Aldatmayan erkek

bir sure aldatmayan erkek vardir bir sure bitince aldatirlar

Aldatma karakter meselesidir. Tabi ki aldatmayan erkek vardır. Ancak yakalanmadigi sürece kim aldattı kim aldatmadı bilinmez.

Her kadın aldatmadığı gibi her erkekte aldatmaz. Şu genellemelerden vazgeçin .

Tabiki var
Her kadın aldatıyor mu ??
Her erkek niye aldatsın
Kadınların hepsı aldatıyorsa cok kesın olarak ozaman tum erkekler aldatıyor dıyebılırız tum yeryuzu genelinde

İmam gibi her gün Allahin merhameti ile yaşayan evli birı bile aldatmaya çalısiyor. Gecenlerde sosyal hesaplar da biri mesaj attı .Adam imam camiden resimler atıyor kendini tanıtırken. Eline yüzük gördüm..Siz evlisiniz dedim. Evet ne var yanlış bir şey dedi.olmaz ki . Evliliğinde mutlu değilmiş .Allah eşinle arana sıcaklık muhabet versin dedim kapattım. Ama halen konuşmaya çalıştı.onun böyle şeyleri vicdanen yapmaması gerekirken .Nedir bu doyumsuzluk.

Aldatmaya meyilli erkekler hayatlarına girdikleri kadınları paranoyak yapıyor malesef..Tamam erkekler belki bir tık daha zayıf ve doyumsuz olabilirler fakat bu genelleme bana biraz ağır geliyor...
"Her erkek aldatır" önermesinden yola çıkarak ve bu endişeyi davranışlara yansıtarak eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmanın alemi yok ...

Tutkudan ziyade huzuruna düşkün erkek hatta cinsiyete bağlamayalım olayı huzuruna düşkün kişi aldatmaz.
Kimi insan heyecana düşkündür, kimisi ise huzura.
Heyecan kolay bulunur ama huzur gerçekten çok nadir çıkar aşkla beraber insanın karşısına.
Ve bir insan huzur ve güveni bulduğunda da anlık heyecanlar uğruna onu kaybetmeyi göze alamaz.

Aldatmayan erkeğin olmadığını düşünenlerin evli olması beni düşündürüyor. Madem birgün aldatılacagından eminsin niye evleniyorsun? Ben böyle düşünseydim evlenmezdim mesela, ihanet boşanma sebebidir çünkü ve boşanırım. Sizin için değil demek ki...

Aldatmayan erkek yoktur dıyen kadın, ihaneti hazmedecek kadındır.

Elbette aldatmayan erkek var.

Aldatmak erkekle eşleştirilen bir kavram değil. Karakterle alakalı bir kavram.

Karakter eksikliği kadında da erkekte de var. Ama bütün erkekler bu genellemeye girmez.

Aldatma kime neye göre ?
Kimisi bakışı bile bir aldatma olarak görürken kimisi duygusal birlikteliği olmayan ilişkileri burda sınır yok aldatma olarak görmüyor
Aldatmayan erkekte kadında vardır bana kalırsa

aldatmayan kadın da yok bu veriyle yola çıkarsak (hangi veri gerçi bilmiyorum ortada veri falan da yok)

neyse, siz ayaklarınızın üzerinde durun da aldatana yol verirsiniz, yeni sulara yelken açarsınız..

Allah korkusu olan, helali haramı bilen, bi dünyanın sonrası da olduğuna inanan aldatmaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…