:
Yorumunu kim takar kızın 80 bin abonesi var bir sürü kişi yazmış yorum çok güzelsiniz vs vs. Yani kızdan beklentisi olmadığı açık ama niye böyle bir şey yazar neden böyle şeylerle uğraşır sevgilisi olan biri

Back
X