- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
bence bariz aranıyor. biri pas verse gole çevirecek. evlilik kararını bir kere daha düşün derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence abartıyorsun...Merhaba herkese. Yorum yaparsanız çok sevinirim.
Bir kız youtube da video paylaşmış 14 şubatta, sevgili arıyorum gibi bir video. Videoda milleti arıyor sevgilim olur musun falan diyor. Video ingilizce. Erkek arkadaşım da bu video altına endişelenme ben senin sevgilin olurum yazmış(ingilizce olarak). Ben bunu dün gördüm ve attım kendisine. Sevgili arayan kıza kendini mi öneriyorsun dedim. Dalga geçtim falan dedi ama bunun şakası olur mu. Ben abartıyor muyum.
dünya küçüktür derler evet küçüktür ama bu kız nerde seninki nerde..yan yana gelecekler de seni aldatacakda huuuhhuuuMerhaba herkese. Yorum yaparsanız çok sevinirim.
Bir kız youtube da video paylaşmış 14 şubatta, sevgili arıyorum gibi bir video. Videoda milleti arıyor sevgilim olur musun falan diyor. Video ingilizce. Erkek arkadaşım da bu video altına endişelenme ben senin sevgilin olurum yazmış(ingilizce olarak). Ben bunu dün gördüm ve attım kendisine. Sevgili arayan kıza kendini mi öneriyorsun dedim. Dalga geçtim falan dedi ama bunun şakası olur mu. Ben abartıyor muyum.
Evet aldattı diyemiyorum ama hoş olmayan şeyler olduğu kesin. Bunu yapan insandan 'yakınında bir fırsat bulsa da aldatmaz' güvenini alamıyorum.dünya küçüktür derler evet küçüktür ama bu kız nerde seninki nerde..yan yana gelecekler de seni aldatacakda huuuhhuuu
heh birde o kız da seninkini beğendi buldu görüşecekler gene uhuuuuu yazıcam..ölme eşşegim ölme...
abartıyorsun.
Haklısınız. Zaten düşündükçe bi mide bulantısı geliyor. . Madem çok boş vakti vardı benimle ilgileneydi. Başka kızların saçma videolarını izleyip iğrenç yorumlar yapacağına. Bazı arkadaşlar abartıyorsun dese de niyeyse bana ağır geliyor.bence çokta masum değil, şahsen ben kendi adıma düşünüyorum, sevgilim varken böyle bir erkeğin isterse dünya yakışıklısı olsun, videosunun altına yorum yapmam. usturupsuz, uygunsuz bir hareket. ben altında art niyet ararım arkadaş. Kız erkek farklı demeyin bana sakın, ilişkide sadakatin kızı erkeği olmaz, herkes üzerine düşeni yapacak.
Evet aynenBu aldatma mı hayır
Hoş bir davranış mı hayır
Bunlarda sorun yok da siz sevgilinizin altına yorum yaptığı İngilizce sevgili arayan kız videosunu nasıl bulup yorumun ona ait olduğunu nasıl anladınız ben ona takıldım
Adamın adını google yazdınız da mı çıktı
Haklısınız. Zaten düşündükçe bi mide bulantısı geliyor. . Madem çok boş vakti vardı benimle ilgileneydi. Başka kızların saçma videolarını izleyip iğrenç yorumlar yapacağına. Bazı arkadaşlar abartıyorsun dese de niyeyse bana ağır geliyor.
Normalde de bazen ayarlayamaz mesafeyi uyarırım insanlar yanlış anlar böyle deme diye. Mesela hastanede danışmada kız demiş ki saatiniz çok güzel o da demiş ki size hediye ederdim ama yurt dışından aldım bi daha aynısından bulamam falan. Teşekkür et geç ne uzatıyorsun değil mi. Anlatabildim mi bilmiyorum
Ben aynısını yapsam ne yapardın dedim. Neden yaptığını sorardım bi daha böyle şeyler yapma dalga da geçsen hoşlanmıyorum derdim dedi.
O gözle baksa bile yeterli benim için. Geri dönmeyi düşünmüyorum.bence abartıyorsun demelerinin nedeni, sevgilinin yaptığı eylemin çok inceden bir aldatma olması, tamam kız uzakta, tamam kıza ulaşamaz ama, çocuğun yazdığına, niyetine bakmak lazım burda, bu işin şakası mı olur bence olmamalı yani. Senin şu noktada işin zor gerçekten ne diyim Allah yerdımcın olsun .
Birkaç yerde daha gördüm zaten makyaj videolarının altına makyaja ihtiyacın yok doğal halinle çok güzelsin yazmış. Böyle şeyler bana göre değil.
Merhaba herkese. Yorum yaparsanız çok sevinirim.
Sevgiliniz sanal yaşam koçu galiba. Herkese moral motivasyon verdiğine göre?!26 yaşında. Daha önce makyaj videosu izleyip kıza makyajsız da yeterince tatlısın neden makyaj yapıyorsun demiş kız da cevap yazmış falan. Bunun için de tartıştık dedi ki kardeşim izliyor özeniyor makyaj yapıyor ben yanlış buluyorum rahatsız olduğum için yazdım. Kardeşi 22 yaşında bu arada... Her şeye bahanesi var yani.