- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
bence o seni hakedecek kapasitede değil. kendine daha mantıklı daha olgun birini bulsan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğrenç ya. Güya dindar geçinir. Bazı haramlara aşırı takık bazıları işine geldiği gibi, lafta yani. Tiksindim.tipik flörtöz, kendi gibi fingirdoş birine denk gelirse fırsatı kaçırmaz.
Tamam da insanın bi edebi olur ya. Hormonun her dediğini yapıyor muyuz... Ben o kadar hafife alamıyorum ya
Çoğunluğu böyle mi? Edeplisi sevdiğine sadık kalanı çok az öyle miYapıcak tek bir şey var yol vermek ... Bu kadar da üzülme erkeklerin çoğunluğu böyle.
Bi de kızıyor sen niye benim profilimi karıştırıyorsun diyeAldatmaya değil de adamım dangalak olduğuna işaret bence.
Ben yazsam da görmez ki kendi kendime saçmalamış olurum ayrıca bana göre değil böyle şeylerSende başka bir videonun altına yaz. Illaki vardır benzeri.
Tepkisine göre karar verirsin :)
Çoğunluğu böyle mi? Edeplisi sevdiğine sadık kalanı çok az öyle mi![]()
Zaten kıza değil diğer yorum yapanlara karşı yapılmış bir şey olabilir diye düşündüm. Maksat dikkat çekmek .Yorumunu kim takar kızın 80 bin abonesi var bir sürü kişi yazmış yorum çok güzelsiniz vs vs. Yani kızdan beklentisi olmadığı açık ama niye böyle bir şey yazar neden böyle şeylerle uğraşır sevgilisi olan biri
Yine de çok itici.Zaten kıza değil diğer yorum yapanlara karşı yapılmış bir şey olabilir diye düşündüm. Maksat dikkat çekmek .
Ya bi de evlenmeyi düşünüyoruz niyeti ciddi önümüzdeki sene evleneceğiz güyaa. Nasıl ciddi niyetse bu. Beni evlenecek kadar seviyor ama böyle şeyler de olsun istiyor galiba.sevgılı olan ınsanların az da olsa bence yaptıklarına dıkkat etmesi gerekıyor.. erkek arkadasınız mesela.. sevgilisi olan bırey ne dıye yorum yapar .. hele bide tanımadıgı kızları ızleyen ve lıke eden erkekler yokmu sinir oluorum... madem oyle davranıcaksın sevgili yapma. kalitesizce hareketler bunlar.. kendi kalıtesını belli edıyor ınsanın
hayatının hatası olur.Ya bi de evlenmeyi düşünüyoruz niyeti ciddi önümüzdeki sene evleneceğiz güyaa. Nasıl ciddi niyetse bu. Beni evlenecek kadar seviyor ama böyle şeyler de olsun istiyor galiba.