Aldatmayan erkek var mı?

papatyademeti1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
4
-18
3
38
Var mı sizce?

Ben inanmiyorum artık, en sadığı bile instagramda hikayelere yaziyor baska kızların. Gercekten bu devirde boyle erkek var mı

Var benim kocam Allah’ıma çok şükür bensiz asla biyere gitmez danışmadan iş yapmaz ❤️ insanın içinden gelmeli bazı şeyler bunları ben yaptırmıyorum sonuçta kendi yapıyor
Maşallah de kiz. Rabbim muhabbetinizi arttırsın ☺️

Aldatmayan erkek yoktur inancınız varsa hayatınıza her zaman aldatan erkekler gelir zaten. Çünkü başka türlüsüne inanmıyor olursunuz.
Aldatan erkek ve aldatan kadınlar vardır.
Aldatmayan erkek ve aldatmayan kadın da vardır.
milyarlarca insan var hepsi bir olamaz zaten

Var mı sizce?

Ben inanmiyorum artık, en sadığı bile instagramda hikayelere yaziyor baska kızların. Gercekten bu devirde boyle erkek var mı
Kaç erkek tanıdınız sadık diye kategorilendirecek? Kaç erkeğin dm kutusunu karıştırdınız da bu kanıya vardınız?

Var mı sizce?

Hep matematik.

0,1,2

Aldatılmayan kadın varsa, bir yerlerde kendi ruhunu aldatmayan kadın varsa

Aldatmayan erkek vardır.

Yada kadın neyse.

Diğer türlü etikete girer. Evlenilecek adam mı var. Erkekler aldatır. Aaa bu çok pahalı. Vs.

Ne işe yarıyor bu etiketler önyargılar.

Sen hep kendine bak.

Sen kendini aldatıyor musun? Sen pahalı mısın?

🎈🎈🎈🎈🎈🎈

İçerisi ne ise dışarısı o

Vardır. Bunu zaten karakteriyle, davranışıyla, sana olan saygısıyla belli eder. Yani sen gidip sana karşı saygısı yokken sürekli başka kızlardan gözünü alamayan, sosyal medya da tanımadığı her kızı ekleyen, eklemese de sürekli gözetleyen, sana gelince hizmetçi muamelesi gösterip seni kırmaktan hiç çekinmeyen, fedakarlık yapmayan, kendisi zamanında her b*ku yedikten sonra senden namıss bekleyen bir erkeği seçersin aldatma garantidir. Ondan sonra kızlarımız '' nidin biyli ildi bilmiyirim '' diye ağlar.

Son düzenleme:
Ya ben aldatma konusuna bir şey demeyeceğim ama instagram kullanan erkek bir tek bana mı itici geliyor? Erkekleri bir türlü instagram'a yakıştıramıyorum,orada fotoğraf paylaşmaları falan bana acayip itici geliyor. Sanki instagram kadınlara özgü bir uygulamaymış gibi.😁

Ya ben aldatma konusuna bir şey demeyeceğim ama instagram kullanan erkek bir tek bana mı itici geliyor? Erkekleri bir türlü instagramda yakıştıramıyorum,orada fotoğraf paylaşmaları falan bana acayip itici geliyor. Sanki instagram kadınlara özgü bir uygulamaymış gibi.😁
Ben de bendeee böyle düşünüyorum asdfgh nedenini bilemiyordum iç sesim oldun resmen :KK70:

Back
X