Aldatmayan erkek yok mu gerçekten?

alternatftp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
106
0
46
İzmir
iki buçuk yıllık bi ilişkimiz var bi sorun falan yok ama benm kuruntularım var kızlar neden derseniz internette yazılar okuyorum bir yazı bile çıkmadı ki aldatmayan erkek yok desin.her yerde erkekler aldatır aldatır..ve ben bunu kuruntu mu yapıyorum ne yapıyorum ltfen bişey söyleyn çıldırmk üzereym aldattğını düşündükçe deli oluyorum :'( aldatmayan hiçbir erkek yok mu gerçekten???

bırak arkadaşım bu kuruntuları sen kendi sevdiğine bak güveniyo musun? gerisini boşver takma kafana bence...

güveniyorum ama araştırmalar yapılıyomuş bişeyler oluyomuş bütün erkekler aldatırmış dayanamam böyle bişieye ve inanmak istemiyorum ama bu kadar insan uydurmadı ya bunu

Herkes hasta oluyor; ben de olacağım...

Herkes ağlıyor, ben de ağlayacağım...

Herkes ölüyor, ben de öleceğim...

Herkes aldatılıyor, ben de aldatılacağım...

Bunları düşünmek sizden sadece "an"ı çalar, kafaya takmak neticeyi değiştirmez... Başınıza gelene kadar ihtimalleriyle canınızı sıkarsanız tek mutlu gün görmeden göçersiniz bu dünyadan... Üstelik beklentileriniz geleceğinizi şekillendirir; iyi düşünün, iyi olsun...

canım bırak bu kuruntuları. bununla yaşayamazsın. başına gelirse-ki gelmemesi dileğimizdir- o zaman yanacak tutuşacak sebebin çok olur...

hayır canm bütün erkekler aldatır diye birşey yok.karşındaki insanın sana olan saygısı ve sevgisine bağlı.bide fazla rahat bırakmamak lazım

evet haklısınız ben hep böyle kuruntularla yaşıyorum hayatı zindan edip hemen depresyona girebiliyorum.erkek arkadşmla bir tartışma yaşasak yemeden içmeden kesiliyorum neden böyle oldu başkalrına şaşrırdım.kendime inanamıyorum.mutlu olmak hiçbişeyi düşünmemek istiyorum

hayır canm bütün erkekler aldatır diye birşey yok.karşındaki insanın sana olan saygısı ve sevgisine bağlı.bide fazla rahat bırakmamak lazım

demişsiniz ya fazla rahat bırakmamak lazım ben de bunu yapiyim derken sanırım çok bunaltıyorum ve yüzüme gözüme bulaştırıyorum.çok sıkıyorum onu elimde değil kızlar akıl verin bana

canım böyle düşüncelerle boşa strese sokma kendini yok araştırma yapılmış falan filan sevgiline güveniyosan at bu düşünceleri hem kendini hem ilişkini zedelersin

canım her erkek aldatmaz.ama tabi mesela yoldan geçen bi kıza bakmakta aldatmak bence o açıdan düşünürsen aldatır.ama seven insan bunu yapamaz.uzun bi ilişkin var cidden maşalah.ama böyle kuruntular yapıp ilişkini yıpratırsan sizin için daha kötü olur.bu sefer sevgilin bunalıp kaçış yolları aramaya başlayabilir.e ozaman da korktuğun başına gelir işte.kendine hakim olmalısın

araştırmalar %80 lık kısımdaki erkeklerdir.. senin sevgilin geri kalan % 20 un içinde olabilir .böyle düşün canm..

Kuruntu artı dertsiz başına dert almak sizinkisi..

Soruna gelince..Aldatmayan erkek yoktur değil bence..

Her erkek aldatmaya meğillidir desek sanki daha doğru olacak..

Tabiki karısına aşık erkeklerde var bu yer yüzünde!

evet her erkek aldatmaya meyilllidir boş bırakmamak lazım bunları

tatlım şimdiye kadar 3 ilişkim oldu. sadece bir tanesi beni aldattı. tecrübelerimden yola çıkarak bu soruna cevap verecek olursam; KADIN HİSSEDER !!! gerçekten kadın aldatıldığını veya o adamın onu aldatıp aldatmayacağını hisseder. ve ben yanılmadım beni aldatan sevgilimin beni aldatabileceğini düşünüyodum hep o potansiyel var onda ya falan diyodum sürekli araştırıyodum yakalamaya çalışıyodum çünkü bu bi his. erkek denilen varlıklar düz varlıklar aldattıklarında emin ol çok kolay yakalnıyorlar ve yaptıklarıyla, sözleriyle, gözleriyle bile bunu hissettiriyolar. sen hislerine güven derim ben. ilk sevgilim ve şu an hayatımda olan adam beni asla aldatmazlar ! o kadar eminim ki.

Bence biz kadinlara rahat batiyo ya nerde sorunlu adam var onu buluruz ya da niye sorunsuz diye sorariz ehe:) mutlu olmaya bak canim yaa:) biseyler olsa yakalardin zaten dimi:)

bu aralar bu sitede ne kadar çok küçük şeylere takılan arkadaşlar var..
canım benim bunlara boş yere kafanı takıp niye kendini yıpratıyosun?

ben her erkeğin yapacağına inanmıyorum gerçekten seven sayan karşısındaki insanı harcamaz karakter meselesi yapacak olduktan sonra her türlü yapar o yüzden fazla kafaya takmamanı öneririm hem her yapan kendine yapar unutma kaybeden sen olmazsın yinede umarım böyleşeylerle karşılaşmazsın

Kesinlikleeeee katılıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…