- Konu Sahibi alternatftp
-
iki buçuk yıllık bi ilişkimiz var bi sorun falan yok ama benm kuruntularım var kızlar neden derseniz internette yazılar okuyorum bir yazı bile çıkmadı ki aldatmayan erkek yok desin.her yerde erkekler aldatır aldatır..ve ben bunu kuruntu mu yapıyorum ne yapıyorum ltfen bişey söyleyn çıldırmk üzereym aldattğını düşündükçe deli oluyorum :'( aldatmayan hiçbir erkek yok mu gerçekten???
iki buçuk yıllık bi ilişkimiz var bi sorun falan yok ama benm kuruntularım var kızlar neden derseniz internette yazılar okuyorum bir yazı bile çıkmadı ki aldatmayan erkek yok desin.her yerde erkekler aldatır aldatır..ve ben bunu kuruntu mu yapıyorum ne yapıyorum ltfen bişey söyleyn çıldırmk üzereym aldattğını düşündükçe deli oluyorum :'( aldatmayan hiçbir erkek yok mu gerçekten???
Herkes hasta oluyor; ben de olacağım...
Herkes ağlıyor, ben de ağlayacağım...
Herkes ölüyor, ben de öleceğim...
Herkes aldatılıyor, ben de aldatılacağım...
Bunları düşünmek sizden sadece "an"ı çalar, kafaya takmak neticeyi değiştirmez... Başınıza gelene kadar ihtimalleriyle canınızı sıkarsanız tek mutlu gün görmeden göçersiniz bu dünyadan... Üstelik beklentileriniz geleceğinizi şekillendirir; iyi düşünün, iyi olsun...
canım bırak bu kuruntuları. bununla yaşayamazsın. başına gelirse-ki gelmemesi dileğimizdir- o zaman yanacak tutuşacak sebebin çok olur...
hayır canm bütün erkekler aldatır diye birşey yok.karşındaki insanın sana olan saygısı ve sevgisine bağlı.bide fazla rahat bırakmamak lazım
Kuruntu artı dertsiz başına dert almak sizinkisi..
Soruna gelince..Aldatmayan erkek yoktur değil bence..
Her erkek aldatmaya meğillidir desek sanki daha doğru olacak..
Tabiki karısına aşık erkeklerde var bu yer yüzünde!
Herkes hasta oluyor; ben de olacağım...
Herkes ağlıyor, ben de ağlayacağım...
Herkes ölüyor, ben de öleceğim...
Herkes aldatılıyor, ben de aldatılacağım...
Bunları düşünmek sizden sadece "an"ı çalar, kafaya takmak neticeyi değiştirmez... Başınıza gelene kadar ihtimalleriyle canınızı sıkarsanız tek mutlu gün görmeden göçersiniz bu dünyadan... Üstelik beklentileriniz geleceğinizi şekillendirir; iyi düşünün, iyi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?