Aldatmayan erkek

Elimizde tuttuğumuz için aldatilmadigimizi düşünüyorsak vay halimize.. erkek adamda aldatmaz kadın boş bıraksın yada bırakmasın. Aldatılan kadınların tümü hatalı oluyor bu tespit e göre

Adamına denk gelmeyince aldatmayam erkek yoktur diyor hanımlar ama.bu genelleme için çok saçma bir sebep .. aşık bile olmasa bi adam kendisine saygısından bu pisliği yapmaz ki eşine aşık bir erkeğin aldatma ihtimali hiç yoktur zannimca

Her iki cinsinde aldatanı var , aldatmayanı da var, genelleme yapmak doğru değil. Mesela benim babam annemi asla aldatmadı, iyi bir eş değildi boşandılar ve öldüğü güne dek babam başka bir kadınla olmadı. Keza bir sürü fırsatı olmasına rağmen eşimde yapmadı. Çevremde yapmayan bir sürü erkek var. Bu genellemeyi doğru bulmuyorum

Aldatmayan erkek var mı sizce ? Rahat bıraksak aldatmayacak? Varsa doğru kişi oldugunu nasıl anlayabiliriz
Ben evlenmeden önce eşime turnusol testi yaptım. Kaynar kazana attım yeşil çıktı. Yeşil hayırlıdır demekki aldatmsyacak dedim ve evlendim.
Ne yazık ki aldattı. Yeşil hayırlı değilmiş öğrenmiş oldum.
Birde ben onu çok rahat bıraktım. Azacik daha sıkı tutsaydim yularini aldatmazdi.
Suç bende yani.Erkeğine sahip çıkmayan kadın suçludur çünkü. Ve bütün erkekler rahat olunca aldatır. Sıkın yularlari..!

Yani şimdi aldatan erkeklerin hepsi serbest olduklarında mi aldattı ? Yani sıkı sıkı tutsak aldatamazlar öyle mi ?

Elbetde vardir yalniz herzaman gibi toplum vs aldatmayan erkek yoktur diyor. Ben inanmiyorum her erkek karakter yoksunu degil insanin icinde vicdan merhamet olursa yapmaz boyle birseyi. Kadin erkek fark etmiyor aldatan kadinlar da var sonucta.

Sorun değil canım.
Züğürt tesellisi gibi birşey işte.Aldatılan birçok kadin kendini böyle teselli ediyor..Aldatmayan erkek yokmuş pehhh..
Haahh buna o kadar çok katılıyorum ki her erkeği kendi kocaları gibi karaktersiz sanıp durumu normallestirmeye çalışıyorlar ama aldatilmqyan bir kadın için asla bu durum normal değil. Ben duyunca çok üzülüyorum etrafimdakilere

Aldatmayan erkek vardır. Aldatmayan kadın da vardır. Üstelik kadınlar peşinden koştuğu hâlde edebinden kafasını kaldırımdan kaldırmayan erkek de vardır. Üstelik aşırı güzel ve dünya peşinden koşuyor olmasına rağmen dönüp bakmayan, iffetli kadın da vardır. Tertemiz, edebiyle, namusuyla tek eşli ancak bir kişiye gönül vermiş hatta ancak bir kişiyi karşı cins olarak bilmiş kadın ve erkek vardır. Aldatılmayan kadın da vardır, aldatılmayan erkek de.

Burda erkeklerin iradelerinin,kadınlarınkindan daha güçsüz olduğunu söyleyenler var diye düşünüyorum.Ben de dahil.
Yani evli bir erkek,evli bir kadından daha yüksek bir ihtimalle,eğer karşısına uygun bir fırsat çıkarsa meyil edebilir aldatmaya. Bu ihtimal mevcuttur diyenlerdenim.
Benim kocam beni aldatmış olduğu için ben erkekler aldatabilir demiyorum ki!!
Kaldı ki yok öyle birşey.

Bu sebeple,evli olup da kocası tarafından aldatılan kadınlar hazımsızdır veya bu durum ironiktir tarzında yapılan yorumlar,kırıcı yorumlar olmuş..

Peki iradesine hakim olamayacağını düşündüğünüz, karşısına fırsat çıkarsa meyledeceğini düşündüğünüz kısacası güvenmediğiniz adamla neden evlendiniz? Daha doğrusu bütün erkekler sizin gözünüzde bu yapıdaysa (genellemeler her zaman yanlıştır) neden evlenmeyi tercih ettiniz?

Bunu öğrenmenin en iyi yolu erkek dünyasından birine sormaktır oranları ,kendi gözlemlerini,duyduklarını ,bildiklerini size anlattığı takdirde bayağı bir bilgi sahibi oluyorsunuz
Eşim sosyal hayatı yaşı ve işi itibariyle gayet hayatın içinde bir erkek bundan mütevellit kendi cinsiyle çok vakit geçiriyor ben de ona sorarım erkeklerdeki aldatma popülasyonu nedir nabııyonuz söylediklerini buraya yazmak istemiyorum
Kimseyi şüphelendirmek yok yere üzmek istemem ama gözünüz açık olsun hanımlar
Durum çok vahim.

Ben öyle bir erkekle neden evleneyim?!
Sadece irade anlamında,biz kadınlardan daha zayıf olduklarını savunuyorum,hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…