Eşin gitse kendinden yaşça küçük bir kızdan siz daha yeni evliyken ve küçük bebeğiniz varken hoşlansaydı ona da "herkes mükemmel değil sonuçta anlık histir" der miydin. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma.herkes mükemmel ben o buyum
Ay çocuk dediğin 31 yaşında kılıf falan aramıyorum sevişecek olsam sevişirim. Beklediğim şey bazen evet insan dışarıya a ne güzelmiş der ama geçer kardeşim lafı tamam anladım herkes mükemmel ben o buyum
Yoo gözün kaymamalı aa yakışıklı hoş bir bey Allah sahibine bağıslasın derim geçerim gönlünüz bağlıdır kimseye kaymaz.İnsanın gözü kayabilir kafanı karıştırma yoluna bak yorumunu bekliyorum
Niye ki? Biz psikolog muyuz?Cevap vermiyorum artık kafanıza göre linçleyin. Gerçekten psikolojik bir yaklaşım beklemiştim.
Evli bir insanın kafası karışamaz karışmamalı.Evli bir insan diger erkeklere kadınlara o gözle bakmamalı.Ay bir şey yapmadım evet vurmuştuk yerden yere. İnsanın kafası karışamaz mı yani onu soruyorum. Sokakta bir adam gördüm ne hoş dedim boşanmalı mıyım? Kimsenin elini tutmamışım sadece soruyorum hoş demek suç mı? Anlamak istiyorım
Evet sizde bence sayılır eşin gelip sana böyle bişi anlatsa aldatıldığını hissetmeyeceksen sıkıntı yokSelamlar,
3 yıllık evliyim 2 yıllık anneyim. Çok yorgunum,çalışıyorum evin çoğu yükünü çekiyorum ve gözüm dışarı kaymaya başladı. İş arkadaşım benden 6 yaş küçük eski öğrencim.. şimdi birlikte aynı pozisyondayız. 5 yıldır tanışıyoruz bir kez alıcı gözüyle dahi bakmamışımdır. Ama evdeki yorgunluk insan gibi hissedememem üstüste gelince bilmiyorum aşk değil ama bir çekim hissediyorum. Aramızda bir şey geçmedi. Kocam çok hoş bir bey kıyaslayınca kocam bu çocuktan daha güzel ama işte insanın aklı kayabiliyor. Çok yorgunum yalnız olmadığımı bilmek istiyorum yoksa bende mi sorun?
TeşekkürlerEvet sizde bence sayılır eşin gelip sana böyle bişi anlatsa aldatıldığını hissetmeyeceksen sıkıntı yok
Yok ay ne hoş demedin çekim hissettin yazdığın bu ay ne hoş diyip geçen bişi için konu açmazsın çekim ayrı bu ayrı eşşşşek kadar kaç yaşında kadınsın ikisinin bambaşka şey olduğunun da gayet farkındasınArkadaşlar ortada bir ilişki bir konuşma yok sadece ay ne hoş dedim içimden
Eşşek kadar kadınım içimden bu geçti diğer eşşek kadar kadınlara sormak istedim normal mi tamam değil dediler . Okay öğrenmiş oldumYok ay ne hoş demedin çekim hissettin yazdığın bu ay ne hoş diyip geçen bişi için konu açmazsın çekim ayrı bu ayrı eşşşşek kadar kaç yaşında kadınsın ikisinin bambaşka şey olduğunun da gayet farkındasın
Heh aynen bunu dicektim. Benden büyük/küçük,yolda/sosyal medyada görüp allah için yakışıklı çocukmuş der geçerim yani ama çekim hissettim,alıcı gözle baktım,suyuna ekmek bandım falan neeYok ay ne hoş demedin çekim hissettin yazdığın bu ay ne hoş diyip geçen bişi için konu açmazsın çekim ayrı bu ayrı eşşşşek kadar kaç yaşında kadınsın ikisinin bambaşka şey olduğunun da gayet farkındasın
Hahhaha iyi yaptın bak demek ki eşşşşek kadar da olsan hayatta yeni şeyler öğreniliyormuşEşşek kadar kadınım içimden bu geçti diğer eşşek kadar kadınlara sormak istedim normal mi tamam değil dediler . Okay öğrenmiş oldum
Bi de kocayla kıyaslamış hahhshs :) biz kıçı kırık flört ettiğimiz çocuk varken bile dışarıdakiler erkek gibi gelmiyo bu dünyanın enayisi biziz herhaldeHeh aynen bunu dicektim. Benden büyük/küçük,yolda/sosyal medyada görüp allah için yakışıklı çocukmuş der geçerim yani ama çekim hissettim,alıcı gözle baktım,suyuna ekmek bandım falan nee
Tabi canım hepimiz öyleyiz. En ufak bi yorgunlukta boşlukta aklımız başka erkeklere kayıyor.Selamlar,
3 yıllık evliyim 2 yıllık anneyim. Çok yorgunum,çalışıyorum evin çoğu yükünü çekiyorum ve gözüm dışarı kaymaya başladı. İş arkadaşım benden 6 yaş küçük eski öğrencim.. şimdi birlikte aynı pozisyondayız. 5 yıldır tanışıyoruz bir kez alıcı gözüyle dahi bakmamışımdır. Ama evdeki yorgunluk insan gibi hissedememem üstüste gelince bilmiyorum aşk değil ama bir çekim hissediyorum. Aramızda bir şey geçmedi. Kocam çok hoş bir bey kıyaslayınca kocam bu çocuktan daha güzel ama işte insanın aklı kayabiliyor. Çok yorgunum yalnız olmadığımı bilmek istiyorum yoksa bende mi sorun?
İnsanın gözü kayabilir kafanı karıştırma yoluna bak o zamanİnsanın gözü kayabilir kafanı karıştırma yoluna bak yorumunu bekliyorum
Bunda ne gibi bir sorun var ki Hergün yeni bir şey öğreniyorum ben. Ama cahil bir platformda olduğumu unutmuşum ahhahahaha cahil şov. Ne kadar malsınız ya? Linçlrmeye gerek var mı soruyorum zaten her şeyi bildiğimi iddia etsem sormam…. Her gün yeni şeyler öğrenmeyi kendiyle yetinmemeyi size de öneririm.Hahhaha iyi yaptın bak demek ki eşşşşek kadar da olsan hayatta yeni şeyler öğreniliyormuş
Gözünün dışarı kayması değil de ilgiyi dışarıda aramak bu.Selamlar,
Öff benim de flörtüm oldu ben de kimseyle kıyaslamadım ergenler cevap vermesin ya öf! Evet bu arada o aptal flörtüm varken kimseye bakmazken dünyanın enayisi bendim 6 yıl arkasından ağladım kimseye de bakmadım çünkü maldım. Engelli bir çocuğum var bugün kocamla ilgileniyorum evi geçindiriyorum çocuğumla ilgileniyorum. İşimi yapıyorum ve inan hiçbir şey geri kalmıyor. Benim dışımda hiçbir şey. Kaynanamlar geldi evi şöyle temizledim kaynanam kısırımı beğenmedi değil derdim. Çok ama çok yorgunum sen olsan ne yapardın sorusu bu? Kocam iş yükümü almalı mı nasıl sağlamalıyım? İşi mi bırakayım? Evi nasıl geçindireceğim o zaman? Çocuk bakmaktan libidosu düşüyormuş bazılarının ben 6 da işte olup 3 te eve gelip her şeyi hazırlayıp çocuğumun ihtiyaçlarını görüp bol bol emek verip hiç oturmayan bir insanım. Götünüzden direkt yazmayın.. kardeş ne oldu denilmesine ihtiyacım var. Ama bu toplumda bunu soracak yok belli ki. Aldatmak istesem aldatırım zaten sadece sormak istedim insan insanlıktan çıkınca yanlış şeylere gözü kayar mıBi de kocayla kıyaslamış hahhshs :) biz kıçı kırık flört ettiğimiz çocuk varken bile dışarıdakiler erkek gibi gelmiyo bu dünyanın enayisi biziz herhalde
Sorun sizde. İnsan dışarıda kadın olsun erkek olsun karşı cins veya aynı cinsten birine çok yakışıklı veya güzel olduğu için bakabilir, o an dikkatini çeker ve bu anlık bir şeydir. Bunu takıntı haline getirip burada konu açabilecek kadar hayatinizin içinde ise konu üzgünüm ama bu çok çok yanlış bir şey.Selamlar,
Takıntı haline getirmedim soracak kimsem yok size sordum cevap için teşekkürlerSorun sizde. İnsan dışarıda kadın olsun erkek olsun karşı cins veya aynı cinsten birine çok yakışıklı veya güzel olduğu için bakabilir, o an dikkatini çeker ve bu anlık bir şeydir. Bunu takıntı haline getirip burada konu açabilecek kadar hayatinizin içinde ise konu üzgünüm ama bu çok çok yanlış bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?