Aldatmak mıdır, abartıyor muyum?

Sevgili videosuna yazdığı yoruma sinirlenirken arkasına makyaj videosu daha da beter o zaman ayrılmalıydın bence bu şekilde kızlarla muhatap olmaya yatkın birisi sevgilin herkese cıvıklık yapan diyeyim kısaca:işsiz:
Yani ne demek videoda ki kıza makyaksız da çok tatlısın demek bak sinirlendim :KK62:
Ayrıl kesinlikle.

Yorumunu kim takar kızın 80 bin abonesi var bir sürü kişi yazmış yorum çok güzelsiniz vs vs. Yani kızdan beklentisi olmadığı açık ama niye böyle bir şey yazar neden böyle şeylerle uğraşır sevgilisi olan biri
Zaten kıza değil diğer yorum yapanlara karşı yapılmış bir şey olabilir diye düşündüm. Maksat dikkat çekmek .

sevgılı olan ınsanların az da olsa bence yaptıklarına dıkkat etmesi gerekıyor.. erkek arkadasınız mesela.. sevgilisi olan bırey ne dıye yorum yapar .. hele bide tanımadıgı kızları ızleyen ve lıke eden erkekler yokmu sinir oluorum... madem oyle davranıcaksın sevgili yapma. kalitesizce hareketler bunlar.. kendi kalıtesını belli edıyor ınsanın

sevgılı olan ınsanların az da olsa bence yaptıklarına dıkkat etmesi gerekıyor.. erkek arkadasınız mesela.. sevgilisi olan bırey ne dıye yorum yapar .. hele bide tanımadıgı kızları ızleyen ve lıke eden erkekler yokmu sinir oluorum... madem oyle davranıcaksın sevgili yapma. kalitesizce hareketler bunlar.. kendi kalıtesını belli edıyor ınsanın
Ya bi de evlenmeyi düşünüyoruz niyeti ciddi önümüzdeki sene evleneceğiz güyaa. Nasıl ciddi niyetse bu. Beni evlenecek kadar seviyor ama böyle şeyler de olsun istiyor galiba.

Ya bi de evlenmeyi düşünüyoruz niyeti ciddi önümüzdeki sene evleneceğiz güyaa. Nasıl ciddi niyetse bu. Beni evlenecek kadar seviyor ama böyle şeyler de olsun istiyor galiba.
hayatının hatası olur.
Şimdiden böyleyse evlenince daha beter olur gibime geliyor.

Back
X