Aldatmak mıdır, abartıyor muyum?

Aldatmak değil tabi de, bu ne böyle ergen muhabbeti gibi :olamaz: Kaç yaşında bu çocuk onu merak ettim :işsiz:

Yine de için soğursa haksız sayılmazsın. Diyeceğini demişsin, kavga çıkarma, tekrar gündeme getirme çok değerliymiş gibi, hele ki ilişkiniz yeniyse de biraz tetikte dur...

Soğuduğunu hissediyorsan da (ben böyle şeylerde kızmam soğurdum sanırım) bunu görmezden gelip içinden gelmediği halde sıcak olma tabi. Bir iki güne geçer hissiyatın diye tahmin ediyorum.

Tekrar benzer bir şeyine denk gelirsen de erkek arkadaşını tekrar bir değerlendir derim kafanda.
26 yaşında. Zaten iletişimi tamamen kestim. Hiçbir aramasına mesajına cevap vermiyorum. 4 yıldır beraberiz yeni değil malesef. Aşırı soğudum zaten, şu an gözümde sadece bi abaza ergen.

26 yaşında. Zaten iletişimi tamamen kestim. Hiçbir aramasına mesajına cevap vermiyorum. 4 yıldır beraberiz yeni değil malesef. Aşırı soğudum zaten, şu an gözümde sadece bi abaza ergen.

E yani soğursun tabi, 26 yaşındaymış bir de, yemin ederim 17-18'siniz ve yeni ilişki sandım. 14 yaşındaki ergenler, ortayaş krizindeki adamlar ya da gerçek hayatında bir kızla konuşamayan adamlar gibi nette gördüğüne yorum bırakıyor, tuhaf... Dediğim gibi kızılacak değil soğunacak mesele, ben de soğurdum engelleyemezdim içimi sanırım.

4 yıl üzerine inşallah sağlıklı bir şekilde değerlendirebilirsin dışarıdan, kavga etme dır dır etme yeter. Bir açıklama yapmak isterse de dinle tabi. Ama senin için kaldırmıyorsa kaldırmıyordur neticede. Ama ısıtıp ısıtıp önüne getirmeyeceksen, sindirebileceksen barış ancak. Yoksa ilişkiyi uzatmalara sokmaktan öteye gidemezsin bence..

E yani soğursun tabi, 26 yaşındaymış bir de, yemin ederim 17-18'siniz ve yeni ilişki sandım. 14 yaşındaki ergenler, ortayaş krizindeki adamlar ya da gerçek hayatında bir kızla konuşamayan adamlar gibi nette gördüğüne yorum bırakıyor, tuhaf... Dediğim gibi kızılacak değil soğunacak mesele, ben de soğurdum engelleyemezdim içimi sanırım.

4 yıl üzerine inşallah sağlıklı bir şekilde değerlendirebilirsin dışarıdan, kavga etme dır dır etme yeter. Bir açıklama yapmak isterse de dinle tabi. Ama senin için kaldırmıyorsa kaldırmıyordur neticede. Ama ısıtıp ısıtıp önüne getirmeyeceksen, sindirebileceksen barış ancak. Yoksa ilişkiyi uzatmalara sokmaktan öteye gidemezsin bence..
Ne diyecek ki daha dalga geçtim ciddi değildi ee başka... Makyaj videolarını da rahatsız olduğum için izliyorum kötü örnek oluyorlar diye alta yorum bırakıyorum makyajsız da çok güzelsin diyorum ki yapmasınlar bu işi. Bunlar da bahane mi. Daha dinlemeli miyim gerek var mı ki.

Ne diyecek ki daha dalga geçtim ciddi değildi ee başka... Makyaj videolarını da rahatsız olduğum için izliyorum kötü örnek oluyorlar diye alta yorum bırakıyorum makyajsız da çok güzelsin diyorum ki yapmasınlar bu işi. Bunlar da bahane mi. Daha dinlemeli miyim gerek var mı ki.
Vay be. Senin sevgilin kendini insanlığa adamış resmen. Ahahaha

Ağır konuşmayayım sevgilin için diyorum ama ona mı kalmış kadınların makyajı? O dedi diye bir kadın makyajından vazgeçer mi? Toplumsal farkındalık yaratacak konu mu kalmamış? Kadının makyajı saçı başı onun haddine mi ? Hem ergen hem ukala beyimiz :işsiz:

Neyse sen içinden gelmedikçe konuşma zaten..

Ağır konuşmayayım sevgilin için diyorum ama ona mı kalmış kadınların makyajı? O dedi diye bir kadın makyajından vazgeçer mi? Toplumsal farkındalık yaratacak konu mu kalmamış? Kadının makyajı saçı başı onun haddine mi ? Hem ergen hem ukala beyimiz :işsiz:

Neyse sen içinden gelmedikçe konuşma zaten..
22 yaşında olan kardeşi bu makyaj videolarını izleyip özeniyormuş makyaj yapıyormuş. O da böyle yazıp bu işi bırakmalarını sağlayacak aklı sıra.

22 yaşında olan kardeşi bu makyaj videolarını izleyip özeniyormuş makyaj yapıyormuş. O da böyle yazıp bu işi bırakmalarını sağlayacak aklı sıra.
Hiç inandırıcı değil, samimiyse de çok saçma bir mantık.. Zira hangi birine yetişecek? Sokaktaki kadınları da durdurup makyajsız çok daha güzelsin desin bari, kardeşi görüp özenmesin diye :KK53:

ben olsam "adam(!) ariyorum" diye video cekip youtube'a yukler, onun linkini atardim sevgilime(!).
vallahi sinir oldum durduk yere. gitsin olsun bakalim olabiliyorsa.

Merhaba herkese. Yorum yaparsanız çok sevinirim.
Bir kız youtube da video paylaşmış 14 şubatta, sevgili arıyorum gibi bir video. Videoda milleti arıyor sevgilim olur musun falan diyor. Video ingilizce. Erkek arkadaşım da bu video altına endişelenme ben senin sevgilin olurum yazmış(ingilizce olarak). Ben bunu dün gördüm ve attım kendisine. Sevgili arayan kıza kendini mi öneriyorsun dedim. Dalga geçtim falan dedi ama bunun şakası olur mu. Ben abartıyor muyum.

Hayır kesinlikle abartmıyorsun! Hemen ayrıl. Ayrılma mesajını da bence o yorumun altına yorum yaparak yaz. Kıza deki bu üstteki benim sevgilimdi tavsiye etmem önüne gelen yazar de. Sen bunları ingilizce yazmakla uğraşma. Kız çevirin Türkçeye çok merak ederse .

Hayır kesinlikle abartmıyorsun! Hemen ayrıl. Ayrılma mesajını da bence o yorumun altına yorum yaparak yaz. Kıza deki bu üstteki benim sevgilimdi tavsiye etmem önüne gelen yazar de. Sen bunları ingilizce yazmakla uğraşma. Kız çevirin Türkçeye çok merak ederse .

Şist şaka yaptim. Yaş kuçuk galiba.

Erkek dedigin az agir olacak. Derdi aldatmak olmasa bile oyle sirf dikkat cekmek veya eglenmek icin sacma salak yorumlar yapmayacak.

Ayrica siz yapsaniz buyuk sorun olacak olayi kendi yaptiginda neden kucumsuyorsunuz ki.

Back
X