- 21 Ağustos 2023
- 4
- -18
- 3
- 38
- Konu Sahibi papatyademeti1
-
Maşallah de kiz. Rabbim muhabbetinizi arttırsınVar benim kocam Allah’ıma çok şükür bensiz asla biyere gitmez danışmadan iş yapmazinsanın içinden gelmeli bazı şeyler bunları ben yaptırmıyorum sonuçta kendi yapıyor
Ay maşallah maşallah aman amanMaşallah de kiz. Rabbim muhabbetinizi arttırsın
Vardı onu da biz terkettik. Çok da şey yapmamak lazım…Var mı sizce?
Ben inanmiyorum artık, en sadığı bile instagramda hikayelere yaziyor baska kızların. Gercekten bu devirde boyle erkek var mı
Var tabiki .Var mı sizce?
Ben inanmiyorum artık, en sadığı bile instagramda hikayelere yaziyor baska kızların. Gercekten bu devirde boyle erkek var mı
Kaç erkek tanıdınız sadık diye kategorilendirecek? Kaç erkeğin dm kutusunu karıştırdınız da bu kanıya vardınız?Var mı sizce?
Hep matematik.Var mı sizce?
Ben de bendeee böyle düşünüyorum asdfgh nedenini bilemiyordum iç sesim oldun resmenYa ben aldatma konusuna bir şey demeyeceğim ama instagram kullanan erkek bir tek bana mı itici geliyor? Erkekleri bir türlü instagramda yakıştıramıyorum,orada fotoğraf paylaşmaları falan bana acayip itici geliyor. Sanki instagram kadınlara özgü bir uygulamaymış gibi.
bence yok , en masumu kıza bakar iş yerinde yazışmalrda yavşar . açık bulmaya görsünVar mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?