- Konu Sahibi Hazal zamani
-
Kızlar önceki konumda açmıştım iş yerinde bir erkek eşini başka şehirden bir kızla aldatıyordu sekreter kızlan msnsini okumuştuk.değişik yollardan göndermemye çalışmıştık malesef o gitmişti.eşide durumu öğrendi akrabasına gitmişti.işte o olay söle kapandı kendimce bende bir sürü soru işaretleriylen..
ben biraz bu adamla samimi oldum..ve gerçeği anlattık okuduğumuzu söyledik..herşeyi bildiğimizide..oda şüpheleniyormuş zaten...patronuda alıp konuştuk gecen hafta..çocuğa dedim niye böle bir maceraya girdin.bak evlisin çocugun var günah hem dedik..bak eşinde üzüldüdedi..
oda dedikii biliyorum çok günahkarım..şu an eşimleyim benide affetti..ama ben artık eşim ve çocuğum için varım..onlar mutlu olsun diye bu hayatı yaşıcam.gözleri doldu..hatta ağladı sayılır..dedi duygu sömürüsü yamıyorum hem niye yapaym size kadar çok kişi var yapmam gereken...tamam eşimi sevdim evlendim..huyları çok güzeldi..anlaştık evlendik buraya kadar güzel...ama ben nerden bilirdim beni anlayan beni gerçekten sevecek ve benim ilk kez olacak birini bulabilceğim..onu kandırdım bekarım dedim..beraber oldum yaşı 19..onun vabali üstümde..ve o istedi ayrıldık..çünkü eşimlen konuşmuş pişman olmuş.ve beni istemedi..telini kapadı..ulaşamıyorum..ama ben çok seviyorum..beni tek düşünen o oldu..tamam eşimde düşünüyor.ama böyle değil..aşkı ben geç buldum..ve kaybettim dedi..şimdi hayatım bedenim artık eşimin ve kızımın...benimde hayatım buymuş dedi..
Ay kızlar çok etkilendim ya...üzüldüm..şaşırdım...eşi ne verememiş ki bunu sevmiş..dedim keşke aşık olmdan evlenmesydın oda bana dedi ki toredo asla aşık olmadan seni anlamayn biriylen evlenme...seni sevenden çok sen çok çok sev dedi..
bende Allah sen gibisini çıkarmasında dedim..haklısın dedi..ama ben onu çok sevdim ve ilk defa birinin ilki oldum..bende anlamadım eşi olmadımı ki...off offf gelde evlen yaa....
kısaca eşiylen barıştılar .kadın affetti....inşallah bir daha üzülmezler..alsında tek BEBEK Üzülmesin...
offf offff...bu kadar...
ben bişey anlamadım ya fisfisfis karısık yazılmıs sankiKızlar önceki konumda açmıştım iş yerinde bir erkek eşini başka şehirden bir kızla aldatıyordu sekreter kızlan msnsini okumuştuk.değişik yollardan göndermemye çalışmıştık malesef o gitmişti.eşide durumu öğrendi akrabasına gitmişti.işte o olay söle kapandı kendimce bende bir sürü soru işaretleriylen..
ben biraz bu adamla samimi oldum..ve gerçeği anlattık okuduğumuzu söyledik..herşeyi bildiğimizide..oda şüpheleniyormuş zaten...patronuda alıp konuştuk gecen hafta..çocuğa dedim niye böle bir maceraya girdin.bak evlisin çocugun var günah hem dedik..bak eşinde üzüldüdedi..
oda dedikii biliyorum çok günahkarım..şu an eşimleyim benide affetti..ama ben artık eşim ve çocuğum için varım..onlar mutlu olsun diye bu hayatı yaşıcam.gözleri doldu..hatta ağladı sayılır..dedi duygu sömürüsü yamıyorum hem niye yapaym size kadar çok kişi var yapmam gereken...tamam eşimi sevdim evlendim..huyları çok güzeldi..anlaştık evlendik buraya kadar güzel...ama ben nerden bilirdim beni anlayan beni gerçekten sevecek ve benim ilk kez olacak birini bulabilceğim..onu kandırdım bekarım dedim..beraber oldum yaşı 19..onun vabali üstümde..ve o istedi ayrıldık..çünkü eşimlen konuşmuş pişman olmuş.ve beni istemedi..telini kapadı..ulaşamıyorum..ama ben çok seviyorum..beni tek düşünen o oldu..tamam eşimde düşünüyor.ama böyle değil..aşkı ben geç buldum..ve kaybettim dedi..şimdi hayatım bedenim artık eşimin ve kızımın...benimde hayatım buymuş dedi..
Ay kızlar çok etkilendim ya...üzüldüm..şaşırdım...eşi ne verememiş ki bunu sevmiş..dedim keşke aşık olmdan evlenmesydın oda bana dedi ki toredo asla aşık olmadan seni anlamayn biriylen evlenme...seni sevenden çok sen çok çok sev dedi..
bende Allah sen gibisini çıkarmasında dedim..haklısın dedi..ama ben onu çok sevdim ve ilk defa birinin ilki oldum..bende anlamadım eşi olmadımı ki...off offf gelde evlen yaa....
kısaca eşiylen barıştılar .kadın affetti....inşallah bir daha üzülmezler..alsında tek BEBEK Üzülmesin...
offf offff...bu kadar...
ben pek anlayamadım adam nasıl yani birinin ilki oluyor
karısı bunu sevmediği içinmi gözü dışarı kaymış
karısı bakire değilmiymiş.
pek anlayamadım
hicmi duymuyorsunuz esi aldatiyor normal hayatlarina devam...buyuk konusmmamak lazim tabiiki...ama ilk birinin elki oldum dedigine gore karisinin ilki degilmis!!!!!bunu anladim valla desene karisidami ayni kafaymis?böyle diyenleri çok gördük. eşinin yerinde olsam böyle basitçe bakmazdım olaya bebekvar diye ne diyelim Allah mutlu etsin..
hicmi duymuyorsunuz esi aldatiyor normal hayatlarina devam...buyuk konusmmamak lazim tabiiki...ama ilk birinin elki oldum dedigine gore karisinin ilki degilmis!!!!!bunu anladim valla desene karisidami ayni kafaymis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?