Konu sahibimi ağır eleştiren arkadaşlar lütfen yargılamayın eleştrimeyi ve asla büyük konuşmayın. Konu sahibinin pişmanlığını üzüntüsünü görüyoruz ayrıca eşiyle ayrılmak üzereyken boşluğa düşmüş o arada beraber olmuş tamam bu hata ama bu kadar üstüne gelinmesin
arkadaşım kendine daha fazla ceza verme Allahına tövbe et tekrar bu hataya düşme eşinede sakınnnnnnn söyleme çünkü eşin büyük yıkım yaşar ve bu leke ömrüm boyunca senle olur
ben senin yerinde olsam bir psikoloğa giderdim sana en doğru aklı o verir sonrasındada sessiz sedasız eşimden ayrılırdım
Allah yardımcın olsun
Topiği okuyunca ilk aklıma gelen; bu konuyu 4000 küsür mesajı olan biri yazdığı için kimse erkeksin diye atlamamış. Oysa sadece 1-2 mesajı olan biri böyle bir konu açsaydı - ki bir pişmanlık yaşar paylaşmak ister üye olur - hiç üzerinde düşünülmeden fake mi , erkek misin, pis kokular alıyorum gibi cevaplara maruz kalırdı.
kadın erkek farketmez , aldatan herhangi biri hakkında düşencelerim .....................
noktaları açıklarsam süreisz banlanırım.
yorum olsun diye mi yazdınız acaba? insanız, tabiyatıyla yeni üyeler uçuk bir konu açınca acaba mı diyoruz...her derdi olana yardım edeceğiz derken,fakeler tarafından maymuna dönüyoruz burada....
tıpkı sokaktan geçen birine hemen güvenmeyip,40 yıllık dostumuzun yardımına sorgusuz sualsiz koştuğumuz gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?