aldatmanın sonucu

Ben var ya o adamın bahsettiği o çoook büyük sevgiye tüküreyim...
Hayatının aşkıymışmış da geç bulmuş da kaybetmiş deee... adi herif.

O kızcağız senin hayatının aşkı olsaydı 19 yaşında gencecik kızı yalanlarla kandırıp, bekaretini alıp, hayatını alüst edip böyle b..k gibi ortada bırakmazdın, erkek gibi dururdun sevginin arkasında.... ettiğini bulursun inşallah.. pislik yaa..

timsah gözyaşları.
tabi çekici gelecek 19 yaşındaki yavru.
kimse onun gibi sevemezmiş,
çünki paylaşılan bir ev,sorumluluk yok.
sadece adama kendini vererek mutlu etme çabasında.

adamda öyle seviyor ki uçağa bindiği gibi kızın koynunda buluyor kendini.kaydirigubbakcemile3

sevgiye bak bea!...

çok acıdım çoookkkkkkkkk........:roflol:

hay ağzına sağlık.kaydirigubbakcemile5

pislik işte, uçkur düşkünü adi herif.alsanaalsanasmile

hepimiz tamam kıza yuklendik ama internette konuştuğumuzda kız evli olduğunu bilmiyordum geceleri benlen hep konuştu..teli hep acıktı..şüphe görmedm dedi daha evvel..beni kandırdı ev kurduk..teyzemle tanıştırdı..babasıylan tanıştım dedi..ve asıl mağdur olan benim namusumu verdim ona demişti..ve gerçeği gördü..telini kapadı..
ben kızada üzüldüm doğrusu eşi bir şekilde herşeyi kabullendi ve adamlan..belki oda çocuğu içindir..

tek suclu arancaksa oda erkek ve çizdiği kader...

kızlan 1 ay evvel konuştuğumuzda gerçeği yeni öğrenmiş öfke doluydu..kandırıldığına..ben napcam şimdi...bititm ben falan demişti.yaşım daha çok küçük bu saatten sonra yaşayamam falan demişti..
of yaa ne bilim..Allah böle erkeklerden hepimizi korusun..

Gözyaşları hiç inandırıcı gelmedi. . Resmen Karşısındakilerin ona bakış açısının değişmesi için yapmış.Acındırmış kendisini size. . .
Madem bu kadar ilk olmayı kafasına takıyordu evlenmeseymiş eşiyle. .

hepimiz tamam kıza yuklendik ama internette konuştuğumuzda kız evli olduğunu bilmiyordum geceleri benlen hep konuştu..teli hep acıktı..şüphe görmedm dedi daha evvel..beni kandırdı ev kurduk..teyzemle tanıştırdı..babasıylan tanıştım dedi..ve asıl mağdur olan benim namusumu verdim ona demişti..ve gerçeği gördü..telini kapadı..
ben kızada üzüldüm doğrusu eşi bir şekilde herşeyi kabullendi ve adamlan..belki oda çocuğu içindir..

tek suclu arancaksa oda erkek ve çizdiği kader...

Bu olayda bir tek 19 yaşındaki kıza acıdım. Adam kızı kullanmış, hisleri ile oynamış, şimdi günah çıkarsa ne yazar. Yok eşi çocuğu için yaşayacakmış kendini adayacakmış. O kız ne olacak peki... Adi herif alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
kızlar ya o kızda suçsuzmu sanki yatmasaymış adamla oda nasıl güvenmişki zorla yapmamış adamda sonuçta yani o kızda suçlu sevgiliydik evli olduğunu bilmiyodum dese tamamda bekaret vermekte nesi kendini madur duruma düşürmüş.

O kız gene gururluymuş bence, gerçeği öğrenince bekaret mekaret aldırmayıp ayrılmış adamdan.
O da çiğ süt emmiş biri olsaydı ben anlamam alacaksın beni diye tutturabilir ya da dünyayı dar edebilirdi adama da karısına da.

Kesinlikle katılıyorummmmm a.s.

kızlar bu olay gerçekse önceki konu açık kalan msn yi okuyun konunun başı oydu adamın karısı suçlu biara adamı boşayacaktı ve adam doğuracağı çocuğu bile istemedi aldır dedi stresten sanırım düşürdü çocuğu ve yinede adamla barıştı 19 yaşındaki kızımız şuan masum ama ordaki konuda evli olduğunu bildiği halde boşansın karısı ben evlencem havasına girmişti ve ev bile tutturmuştu ve bakirelik olayı orda yoktu (ve adama diktirmiş bile olsa keklerdi çünkü bakirelikten önce genç bi ten ve değişiklik sorumluluk olmayan yeni ilişki cazip gelmiştir) ve adam için bişey yazmaya değmez bile
ama arkadaşım sen bu adama tepkiliydin ve evlilikten korkmuştun neden bu adamla konuşup öğüdünü bile dinliyosun ki adam sana bi öğüt verecekse benim gibi şer....siz bi adamla sakın evlenme dikkat et diye öğüt verseydi ve sende evlilikten ve budurmlardan korkmaki başına gelmesin ve adamlada ve hayatıylada ilğilenme bence

tabiikide suçsuz o kız!
sevdiği adama güvendiği için mı suçlu?iyi o zaman hepimiz sevdiğimiz adama güvendiğimiz için suçluyuz?!
kız sevmiş güvenmiş beraber olmuş..bunu eleştirmek bize düşmez..bu o kizi suçlu yapmaz!

ha ha ha demek duygulandi gozleri doldu...timsah gozyaslari olmasin onlar? aski bulmusmus ta bilmemneymis te , ay nasil sinirlendim. gencecik kizi kandir seviyorum asigim ve de bekarim diye, kizin gonlune gir sonra da koynuna sonra da istedigini alinca,isin bitince acikla evli oldugunu ki sozde gecerli bi mazeretin olsun terketmeye...kurulu duzeni bozmak ta aklinin ucundan gecmedigi icin,hevesini aldigin icin de karima dondum de. yeni maceralar seni bekliyor ne de olsa yapsan da affediliyorsun. gencecik kizin psikolojisini, erkeklere guvenini yik ve cek git, hem de karinin koynuna...

konuyu uydurduğunuzu düşünmeye başlıyorum.

şimdi arayıp bulmaya uğraşmayacağım da, eminim o konuya yazdınız siz, sekreter kız adamın sevgilisiyle konuşmuş kız da "banane karısını sevmiyo zaten, çocuk varsa nolmuş mutsuz yuvada büyüyecek boşanmaları daha iyi" demişti. hepimiz bu yüzden kıza kızmıştık. şimdi nedense kız evli olduğunu bilmiyo diyosunuz birden bire, ne iş???

evet bakın bu arkadaş da hatırlıyo

o kız gitsin adama tekrar devam edelim desin adam yine karısını çocuğunu atar o kıza koşar... huy çıkar can çıkmaz,boşuna ağlamasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…