Aldatmak mıdır, abartıyor muyum?

Merhaba herkese. Yorum yaparsanız çok sevinirim.
Bir kız youtube da video paylaşmış 14 şubatta, sevgili arıyorum gibi bir video. Videoda milleti arıyor sevgilim olur musun falan diyor. Video ingilizce. Erkek arkadaşım da bu video altına endişelenme ben senin sevgilin olurum yazmış(ingilizce olarak). Ben bunu dün gördüm ve attım kendisine. Sevgili arayan kıza kendini mi öneriyorsun dedim. Dalga geçtim falan dedi ama bunun şakası olur mu. Ben abartıyor muyum.
bence abartıyorsun...

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Hani bir yerden tutmaya çalışıyorum ama neresinden tutsam elimde kalıyor. Soğudum ister istemez. 4 senelik ilişkim, insan kıyıp kestirip atamıyor kolayca ama böyle biriyle yapabileceğimi sanmıyorum.
Güven bir kerelik olur, ya vardır ya yoktur.
Hani şunu şunu yapınca güvenim yerine gelecek gibi de değil, bugün yapmasa yarın yine yapmayacak diyemem.
Hasılı kelam, olgun bir insan aradım karşımda. Edep, haya ve sadakat bilen.

Bir kız youtube da video paylaşmış 14 şubatta, sevgili arıyorum gibi bir video. Videoda milleti arıyor sevgilim olur musun falan diyor. Video ingilizce. Erkek arkadaşım da bu video altına endişelenme ben senin sevgilin olurum yazmış(ingilizce olarak). Ben bunu dün gördüm ve attım kendisine. Sevgili arayan kıza kendini mi öneriyorsun dedim. Dalga geçtim falan dedi ama bunun şakası olur mu. Ben abartıyor muyum.
dünya küçüktür derler evet küçüktür ama bu kız nerde seninki nerde..yan yana gelecekler de seni aldatacakda huuuhhuuu
heh birde o kız da seninkini beğendi buldu görüşecekler gene uhuuuuu yazıcam..ölme eşşegim ölme...
abartıyorsun.

bence çokta masum değil, şahsen ben kendi adıma düşünüyorum, sevgilim varken böyle bir erkeğin isterse dünya yakışıklısı olsun, videosunun altına yorum yapmam. usturupsuz, uygunsuz bir hareket. ben altında art niyet ararım arkadaş. Kız erkek farklı demeyin bana sakın, ilişkide sadakatin kızı erkeği olmaz, herkes üzerine düşeni yapacak.

dünya küçüktür derler evet küçüktür ama bu kız nerde seninki nerde..yan yana gelecekler de seni aldatacakda huuuhhuuu
heh birde o kız da seninkini beğendi buldu görüşecekler gene uhuuuuu yazıcam..ölme eşşegim ölme...
abartıyorsun.
Evet aldattı diyemiyorum ama hoş olmayan şeyler olduğu kesin. Bunu yapan insandan 'yakınında bir fırsat bulsa da aldatmaz' güvenini alamıyorum.

bence çokta masum değil, şahsen ben kendi adıma düşünüyorum, sevgilim varken böyle bir erkeğin isterse dünya yakışıklısı olsun, videosunun altına yorum yapmam. usturupsuz, uygunsuz bir hareket. ben altında art niyet ararım arkadaş. Kız erkek farklı demeyin bana sakın, ilişkide sadakatin kızı erkeği olmaz, herkes üzerine düşeni yapacak.
Haklısınız. Zaten düşündükçe bi mide bulantısı geliyor. . Madem çok boş vakti vardı benimle ilgileneydi. Başka kızların saçma videolarını izleyip iğrenç yorumlar yapacağına. Bazı arkadaşlar abartıyorsun dese de niyeyse bana ağır geliyor.

Bu aldatma mı hayır

Hoş bir davranış mı hayır

Bunlarda sorun yok da siz sevgilinizin altına yorum yaptığı İngilizce sevgili arayan kız videosunu nasıl bulup yorumun ona ait olduğunu nasıl anladınız ben ona takıldım

Adamın adını google yazdınız da mı çıktı

Bu aldatma mı hayır

Hoş bir davranış mı hayır

Bunlarda sorun yok da siz sevgilinizin altına yorum yaptığı İngilizce sevgili arayan kız videosunu nasıl bulup yorumun ona ait olduğunu nasıl anladınız ben ona takıldım

Adamın adını google yazdınız da mı çıktı
Evet aynen

Haklısınız. Zaten düşündükçe bi mide bulantısı geliyor. . Madem çok boş vakti vardı benimle ilgileneydi. Başka kızların saçma videolarını izleyip iğrenç yorumlar yapacağına. Bazı arkadaşlar abartıyorsun dese de niyeyse bana ağır geliyor.

bence abartıyorsun demelerinin nedeni, sevgilinin yaptığı eylemin çok inceden bir aldatma olması, tamam kız uzakta, tamam kıza ulaşamaz ama, çocuğun yazdığına, niyetine bakmak lazım burda, bu işin şakası mı olur bence olmamalı yani. Senin şu noktada işin zor gerçekten ne diyim Allah yerdımcın olsun .

Normalde de bazen ayarlayamaz mesafeyi uyarırım insanlar yanlış anlar böyle deme diye. Mesela hastanede danışmada kız demiş ki saatiniz çok güzel o da demiş ki size hediye ederdim ama yurt dışından aldım bi daha aynısından bulamam falan. Teşekkür et geç ne uzatıyorsun değil mi. Anlatabildim mi bilmiyorum

Gereksiz samimiyet, hoş değil, konudaki durum da hoş değil.
Biraz ciddiyet, hele ki sevgilin varken.
Soğurum ben heralde..

Ben aynısını yapsam ne yapardın dedim. Neden yaptığını sorardım bi daha böyle şeyler yapma dalga da geçsen hoşlanmıyorum derdim dedi.

Ve hep böyle bir muhabbet döner, aynısını söylerler, ben de yaşadım.
Çünkü siz öyle değilsinizdir bu şekilde sizden memnunlardır, sizin yapmanızı abes bulurlar, hoşlarına gitmez doğru bulmaz falan ama kendisi öyledir dokunmamak gerek falan fistan.
Çok söyledim "ya ben yapsam?" diye. Hiç bir şey değişmedi sonrasında.

Kendine göre belki gerçekten bahanesi doğru ama çok gereksiz, yanlış ve rahatsız edici bence.
Gerçeği olsa nereden bilcen.

Bilmiyorum, en azından bana göre değil bu durum.

Birkaç yerde daha gördüm zaten makyaj videolarının altına makyaja ihtiyacın yok doğal halinle çok güzelsin yazmış. Böyle şeyler bana göre değil.

bence abartıyorsun demelerinin nedeni, sevgilinin yaptığı eylemin çok inceden bir aldatma olması, tamam kız uzakta, tamam kıza ulaşamaz ama, çocuğun yazdığına, niyetine bakmak lazım burda, bu işin şakası mı olur bence olmamalı yani. Senin şu noktada işin zor gerçekten ne diyim Allah yerdımcın olsun .
O gözle baksa bile yeterli benim için. Geri dönmeyi düşünmüyorum.

Birkaç yerde daha gördüm zaten makyaj videolarının altına makyaja ihtiyacın yok doğal halinle çok güzelsin yazmış. Böyle şeyler bana göre değil.

Yahu şu adamı düşünmekten helak oldun. Bas kıçına tekmeyi sana adam mı yok !Adam olmayan adamı kimse düzeltemez. Uyumlu olduğun kişi ile yola çıkmak daha mantıklı. Zaten gıcık oluyorum erkeklere offf onlarsız hayat mis gibi :KK48:

Eğer evlilik niyetine girmediyseniz çok ciddi bir daha oturup düşünün. Bana danışmadaki kız ve video yorumunu okumam sonucu direk bu mesajı verdi.

Aldatmak değil tabi de, bu ne böyle ergen muhabbeti gibi :olamaz: Kaç yaşında bu çocuk onu merak ettim :işsiz:

Yine de için soğursa haksız sayılmazsın. Diyeceğini demişsin, kavga çıkarma, tekrar gündeme getirme çok değerliymiş gibi, hele ki ilişkiniz yeniyse de biraz tetikte dur...

Soğuduğunu hissediyorsan da (ben böyle şeylerde kızmam soğurdum sanırım) bunu görmezden gelip içinden gelmediği halde sıcak olma tabi. Bir iki güne geçer hissiyatın diye tahmin ediyorum.

Tekrar benzer bir şeyine denk gelirsen de erkek arkadaşını tekrar bir değerlendir derim kafanda.

26 yaşında. Daha önce makyaj videosu izleyip kıza makyajsız da yeterince tatlısın neden makyaj yapıyorsun demiş kız da cevap yazmış falan. Bunun için de tartıştık dedi ki kardeşim izliyor özeniyor makyaj yapıyor ben yanlış buluyorum rahatsız olduğum için yazdım. Kardeşi 22 yaşında bu arada... Her şeye bahanesi var yani.
Sevgiliniz sanal yaşam koçu galiba. Herkese moral motivasyon verdiğine göre?!

Back
X