Aldatmayan erkek yok mu?

olur mu, kadınların doğasında yok aldatmak, erkeklerinkinde var,
bi tane doğadan nasibini almamış kadın var, yeryüzündeki 4 milyar erkek karısını bu kadınla aldatıyor :)

Bütün erkekler aldatir diyenler ciddi depresyon ve üzüntü içinde bence
Kesinlikle ruhundaki yarayı onarmasi gerek butun erkekler aldatir diyen kişiler

Bütün erkekler aldatiyorsa bütün kadınlar da aldatır demektir
Şahsen ben eşimi aldatmiyorum demekki eşini aldatmayan erkek var demektir
Tutup da eşim beni bir ordekle aldatmiyorsa tabi...veya ben eşimi bir horozla aldatmiyorsam

+1

Sinir oluyorum su aldatma olayini erkek dogasina baglayip dogallastirma/normallestirme cabasi icine girenlere. Akil almiyor gercekten!

olur mu, kadınların doğasında yok aldatmak, erkeklerinkinde var,
bi tane doğadan nasibini almamış kadın var, yeryüzündeki 4 milyar erkek karısını bu kadınla aldatıyor :)
Zaten erkeğin doğasında var demek ağır kompleks ... çok enteresan ya nasıl bir kabul ediş nasıl bir normalleştirme. Kendi eliyle adamı aldatmaya itmek nasıl bir fantezi ... anlaşılır gibi değil

Kendimi avutuyorum ve yediğim boynuzla oturuyorum uyum sağladım hayatıma da. Size de teşekkür ederim yorumuz için. Milletçe büyük laflar söylemeyi çok seviyoruz. Siz aldatıldınız eşinize de güvenmeyin demişim gibi triplere giriyorsunuz. İstemiyorsanız yorum yapmayın bu kadar basit.

Kocislerimize goz diken bekar kislarimissss yüzünden hep.

sabah gazeteyi açtım, gaziantepte bir kadının sevgilisine, kocası tecavüz etmiş,
ünlü şarkıcı, gazeteci kocasını aldatmış, işte ispatı,
kk ya girdim kocasından mı sevgilisinden mi hamile kaldığını bilmeyen bir kadın,
geçen ay da eşimin amcasının karısı başka bir adamla kaçtı zaten 5 yıldır sevgililermiş,
o zaman hemen istatistik yuvarlıyorum, aldatmayan kadın yoktur

Kimse icin güveniyorum gibi laflar etmeyin diye siz degil misiniz? Ben de size neden etmeyeyim, o benim eşim degil mi diyorum? Ne tribi. Kimseye boylesine buyuk laflar etme demek ne demek? Her an aldatilibilirsin demek. Bir suru insan size bu düşüncenizin çarpıklığını anlatmis ama hala bir de canimi acitiyorsunuz gibi laflara sığınıyorsunuz.
Ayrica yorum yapmak istemiyorum da demedim. Siz sormuşsunuz, biz de bu dusuncenizin sacmaligini anlatan seyler soyluyoruz. Kaldiramiyorsaniz ve önünuze gelene kimseye guvenme öğütleri verecekseniz konu acmamaniz gerekirdi demesi gereken benim. Ne alaka? lar bütünü bir mesaj.
Burda esime guveniyorum diyor olmami hatali bulunca tabii ki karşılığını alırdınız. Her neyse polemige girmek amaciyla yazmamıştım. Gecmis olsun size.

Zaten erkeğin doğasında var demek ağır kompleks ... çok enteresan ya nasıl bir kabul ediş nasıl bir normalleştirme. Kendi eliyle adamı aldatmaya itmek nasıl bir fantezi ... anlaşılır gibi değil

hadi kabul edelim erkeğin doğasında çok eşlilik olduğunu,
kadının da (doğadaki tüm dişilerin) doğasında sürünün en güçlü erkeğiyle çiftleşip, türün sağlıklı bir şekilde devamını sağlamak var.
hadi hepimiz özümüze dönelim, ilk çağlardaki gibi yaşayalım o zaman.
yahu doğa dediğimiz devrin üstünden onbinlerce yıl geçti, avcılık-toplayıcılık döneminde değiliz artık, bulduğumuz hayvanı devirip kütür kütür yemiyoruz (ki insanın doğasındaki en güçlü güdüdür açlık/hayatta kalma güdüsü) niye ama doğasında var canıııım diye erkekleri salıyoruz anlamıyorum ki.

İşte bunlar hep kültür meselesi...

Ay o tecavüz etme haberi ne kadar korkunc Bence bir erkeğin eşini bekar bir kadinla aldatma ihtimali düşük zaten. Evli erkeklerin evli kadinlarla aldattigini düşünüyorum çünkü okuduklarım ve gorduklerim bu agirlikta oluyor. O zaman burdan bir cikarim yaparsam kendimi de yakarim

zaten evli kadınlara sorsan tamamına yakını aslaaaa der,
bekarlara sorsan milyonda bir çıkar evet evli sevgilim oldu diyen,
e bu 4 milyar erkek kimle fanfin yapıyor

o tecavüz haberinde de, kadının kocası ağır sapıkmış, fantazisine malzeme çıkarmış, başka açıklaması olamaz.

Konu sahibi lohusaliyken aldatilmis.insanin erkegi dusunerek yapiyor bunu.bahanesi hazir sexe ihtiyacim var sonucta ben errrrrkegim sen cinsellik yasayacak saglikta degilsin...hayvanin erkegide ureme içgüdüsü ile hareket ediyor.

O konuda asla gözümün arkada kalmayacağı bir eşe sahibim. Çok şükür..
Yani aldatmayan erkek var.

Bence sizin çevrenizde bir tuhaflık var. Ya da siz aldatanlara karşı algıda seçiçilik oluşturmuşsunuz..

Kk da olsun erkek ağzıyla "henüz aldatmayan erkek vardır yapmayanlar da fırsat bulamamıştır" yorumları yapılmasın. Bu tamamen sadakatsiz erkeklerin kendi pisliklerini normalleştirme ergümanıdır..

Konu sahibi lohusaliyken aldatilmis.insanin erkegi dusunerek yapiyor bunu.bahanesi hazir sexe ihtiyacim var sonucta ben errrrrkegim sen cinsellik yasayacak saglikta degilsin...hayvanin erkegide ureme içgüdüsü ile hareket ediyor.
Konu sahibi eşini lohusayken yakalamış ya ihanetini
Öncesinde görmemiş olması evliliğinin ilk gününden beri aldatilmadigini göstermez Ogün yakalamış belki öncesi de var bunu bilemeyiz

Erkekler aldatir diyen babasına abisine amcasına kocasına aldatıyor diyor ve erkekler kadini kadınla aldattigina göre tüm kadınlar da aldatıyor diyor öyleyse kendini de buna katıyor
Ona bakarsak adetliyken de eslerimiz aldatıyor olabilir sebep Ogün müsait değildin :)

Normalleştirme kabul edistir. Kabul eden doğasında var der normallestirir. Buda ihaneti yayginlastirir
Ayrıca üreme iç güdüsü tüm insanlar da var sadece erkekte değil hatta bizzat doğum kadında var üremesi gerek . Doğası gereği dersek bir düşünürsek :) erkekte değil kadında aramak gerekir ozaman :)

yani teoriniz teziniz düşünceniz hepsi elinizde kaldı.
Tekrar bir düşünün şimdi bir düşünceye inanıp kabul etmek yerine bir düşünün

4 yillik evliyim simdiye kadar aldatilmadim en azindan aldatildiysam da suphelendirecek en ufak bi sey gormedim.insallah hic kimsenin basina gelmez.ilerde olur mu bilmiyorum ama olursa da esimin karakterini bildigim icin demekki beni artik tamamen silmis ki boyle biseye kalkismis.

Ay genelleme yapmayın rica edicem. Nerde boynuzlanan bi kadın var hemen her erkek aldatıyor tesellisinin altına sığınıyor.
Benim eşim aldatmaz mizacında yok çünkü karı kız muhabbetlerini sevmez.
Sosyal medya hesaplarını çok kullanmaz. Oralardan kimseyi aramaz.
Dışarda kadınlara göz ucuyla bile bakmaz.
İşiyle meşgul, hayattan başka beklentileri var.
Dünya onun için kadınlar etrafında dönmüyor.
Evlenirken yada bi ilişkiye başlarken karşınızdakini iyi ölçün tartın. Erkekler gayette karakterleri hakkında ipuçu veriyor.

Yok aldatmayan erkek yoooook!erkeklerin dogasinda cok eslilik vardir.ayni hayvanlar gibi.fark,erkek insan dusunerek yapiyor hayvan dusunmeden .sonucta ayni kapiya cikiyor.
doğalarında böyle bir şey yok. bunu bir kadın olarak siz nasıl kabul edersiniz? bunu diye diye normalleştiriyorlar sadece. siz de normalleştirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…