aldattıktan sonra ölse olmaz mı :a015:
ikiside acı ama sonuçta ölüm her türlü acı. aldatsın varsın sağ olsun tabıkı daha hafif gelir
Bu nasıl tuhaf bir soru arkadaşım ya.
Hangi insan başka bir insan için ölümü isteyebilir ??
Şartlar ne olursa olsun.
Beni aldatacağına ölsün demek nasıl bir vicdanı gerektirir benim aklım hayalim almadı.
Ölümden bahsediyorsunuz, aldatmanın acısı nedir allah aşkına...
Varsın yaşasın herkes de bin kere aldatsın, bunun tartışması bile olmamalı.
Siz sevdiğinizin ölüm acısını hiç yaşadınız mı?
Dilerim yaşamamışsınızdır, Allah da yaşatmasın...
siz ailenizde çok sevdiğiniz kaç kişinin ölümünü gördüğünüz kabullendiniz her canlı nasılsa ölecek diye omuz silker bir tavırdasınız bende bunu anlamadım. Sinekmi bu insanlar ?
Neden derler mesela insanların kıymetini sağlığında bilin. Ama maalesef bilinmez .. o en çok sevdiğin kişi gün gelir ölür içinde hiç kapanmayan dolduralamayan bir boşluk bir karanlık cukur olur. Hayata devam edersin gülersin eğlenirsin ama bir yanın hep eksiktir.
Evli insanlar kendinden önce çocukları için eşlerinin ölmesini istemezler. Bekarken sevgiliye tekme sallaması kolay olabilir ama çocuk sahibi olduktan sonra hayata bakışınız çok değişiyor.
Bırak aldatılmayı kabul etmek bugun hapishanelerde uyuşturucu sattığı cinayet işlediği için yatan insanların aileleri bile onları terkedemiyor herşeye rağmen kocamdır babamdır diyorlar. Bence aldatmaktan cok daha kötüdür bu işlenen suçlar ama hayatın kime ne getireceği hiç belli olmuyor onun için kimseyi yargılamamda küçükde görmem...
Kimse sizin tabirinizle boynuza meraklı değildir. Çoğu kişi sorunun saçma olduğunu göre göre kibarlık olsun diye cevaplamış zaten hayatta sadece bu 2 secenek yokki ..
haklısın canım.Bu insanları salt bizim sevgilimiz, nişanlımız, kocamız olarak düşünmek çok yanlış. Bu insanların anaları, babaları, yeğenleri, kardeşleri, dostları yok mu... bizim egomuz uğruna bu insanların ağlamasını, acı çekmesini dileyebilmek ne kadar vicdani bilemedim.
Aldatana basarsın tekmeyi gider.
Hayat da devam eder, insan gene aşık olur, gene sever..hiçbir şey olmaz, öyle senelerce kahırlar falan çekilmez... hayat gayet güzel devam eder... kendini bilen, kendine güvenen her kadın bunun böyle olacağını bilir.
Kusura bakmayın... kimse için ölsün diyebilmeyi benim kafam almıyor, ne derseniz deyin.
aldattıktan sonra ölse olmaz mı :a015:
ikiside acı ama sonuçta ölüm her türlü acı. aldatsın varsın sağ olsun tabıkı daha hafif gelir
Bu insanları salt bizim sevgilimiz, nişanlımız, kocamız olarak düşünmek çok yanlış. Bu insanların anaları, babaları, yeğenleri, kardeşleri, dostları yok mu... bizim egomuz uğruna bu insanların ağlamasını, acı çekmesini dileyebilmek ne kadar vicdani bilemedim.
Aldatana basarsın tekmeyi gider.
Hayat da devam eder, insan gene aşık olur, gene sever..hiçbir şey olmaz, öyle senelerce kahırlar falan çekilmez... hayat gayet güzel devam eder... kendini bilen, kendine güvenen her kadın bunun böyle olacağını bilir.
Kusura bakmayın... kimse için ölsün diyebilmeyi benim kafam almıyor, ne derseniz deyin.
Yorma o zaman kendini MonaPisa ..Kafan bir türlü almıyorsa bırak boşver sen kendi düşüncene bak.Takılmasın düşüncelerin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?