Aldatması mı, ölmesi mi?

ben hergece onun yanında şimdi ne yapıyor,onun kolunda ona onu sevdiğini sölüyor ve ikisinin yaşadıklarını duycağıma.belki görceğime.yada hayal ediceğime ölsün daha iyi...zaten beni terkedip başkasına giidp beni ölü sayıyosa bende onu ölü sayarım..
ayy Allahım sen koruuuuu ya rabbimm..

ben yaşadımmmm hemde çok ağır ben babamı kaybettim kendime yıllarca gelemedim...
şuan nişanlıyımm anneme ne olcak yanlız bu evde nasıl yaşar diye uykularım kaçıo peki sana soruorum babam bu hayatta olup aama annem her gece bu evde yine yalnız olsaydı kan ağlasaydı ben onu babam yanında olabiliceği halde başka bi kadının yatağında olucağını biliceğime o acı çektiğim seneleri tercih ederimm..
Allah kimseyi bbu sınavlardan geçirmesinn...
eşimide her gece başka biriine onu sevdiğini söylerken,onun yatağında ona dokunurken onu sevip beni ölüme yalnız bırakıcağına ölsün daha iyi...en azından ömrüm boyunca sevdiğim ve sevildiğimi bilerek yaşarım..

aldatılınca gururunuz kırılıyo,çok üzülüyorsunuz belki evet ama zamanla unutur bunu insan.. ölüm bambaşka. 5 sene önce evlenmeyi düşündüğü insanı kaybeden biri olarak diyebilirimki acısı asla geçmiyor. sadece külleniyo üzeri örtülüyo ama aklınıza geldikçe hala içiniz sızlıyo, hala gittiğini kabullenemiyo insan..bununla yaşamaya alışıyorsunuz sadece.keşke hayatta olsaydı da aldatmış olsaydı beni......

Ya siz hala insanların sonsuza kadar yaşayacağını mı zannediyorsunuz bende bunu anlamıyorum hayret bir şey...Evet bunu gayet rahatlıkla söylüyorum ki her insan ölücek... Umursamadığımdan değil olması gerekenin bu olduğundan bu kadar rahat söyleyebiliyorum.
Bir kişi kötü bir şekilde hayatımda iz bırakıcaksa ölerek güzel anılarla güzel şeylerle hayatımda iz bıraksın ben böyle düşünüyorum..
Yazdığın cümlede o en sevdiğin kişi gün gelir ölür içinde kapanmayan yara kalır demişsin.. Benim içimde kapanmayan yara çok sevdiğim kişinin ihanetiyle gelir. Ölümüyle değil... Ölümüyle bir yanım eksik kalır... Ama ihanetiyle hayatımın her noktasında bocalarım .. Bu da benim kişiliğim...

Ve ilk cümlene cevap vericek olursam kaybettim tabiki çok yakımdan çok kişiyi kaybettim...En yakın olarakta babamı kaybettim daha çok küçükken... Kendisini sadece fotoğraflardan biliyorum anla ne kadar küçük olduğumu... Annem benim yaşımda 2 yaşında bi çocukla birlikte yalnız kaldı... Evet çok zor günler geçirdi ama geçti... İçindeki acı geçti bunu görebiliyorum...Biz hayattayız hala ayaktayız bi yanımız eksik olsa bile kaybettiğimiz kişiye sevgi ve saygı doluyuz... Başka bir şekilde babam yanımda olmasaydı ihanet sebebi ile bababı kaybetmiş olsaydım sevgi saygıyla mı anılırdı sence?Annemin hayat boyu acısı hafiflermiydi sence?
Biy_ arkadaşımızın dediği şeylerede katılıyorum... Başka söze gerek yok.
Kimse cümlelerimi yazdıklarımı yadırgayamaz.
Aldatmasımı ölmesimi sorusuna yinede ölmesi diyorum.
NOKTA.

Bu insanları salt bizim sevgilimiz, nişanlımız, kocamız olarak düşünmek çok yanlış. Bu insanların anaları, babaları, yeğenleri, kardeşleri, dostları yok mu... bizim egomuz uğruna bu insanların ağlamasını, acı çekmesini dileyebilmek ne kadar vicdani bilemedim.

Aldatana basarsın tekmeyi gider.

Hayat da devam eder, insan gene aşık olur, gene sever..hiçbir şey olmaz, öyle senelerce kahırlar falan çekilmez... hayat gayet güzel devam eder... kendini bilen, kendine güvenen her kadın bunun böyle olacağını bilir.

Kusura bakmayın... kimse için ölsün diyebilmeyi benim kafam almıyor, ne derseniz deyin.

Yorma o zaman kendini MonaPisa ..Kafan bir türlü almıyorsa bırak boşver sen kendi düşüncene bak.Takılmasın düşüncelerin bize

Anlamadığım nokta şu sadece sevgilim aldatınca böyle bi soru sordum kendime..
Sizinlede paylaşmak istedim..
Saçma veya değil o anki canımın acısıyla geçti aklımdan..
Haa bakarsınız soru size saçma geldi cevap vermek istemezsiniz cevaplamazsınız...

Ayrıca bayanlar soru bi istek bi dua değil..ölsün falan demiyoruz
Sadece hangisini daha kolay atlatırdınız diye sormuştum..
Maddi olarak sormamıştım sadece..

ben sadık olarak ölmesinden yanayım ...
onun yaşadığım beyaz sayfaların kirlenmemesi,ölmüş bile olsa yine bana aşkına sadık bir eş ve değerli bir insan olarak onu anıp ,saygı duyup ve en yüce aşkımla onu bende ölene dek yaşamak ve yaşatmak için benliğimde...
bir aşk'ın kirlenmemesi için ölmek gerek bazen !!

haklısın canım.

ölmesini isteyen de kendine göre haklı
yaşamasını isteyen de.
herkesin dayanabilirlik gücü farklıdır.

Kimse dört dörtlük değil ki herkesin hataları var kimi farkında kimi değil kimi pişman kimi hata olarak bile görmüyor bi insana büyük te olsa bi hata yaptı diye ölsün diyemem karşımdakinin de önce insan olduğunu düşünerek..

Bence de, bir insan ancak en sevdiği insanı öldüren kişinin ölmesini ister değil mi?

O insan ihanet ederken beni hiçe sayarken düşünmeyecek te ben öyle bir acı çekeceğim ki acımdan ölmesini dileyeceğim ya da bunlar başıma gelmeden bana sadık olduğu günler de ölseydi keşke diyeceğim bu beddua gibi bir şey, diyelim ki gerçekleşti o zaman hiç mi vicdanı sızlamaz insanın...

Yok yok böyle bir vebal beddua altına asla giremem :1closedeyes:

Madem ki ölüm bile bu kadar kolay hazmediliyor, yaşamın kuralı deyip herkes kendi hayatını yaşayabiliyor insan anasının babasının ölüm acısını gömebiliyor unutabiliyor, ihanet acısını da pekala unutabilir

Yorma o zaman kendini MonaPisa ..Kafan bir türlü almıyorsa bırak boşver sen kendi düşüncene bak.Takılmasın düşüncelerin bize

Yok takılmıyorum zaten canım.
Ben bütün burada konuşulanları bizzat yaşamış biriyim.
Farazi konuşmuyorum.
Çok çok zor bir şey, yaşadığım için söylüyorum sadece.
Ama herkesin fikri kendine elbette.
Seninkine de saygım var.
Anlayamıyorum sadece, olabilir, sen de beni anlayamıyorsun.
Bu konuda anlaşamayız başka konuda hemfikir oluruz.
Bunda elbette bir yanlış yok.
Amacım kırmak, tartışmak da değil, kırdıysam kusuruma da bakma nolur.
Bu konuda hassasım galiba fazlaca.
Konu zaten çıkmaz sokak gibi, ortada buluşmak zor.
Özünde Allah ikisini de yaşatmasın düşmanımıza bile diyelim.
Sevgiler.

aldatılayım ya onun acısı elbet geçer bi süre sonra
ölürse etkisinden kurtulamam bi ömür boyu ama

hayattaki hiçbir hata,kötülük yine de o insanın canından önemli değildir.

o yüzden aldatsın ama ölmesin zaten bana uzak olacak aldattıktan sonra ölse elime ne geçer ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…