Aldatmayan erkek yok mu?

neden böyle genellemeler yapma gereksinimi duyuyorsunuz?
evet ya bütün erkekler aldatıyor, biz de aldatıldık işte napalım, hülya avşar bile aldatıldı desek rahatlayacaksınız sanki...
ben de bir genelleme yapayım o zaman, aldatılan kadınlar da hep, aldatmayan erkek yok, hepiniz aldatılıyorsunuz da haberiniz yok diye kendilerini avutuyorlar.

Hülya Avşar'a da aldatılınca bir rahatlık geldi zaten. Çiftler "aldatmalı" der durur zavallı..
Genelleme bu durumlar için tünelin ucundaki ışık gibi sanırım.. :olamaz:

Hülya Avşar'a da aldatılınca bir rahatlık geldi zaten. Çiftler "aldatmalı" der durur zavallı..
Genelleme bu durumlar için tünelin ucundaki ışık gibi sanırım.. :olamaz:

ya ya mutlu evlilik için erkek arada aldatmalıymış,
o zaman sormazlar mı adama, 60 yaşına geldin niye mutlu bir evliliğin olamadı diye :deli:

Evet, bütün erkekler aldatır, benim kocam hariç :63:
Bütün kadınlar aldatılır, sadece bazılarının haberi olur. Olsa benim olur ama. Ben de hariç.
Durun bir de şu yana doğru genelleyeyim: Tüm kadınlar aldatmaz, hiçbir kadın aldatmaz.
Hep erkekler birbirleriyle aldatır, ama biliyorum ki aldatmayan erkek yoktur, çünkü aldatmak vardır, erkek yapar çünkü hepsi aynıdır, aldatmayan erkek vardı da biz mi görmedik, her evlilikte olur böyle şeyler, her kadın aldatılmayı tadacaktır, erkekler bunun için vardır, genlerinde var ünlem soru işareti noktalı virgül :confused:

Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim kafamda bazı şeyler biraz daha netleşti. Öncelikle şunu söyleyeyim fiziksel olsun olmasın aldatmanın benim için bi affı yok. Bir arkadaş yazmış bu dank etti kafama aslında cevap çok basit. Kadın veya erkek fark etmeksizin, bir evlilik yıprandıysa çiftlerin birbiriyle paylaşacak fazla bir şeyi kalmadıysa bu ilişkilerde aldatma oluyor. Anahtar aslında hayatındaki insanı sevmek veya sevmemek yorumda da yazmış bir arkadaş. Çevremde gözlemlediğim evlilikler de böyle evlilikler buradan bu sonuç çıkıyor. Sadece erkeklerin aldattığını görmem ise ya kadınlar daha rahat saklıyor ya da erkekler bu konıda daha serbest olduklarını düşünüyorlar. Ve bu çiftler çoğunlukla çocuklar sebebiyle bir şekilde evliliklerini devam ettiriyorlar sevgi olmadan. Bir anlaşma iş ortaklığı gibi belki de. Ben kendimce bu sonuca vardım. Önceki mesajlarımda da defalarca yazdığım gibi konuyu açmamın amacı bütün erkekler aldatıyor hımm tamam o zaman boşanmayayım gibi bir şey değildi. Yani kendimi avutma amacım yok. Bu işin avutması da olamaz zaten dilerim temkinli yaklaşan veya asla yapmaz benim eşim diyen arkadaşlardan hiçbirinin ilişkisi bu noktaya gelmesin.

ya ya mutlu evlilik için erkek arada aldatmalıymış,
o zaman sormazlar mı adama, 60 yaşına geldin niye mutlu bir evliliğin olamadı diye :deli:

Sanatçı! kimliği aldatmasını engelliyor tabi ki. Doğal olarak mutlu olamıyor hatun. :KK45:
Böyle düşünen birinden evliliğinden ne beklenir ki hiç evlenmesin daha iyi..

Yorumların tamamını okuyamadım bile midem bulandı. İnsanlar ne kadar sahte ilişkiler kuruyorlar. Evlilik adı altında çünkü buna evlilik denemez.

Biraz önce "Kk da olsun erkek ağzıyla "henüz aldatmayan erkek vardır yapmayanlar da fırsat bulamamıştır" yorumları yapılmasın. Bu tamamen sadakatsiz erkeklerin kendi pisliklerini normalleştirme ergümanıdır.." yazmıştım yorumumda durum korktuğum gibiymiş. Hatta daha feci..

Bu durumu kabullenenler önce kadınlarmış meğer.. Hele bir yorum var ki "sen istersen bir anlık heves olarak kalır kocanı geri kazan" minvaili yazan bir umutsuz vaka.. Teselli desen değil, destek desen değil, gerçek desen hiç değil. Ne tarafından tutarsan tut elinde kalıyor.

Üzüldüm kadınlarımız adına. O yüzden ekonomik ve sosyolojik özgürlük diye bas bas bağırıyoruz. Sonra da biri çıkıyor başka konuda, çalışan kadınları çocuk yapıp başkasına baktırıyor diye yerden yere vuruyor. Bu konuda da "birikimim yok aldattı ama bekliyorum" diyor. Önce "mağdurum tam öyle demek istemedim" diyor destek veren olunca "evet aldatmayan yok hepsi aldatıyor" diyor. İki ucu b.klu değnek..

Bu "hepsi aldatır, aldatmayanlar ya yakalanmamıştır ya da daha teşebbüs etmemiştir" diyenlerin hayatı koca bir yalan üzerine kurulu.
Her çiftin arasında geçen bu diyaloglar eşimle bana da denk geliyor bazen. Eşim tavrımı çok net bilir. "Hayatını saçma bir heyecan için mahvetmek istiyorsan bedelini ödersin biliyorsun" dedim zamanında. Çok şükür karakter yoksunu biriyle evli değilim.
Olur da bir gün buraya böyle bir konu açarsam bilin ki gerçekten eşim beni şoka uğratmıştır. Ama oturup da seyretmem o ayrı.. Yaşamak ayrı, kabullenip susmak ayrı şeydir..

Erkekler evlenir ama nedeni bir eşli olayim diye degil.yuvam olsun ne
doğalarında böyle bir şey yok. bunu bir kadın olarak siz nasıl kabul edersiniz? bunu diye diye normalleştiriyorlar sadece. siz de normalleştirmeyin.[/QUOTEbacim ben normal demiyorum.evde helali varken harama uckur cozmek ne kotu.lakin bu dogayi kimse degistiremedi degistiremez.kizlar var burada da evlenmek istiyorlar neden evlenemiyorum diye sikayet ediyorlar. Bunlar dert ariyor rahatlik batiyor.gidip koca kahri kaynana dirdiri kahri cekene kadar rahat kafana bak evde annene bak.anne baba bir kucuk laf dese kizlara dokunuyor bilmiyorlarki elin lafinin sozunun acisini..

Ben büyük konuşmiyim ama nazarda deymesin kocama kendimden çok güvenirim o konuda.. :)
Kemal'im yapmaz sözünün versiyon değistirmis yorumu gibi olmuş bu yorum. benim kocam asla yapmaz diyenlerin başina geliyor nedense ihanet. Evliyim 1oglum var esim yapmaz diyemiyorum. Babam ne kadar mulayim ne kadar saf, annemin gozlerinin icine bakan bir adamken babam bile aldatti annemi. Cevremdeki herkes şok gecirmisti. O onu yapacak en son kisiydi diye.. psikologlar bile hic bir insana yuzde yuz yapmaz diye kefil olmayin diyolar. Sizdeki ozguven degil. Ama kocayi yuceltmek icin kendinizi alçaltiyorsunuz.. kendimden fazla guvenirim birde. Umarim aldatmaz umarim mutlulugunuz bir omur surer ama ben bu kadar guveni gereksiz buldum...

Yorumların tamamını okuyamadım bile midem bulandı. İnsanlar ne kadar sahte ilişkiler kuruyorlar. Evlilik adı altında çünkü buna evlilik denemez.

Biraz önce "Kk da olsun erkek ağzıyla "henüz aldatmayan erkek vardır yapmayanlar da fırsat bulamamıştır" yorumları yapılmasın. Bu tamamen sadakatsiz erkeklerin kendi pisliklerini normalleştirme ergümanıdır.." yazmıştım yorumumda durum korktuğum gibiymiş. Hatta daha feci..

Bu durumu kabullenenler önce kadınlarmış meğer.. Hele bir yorum var ki "sen istersen bir anlık heves olarak kalır kocanı geri kazan" minvaili yazan bir umutsuz vaka.. Teselli desen değil, destek desen değil, gerçek desen hiç değil. Ne tarafından tutarsan tut elinde kalıyor.

Üzüldüm kadınlarımız adına. O yüzden ekonomik ve sosyolojik özgürlük diye bas bas bağırıyoruz. Sonra da biri çıkıyor başka konuda, çalışan kadınları çocuk yapıp başkasına baktırıyor diye yerden yere vuruyor. Bu konuda da "birikimim yok aldattı ama bekliyorum" diyor. Önce "mağdurum tam öyle demek istemedim" diyor destek veren olunca "evet aldatmayan yok hepsi aldatıyor" diyor. İki ucu b.klu değnek..

Bu "hepsi aldatır, aldatmayanlar ya yakalanmamıştır ya da daha teşebbüs etmemiştir" diyenlerin hayatı koca bir yalan üzerine kurulu.
Her çiftin arasında geçen bu diyaloglar eşimle bana da denk geliyor bazen. Eşim tavrımı çok net bilir. "Hayatını saçma bir heyecan için mahvetmek istiyorsan bedelini ödersin biliyorsun" dedim zamanında. Çok şükür karakter yoksunu biriyle evli değilim.
Olur da bir gün buraya böyle bir konu açarsam bilin ki gerçekten eşim beni şoka uğratmıştır. Ama oturup da seyretmem o ayrı.. Yaşamak ayrı, kabullenip susmak ayrı şeydir..
Ben defalarca aynı şeyi yazmış olamama rağmen ısrarla yine aynı yorumlara maruz kalıyorum. Şu an yaşadığım yerde işimi yapabileceğim bir eğitim kurumu yok. Çalışmıyorum. Buradan kendimi dışarı atıp yanına gidebileceğim en azından başlangıç için bana destek olacak bir ailem yok. Ufacık bir bebeğim var MADDİ GÜCÜM YOK. Yeterince açıklayıcı mı bu sizin için? Ben de evliliğimin aslında bitmiş olduğu gerçeğiyle zaten yüzleşmiş haldeyim bundan emin olabilirsiniz. Ve o dediğiniz şoka lohusa halimle uğradım. Madur falan da değilim hayatın gerçeğiyle yüzyüzeyim. Tek başımayım gerekli şartları sağlayana kadar burada kalmaya MECBURUM. @Margarikotin lütfen konumu yorumlara kapatır mısınız.

Back
X