- Konu Sahibi Hazal zamani
-
Ben var ya o adamın bahsettiği o çoook büyük sevgiye tüküreyim...
Hayatının aşkıymışmış da geç bulmuş da kaybetmiş deee... adi herif.
O kızcağız senin hayatının aşkı olsaydı 19 yaşında gencecik kızı yalanlarla kandırıp, bekaretini alıp, hayatını alüst edip böyle b..k gibi ortada bırakmazdın, erkek gibi dururdun sevginin arkasında.... ettiğini bulursun inşallah.. pislik yaa..
O kızcağız senin hayatının aşkı olsaydı 19 yaşında gencecik kızı yalanlarla kandırıp, bekaretini alıp, hayatını alüst edip böyle b..k gibi ortada bırakmazdın, erkek gibi dururdun sevginin arkasında.... ettiğini bulursun inşallah.. pislik yaa..
O kız gene gururluymuş bence, gerçeği öğrenince bekaret mekaret aldırmayıp ayrılmış adamdan.
O da çiğ süt emmiş biri olsaydı ben anlamam alacaksın beni diye tutturabilir ya da dünyayı dar edebilirdi adama da karısına da.
kızlar ya o kızda suçsuzmu sanki yatmasaymış adamla oda nasıl güvenmişki zorla yapmamış adamda sonuçta yani o kızda suçlu sevgiliydik evli olduğunu bilmiyodum dese tamamda bekaret vermekte nesi kendini madur duruma düşürmüş.
hepimiz tamam kıza yuklendik ama internette konuştuğumuzda kız evli olduğunu bilmiyordum geceleri benlen hep konuştu..teli hep acıktı..şüphe görmedm dedi daha evvel..beni kandırdı ev kurduk..teyzemle tanıştırdı..babasıylan tanıştım dedi..ve asıl mağdur olan benim namusumu verdim ona demişti..ve gerçeği gördü..telini kapadı..
ben kızada üzüldüm doğrusu eşi bir şekilde herşeyi kabullendi ve adamlan..belki oda çocuğu içindir..
tek suclu arancaksa oda erkek ve çizdiği kader...[/B][/COLOR]
kızlar bu olay gerçekse önceki konu açık kalan msn yi okuyun konunun başı oydu adamın karısı suçlu biara adamı boşayacaktı ve adam doğuracağı çocuğu bile istemedi aldır dedi stresten sanırım düşürdü çocuğu ve yinede adamla barıştı 19 yaşındaki kızımız şuan masum ama ordaki konuda evli olduğunu bildiği halde boşansın karısı ben evlencem havasına girmişti ve ev bile tutturmuştu ve bakirelik olayı orda yoktu (ve adama diktirmiş bile olsa keklerdi çünkü bakirelikten önce genç bi ten ve değişiklik sorumluluk olmayan yeni ilişki cazip gelmiştir) ve adam için bişey yazmaya değmez bile
ama arkadaşım sen bu adama tepkiliydin ve evlilikten korkmuştun neden bu adamla konuşup öğüdünü bile dinliyosun ki adam sana bi öğüt verecekse benim gibi şer....siz bi adamla sakın evlenme dikkat et diye öğüt verseydi ve sende evlilikten ve budurmlardan korkmaki başına gelmesin ve adamlada ve hayatıylada ilğilenme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?