Ben evlenmeden önce eşime turnusol testi yaptım. Kaynar kazana attım yeşil çıktı. Yeşil hayırlıdır demekki aldatmsyacak dedim ve evlendim.Aldatmayan erkek var mı sizce ? Rahat bıraksak aldatmayacak? Varsa doğru kişi oldugunu nasıl anlayabiliriz
Yani şimdi aldatan erkeklerin hepsi serbest olduklarında mi aldattı ? Yani sıkı sıkı tutsak aldatamazlar öyle mi ?Ben evlenmeden önce eşime turnusol testi yaptım. Kaynar kazana attım yeşil çıktı. Yeşil hayırlıdır demekki aldatmsyacak dedim ve evlendim.
Ne yazık ki aldattı. Yeşil hayırlı değilmiş öğrenmiş oldum.
Birde ben onu çok rahat bıraktım. Azacik daha sıkı tutsaydim yularini aldatmazdi.
Suç bende yani.Erkeğine sahip çıkmayan kadın suçludur çünkü. Ve bütün erkekler rahat olunca aldatır. Sıkın yularlari..!
İroni yaptım canım.Yani şimdi aldatan erkeklerin hepsi serbest olduklarında mi aldattı ? Yani sıkı sıkı tutsak aldatamazlar öyle mi ?
Evet var bnm eşim asla ve asla böyle bi insan deil ve yapmayacagına adım kadar eminim bi insanın içinde Allh korkusu varsa aldatmaz .Aldatmayan erkek var mı sizce ? Rahat bıraksak aldatmayacak? Varsa doğru kişi oldugunu nasıl anlayabiliriz
Canım öyle gergindim ki okudum ama anlayamadım kusura bakma . Bu aldatma konusu nda herkesi aynı kefeye koymalarına tahammül edemiyorumİroni yaptım canım.
Anlaşılmıyor dimi?)
Sorun değil canım.Canım öyle gergindim ki okudum ama anlayamadım kusura bakma . Bu aldatma konusu nda herkesi aynı kefeye koymalarına tahammül edemiyorum
Haahh buna o kadar çok katılıyorum ki her erkeği kendi kocaları gibi karaktersiz sanıp durumu normallestirmeye çalışıyorlarSorun değil canım.
Züğürt tesellisi gibi birşey işte.Aldatılan birçok kadin kendini böyle teselli ediyor..Aldatmayan erkek yokmuş pehhh..
Aldatmayan erkek var mı sizce ? Rahat bıraksak aldatmayacak? Varsa doğru kişi oldugunu nasıl anlayabiliriz
Burda erkeklerin iradelerinin,kadınlarınkindan daha güçsüz olduğunu söyleyenler var diye düşünüyorum.Ben de dahil.
Yani evli bir erkek,evli bir kadından daha yüksek bir ihtimalle,eğer karşısına uygun bir fırsat çıkarsa meyil edebilir aldatmaya. Bu ihtimal mevcuttur diyelerdenim.
Benim kocam beni aldatmış olduğu için ben erkekler aldatabilir demiyorum!!!
Kaldı ki yok öyle birşey.
Bu sebeple,evli olup da kocası tarafından aldatılan kadınlar hazımsızdır veya bu durum ironiktir tarzında yapılan yorumlar,kırıcı yorumlar olmuş..
Ben öyle bir erkekle neden evleneyim?!Peki iradesine hakim olamayacağını düşündüğünüz, karşısına fırsat çıkarsa meyledeceğini düşündüğünüz kısacası güvenmediğiniz adamla neden evlendiniz? Daha doğrusu bütün erkekler sizin gözünüzde bu yapıdaysa (genellemeler her zaman yanlıştır) neden evlenmeyi tercih ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?