Aldatmak....

Konu sahibimi ağır eleştiren arkadaşlar lütfen yargılamayın eleştrimeyi ve asla büyük konuşmayın. Konu sahibinin pişmanlığını üzüntüsünü görüyoruz ayrıca eşiyle ayrılmak üzereyken boşluğa düşmüş o arada beraber olmuş tamam bu hata ama bu kadar üstüne gelinmesin
arkadaşım kendine daha fazla ceza verme Allahına tövbe et tekrar bu hataya düşme eşinede sakınnnnnnn söyleme çünkü eşin büyük yıkım yaşar ve bu leke ömrüm boyunca senle olur
ben senin yerinde olsam bir psikoloğa giderdim sana en doğru aklı o verir sonrasındada sessiz sedasız eşimden ayrılırdım
Allah yardımcın olsun

Topiği okuyunca ilk aklıma gelen; bu konuyu 4000 küsür mesajı olan biri yazdığı için kimse erkeksin diye atlamamış. Oysa sadece 1-2 mesajı olan biri böyle bir konu açsaydı - ki bir pişmanlık yaşar paylaşmak ister üye olur - hiç üzerinde düşünülmeden fake mi , erkek misin, pis kokular alıyorum gibi cevaplara maruz kalırdı.

şaka gibisiniz ya işlediğimiz bir suçu kimse bilmezse sorun yok öyle mi? "leke" olarak adlandıramam ama büyük bir suç olduğu kesin...

yarım elma....seni eleştirdim,halada aynı fikirdeyim ama bütün eleştirilere hiç cevap vermedin ki bu da senin gerçekten pişman olduğunu gösterir...eşine anlatman kısmında fikrim aynı ama sen en doğrusunu bilirsin...

yorum olsun diye mi yazdınız acaba? insanız, tabiyatıyla yeni üyeler uçuk bir konu açınca acaba mı diyoruz...her derdi olana yardım edeceğiz derken,fakeler tarafından maymuna dönüyoruz burada....

tıpkı sokaktan geçen birine hemen güvenmeyip,40 yıllık dostumuzun yardımına sorgusuz sualsiz koştuğumuz gibi....

Anladığım kadarıyla aldattigin şahıs da bazı seyleri yaşadıktan sonra devreden çıkmış. Arayip sormamis. Sen de bu yüzden kendini kullanılmış hissediyorsun.

Olay yaşanmış ve bitmiş. Vicdan azabı yasıyorsun, su saatten sonra yapacağın bir şey yok.

Eski esın değil hiçbir erkek aldatilma olayına dayanamaz, kadın affeder ama unutmaz, erkek terkeder. Eğer anlatırsan zaten senden ayrılacağı kesin.

Bence de manevi olarak gercekten arınmak istiyorsan dua et. Allah'la konus. Sanki karsında gibi, konus, anlat, ağla. Seni başka hiçbir şey rahatlatmaz.

Pişman olmak da güzel bir şey. İyimser yaklaşmak istiyorum ama evli olduğu halde eslerini aldatan nice kadinlar tanıyorum ve gayet rahatlar. Sen pişman olmuşsun, azap çekiyorsun. Duanı et, gecmise sünger cek. Zira, zamanı geri alamayız.

erkekler herhangi biriyle aldatır sadece zevk için..
ama kadınlar mutsuzsa huzursuzsa boşluktaysa ona ilgi gösteren iyi yaklaşan biriyle aldatır ancak....
yani kadın öylesine aldatmaz...
tabi benim bakışım iki taraf içinde çok çirkin ve ahlaksız bi olay...
allah kimseye yaşatmasın ve yaşattırmasın

kadın erkek farketmez , aldatan herhangi biri hakkında düşencelerim .....................

noktaları açıklarsam süreisz banlanırım.

tabiki yorum ama konu sahibine değil, sayfalarca yazanlara .... kaç insan kk ya eğlenmek için giriyor (tabiki eğlenmek içinde giren vardır) genelde fikir alışverişi, hastalık, bebek, dert vs . Hiçbir insan sırf derdini paylaşmak için üye olamaz değil mi ? Normalde hiç pas vermez böyle sitelere ama bir an gelir ki deşarj olmak ister alır bir üyelik yazar ama konusu eskilere göre gerçek olamaz. Çünkü onlar için gerçeklik çok mesajla olur. 4000 küsür mesaj olunca gerçek, 1 mesaj olunca fake :)

önyargının bundan iyi tarifi olamaz.

Son düzenleme:
bir yorumda konu sahibine yapayım bari :)

ayrıyken başkasıyla birlikte oldun... olabilirsin tabi bu aynen evlenmeden önce birlikte olmak gibi birşeydir ... vicdan yapmana kendini kötü hissetmene gerek yok.

Unutmadan bunun adı aldatmak değildir, sen eşinle birlikte değilsin ki aldatasın. Ancak birliktelik varsa aldatma vardır.

Son düzenleme:
elmacım ben senin eski konularını biliyorum, takip ediyodum,
eşinle boşandığın süreci, sonra barışma sürecinizi vs..
sana tek söyleyebileceğim şu, eşimden başkasıyla olmaz diyosun ama, onunla görüşürken bi başkasıylada görüşmek istediğine göre,
acaba eşine olan duygularını bi daha mı gözden geçirsen...
:26: :26: :26:

canım aldatmışsın gibide sayılmaz açıkçası..
sonuçta eşinle kanunen ayrı olmanızın yanı sıra birde tam anlamıyla barışmamıştınız ki..
müzakereler sürüyodu diyelim..
tamam yaptığın çok doğru demiyorum ama aldatmakta değil bence..
sakın bunu söyleme, kendi kendine büyütmüşsün çünkü olayı,
eşinede böyle yansıtırsın, gerçekten bişeyler yaptın sanacak oda..

Ben kendimi af edemem.

yapmamaliydim

burada elestirenler haklilarda,kizamiyorum,kizamam,hakkim yok,malesf haklilar,malesef diyorum cünkü malesef derken keske yapmasaydim saklidir pismanlik saklidir arkasinda.

Bana eski esim bir kere dedi ki ya benim esim beni aldatsa,olmaz yapamam,ya bekarken seni tanimiyorken evli arkadaslarim eslerini serbest birakirken vs gülerdim,sasirirdim derdim benim karim yapamaz böyle söyle.....

icimden dedim niye büyük konustun

sizede o yüzden burdan tekrar yasamis ve pismanliktan beyni uyusmus gibi olan bir Kadin olarak diyorum: yargilayin ve deyin ki Allahim sen sasirtma bizi! ama asla demeyin asla yapmam sen pissin!

bir kerelik bişey yaşadıysan unutmaya çalış canım birdaha altdatmassın olur biten diyenler var sanki küçük pembe bir yalandan bahsediliyor burada
bu kadar geniş olamaz bir insan ya hayret valla

@yarimelma
Beraber olmayı senmi istedin yoksa 3.şahısmı önayak oldu buna en önemlisi bu bence
Eğer o noktaya sen getirdiysen olayları başka

Hayir tek suclu aslinda
benim

ben kendimi korumaliydim,erkek ister evet kadinla cinselligi vs,ama ben ne onu nede duygusal anlamda bu pisligi yapmamliydim!

Düsünüyorumda Allahim cezasini nasil verecek,ne zaman gelip beni bulacak...tüm ilkelerimi bozdum

ya kınamak doğru değil kınadığınızı yaşamadan ölmiyeceksiniz arkadaşlar bunu unutmayın ama aferim iyi yapmıssın demekte imkansız tabiki...vicdan sahibi olmak olabilmek çok önemli ki sen vicdan sahibi bir insansın benlkide hiç yapmayacağın birşeydi ama şeytan işte...yerinde olsam kul hakkına girmezdim çünki Allah bunu afetmiyor herşeyin tövbesi var Rabbim bütün günahları bağışlıyor yüce merhametiyle ama kul hakkını affetmiyor onu hakkına girdiğin kişiyle halletmek zorundasın ve sen ucunda ayrılık bile olsa bunu anlatmalısın yalanlar üzerine yuva kurulmaz bence...aldatmak bu devirde çok basit kolay bir hal aldı sanal alem sağolsun ama çoğu insan senin gibi vicdan bile yapmaz ar damarı çatlamıştır kınamıyorum Allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…