Aldatmayan erkek

Aldatmayan erkek vardir ama nerde yasiyor Allah bilir. Bu zamanda kimseye guven olmuyor. Iyi bir zamanda degiliz...

Erkek aldattıginda eşi sevgilisi hisseder diyen kadinlar inanin hiç hissedilmiyor.
Ben de aldatildim boşandım. Eşim bir kez bile eve geç kalmadı, telefonunda şifre yoktu hep benim elimdeydi. Isyerindeki bir elemanın üstüne hat almış ve o hatlı tlf nu hep isyerindeymis. Herhalde mesai saatleri içinde ilgili bayanlarla görüşüyordu.
Hayatta kendimizden başka kimseye saf saf guvenmemeliyiz.

Ne zaman görüşüyormuş peki geç kalmıyorsa?

gay mı dıyecektım ki son cumle de 12 yıllık sevgılsıı var demişssin..gördün mü? erkek olmasın sevgilisi..

Gercekten size soyleyecek soz bulamadim. Sanirim siz ve cevrenizdekiler de hep hatali tercihler yapmissiniz ki aldatmayan bir erkek olabilecegini akliniz hayaliniz bile almiyor. Yerinizde olmak istemezdim. Gordum ve yaklasik her hafta gormeye devam ediyorum.

Erkekler ciddi dusundukleri kadinlarin uslubuna ve terbiyesine dikkat ederler. Sanirim siz burdan kaybettiniz. Zira ben hic tanimadigim kimseye "sen" diye hitap etmedim, tanimadigim kisilerin ciddiyetle soyledigi sozleri dalga konusu da yapmadim.

Aldatmayan erkek var mı sizce ? Rahat bıraksak aldatmayacak? Varsa doğru kişi oldugunu nasıl anlayabiliriz

rahat bırakmadığında aldatmadığından nasıl emin olacaksın ki?
kafayı bunlara takıp hayatı ıskalamayın. yapacak adamın tıynetinde varsa yapar yapmayan da yapmaz.
ben kimseye %100 güvenmemekle beraber kimseyi de bunaltmamak taraftarıyım.

Bu son cumleleri ciddi ciddi kurmak istiyorum gelecek olan taliplerime.
Tam kesin bi dille " herseyi affederim ama aldatilmayi asla' diye ustune basa basa soylemek istiyorum.

Bunu üstüne basa basa söylemeye gerek yok. Hatta hiç söylemeye gerek yok. Zaten aldatıldığında affetmeyecek kadını gözünden anlar erkek milleti.

hemen hemen hepsi olsa da olur olmasada olur diye düşünür sapıtmışlar harici gideyim şunu hemen aldatayım diyen olacağını sanmıyorum, standart olarak. her türlü abazan erkekleri de saymıyorum tabi.önemli olan karakterli yada cimri olması.karakterliyse kendinden nefret etmek istemiyorsa aldatmaz.kimiside merakı kalır ama bu işler bedava olmaz deyip parasını vermeye kıyamaz.

pardon klas bayan :)

Kocanın sana ve kendine saygısı varsa yapmaz bunu hissedersin karsindakinden

Erkekler kit beyinlidir. Bence hayat kurtarir bu cumle.

Erkeklere bu şekilde yaklaşırsan işin zor. Kıt beyinli, anlayışsız, düz mantık falan değiller. En azından bir kısmı değil, o bir kısmı da işte iyi evlilik yürütebilen adamlar oluyor. Onlar da kendilerine kıt beyinli muamelesi yapan kadınlardan pek hazzetmezler.

Bosandiginiza gore ama gizli kalamamis ortaya cikmis.

Genellikle patlak veriyor zaten.

En olmadi aldattigi kadini canina tak edip adamin esine herseyi anlatiyor.

Evet kimseye guvenmemek lazim hak veriyorum ama her daim ya aldatilirsam suphesiylede yasanmaz. Suphe varsa pesine dusersin yoksa bile bir sureligine yoktur elbet patlak verir.

Canım içine hiç şüphe düşmediği sana anlayabilirsin belki. Mesela şüpheci olsan bile ondan şüphelenmiyorsan o sana o güveni vermiştir. Tabi bu her zaman geçerli olmayabilir. Bence siz güvenilir biri olursanız karşınıza güvenilir biri çıkma ihtimali artar. Ben böyle düşünüyorum. :)

Erkekler zaman zaman degişiklik istiyor.
Canım değişiklik aynı partnerle de yapılabilir. Değişiklik isteyince başka biri isteniyor gibi gelse de insanlara öyle değil bence. Eğer seviyorsak zaten midemiz kaldırmaz diye düşünüyorum ben.

Tecrubeliyim. Merak etme.

Canım değişiklik aynı partnerle de yapılabilir. Değişiklik isteyince başka biri isteniyor gibi gelse de insanlara öyle değil bence. Eğer seviyorsak zaten midemiz kaldırmaz diye düşünüyorum ben.
hem seviyor hem istiyorlar gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…