Aldatmayan erkek

Vardır elbette. Her kadın aldatmıyorsa her erkek de aldatmıyordur. Bir arkadaşa katılıyorum aldatılanlar kılıf uyduruyor aldatmayan mı var diyerek. Ee siz de aldatın madem diyesim geliyor benim de onlara

Aldatmayan erkek yoktur diyebilmek icin tum erkekleri biliyor olmamiz lazim imkan varmi boyle birseye.. evlenip veya hayatina birini alip aldatmayan erkek yoktur diyen kadinlar aldatiklari icin kendilerini bu sekilde avutuyor sanirim yoksa aldatilacagini bile bile evlenmek ne sacmadir yahu bekar kal bari

Son düzenleme:
Aldatmayan erkek var mı sizce ? Rahat bıraksak aldatmayacak? Varsa doğru kişi oldugunu nasıl anlayabiliriz
bunun ne erkek ne de kadın için garantisi yok. aldatmaz dedigin aldatyır aldatır dedigin aldatır.
bazende aldatılırsın ama bilmezsin.
bu işin kadını erkegi de yok malesef....

Nasil aldatmayan kadin varsa erkek de var.Herkes kendine yakistirmaz aldatmayi.

aldatmayan erkeklerinde olduğunu düşünüyorum.yada inanmak istiyorum.
bunun firsat bulmayla ilgisi yok yapacak insan firsatini kendi yaratır zaten.
siz ne yaparsanız yapın engelleyemezsiniz.
karakter meselesi bana göre.
aşkın sevgin bittiyse ayrılır ne istiyorsan yaparsın.doğru olan bu.
ama aldatıldığını bilip kabullenende var aldatilip suçu kendinde arayan da var.yani bu konu çok uzar..
aldatilacagim düşüncesiyle ilişki evlilik olmaz ,yürümez..

aldatmayan kadın var mı peki?
bu adamların hepsi bekar kızlarla mı aldatıyor?
yoksa hemcinsleriyle mi takılıyorlar?
bekaret baskısından kurtulan evli kadınlar eşlerinde bulamadıkları ilgiyi nerelerde arıyor?
her gün 3. sayfa haberlerine konu olan, ya da buraya sevgilileriyle ilgili konu açan evli kadınlar toplumun tamamını mı yansıtıyor?
zorunuza mı gitti?
bir cinsiyetin tamamını genellemek aşırı saçma değil mi sizce de?

Aldatmayan erkek yoktur yakalanmayan erkek vardır.
Şaka bir yana genelleme yapmak doğru olmaz fakat günümüzde sosyal medyayla beraber aldatmaların arttığı da bir gerçek.

Aldatmayan erkek var mı sizce ? Rahat bıraksak aldatmayacak? Varsa doğru kişi oldugunu nasıl anlayabiliriz
Tabi ki var. Erkekler sanki vahşi hayvan mı da zincirini salınca saldırsın önündekine. Onların da iyisi kötüsü var. Böyle ön yargılı olmayın. Nasıl anlayacağınızı bilemem ama. Çok insan anladım sanıp yanılıyor... Çok insan da aldatacak diye korkup duruyor oysa adamın aklında bile yok.

var tabiki
bence ayni orandalar sayi olarak aldatan ve aldatmayanlar :)

Kadinlarin aldatma orani erkeklere gore daha fazla imis. Öyle her erkek aldatir gibi basit kliselere girmeyin. Karakterli , düzgün bir insan aldatmaz. Erkeklerde o zaman bizim arkamizdan her kadin aldatir desin. Hos bir yakistirma degil. Herkesi kapsamaz.

Kadın erkek olmakla alakası olduğunu düşünmüyorum. Düzgün insan aldatmaz. Aldatacak insan ne kadar sevse aşık olsa da aldatır bence. Önemli olan düzgün insan olabilmek ve kendine yakışacak düzgün bir insanla birlikte olabilmek.

Hep söyledim yine söylüyorum aldatmayan erkek yoktur lafı züğürt tesellisidir. Yanlış koca seçimi yapmış kadınların kendini avutma çabasıdır, kendilerini kandırmasıdır.

Hadi bari kendini kandırıyorsun, benim herifimi neden genelliyorsun. Ortalık aldatmayan başka kadınları kadın olarak bile görmeyen adamlarla dolu. Siz gidip kötüsünü bulduysanız biz ne yapalım.

Var. Mesela cok asiri yakisikli bir is arkadasim var. 6 senedir birlikte calisiyoruz gelen musterilerin dibi duser cocuga. Tel numarasi verenler teklifler sunanlar... cocuk kizlarla konusmamak icin surekli arkaya kaciyor. Ne guzel kizlar geliyor rabbim ozene bezene yaratmis. Cocugun 12 yillik iliskisi var kimseye bakmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…