- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Ne zaman görüşüyormuş peki geç kalmıyorsa?Erkek aldattıginda eşi sevgilisi hisseder diyen kadinlar inanin hiç hissedilmiyor.
Ben de aldatildim boşandım. Eşim bir kez bile eve geç kalmadı, telefonunda şifre yoktu hep benim elimdeydi. Isyerindeki bir elemanın üstüne hat almış ve o hatlı tlf nu hep isyerindeymis. Herhalde mesai saatleri içinde ilgili bayanlarla görüşüyordu.
Hayatta kendimizden başka kimseye saf saf guvenmemeliyiz.
gay mı dıyecektım ki son cumle de 12 yıllık sevgılsıı var demişssin..gördün mü? erkek olmasın sevgilisi..
Aldatmayan erkek var mı sizce ? Rahat bıraksak aldatmayacak? Varsa doğru kişi oldugunu nasıl anlayabiliriz
Bu son cumleleri ciddi ciddi kurmak istiyorum gelecek olan taliplerime.
Tam kesin bi dille " herseyi affederim ama aldatilmayi asla' diye ustune basa basa soylemek istiyorum.
Gercekten size soyleyecek soz bulamadim. Sanirim siz ve cevrenizdekiler de hep hatali tercihler yapmissiniz ki aldatmayan bir erkek olabilecegini akliniz hayaliniz bile almiyor. Yerinizde olmak istemezdim. Gordum ve yaklasik her hafta gormeye devam ediyorum.
Erkekler ciddi dusundukleri kadinlarin uslubuna ve terbiyesine dikkat ederler. Sanirim siz burdan kaybettiniz. Zira ben hic tanimadigim kimseye "sen" diye hitap etmedim, tanimadigim kisilerin ciddiyetle soyledigi sozleri dalga konusu da yapmadim.
Erkekler kit beyinlidir. Bence hayat kurtarir bu cumle.Bunu üstüne basa basa söylemeye gerek yok. Hatta hiç söylemeye gerek yok. Zaten aldatıldığında affetmeyecek kadını gözünden anlar erkek milleti.
Erkekler kit beyinlidir. Bence hayat kurtarir bu cumle.
Erkek aldattıginda eşi sevgilisi hisseder diyen kadinlar inanin hiç hissedilmiyor.
Ben de aldatildim boşandım. Eşim bir kez bile eve geç kalmadı, telefonunda şifre yoktu hep benim elimdeydi. Isyerindeki bir elemanın üstüne hat almış ve o hatlı tlf nu hep isyerindeymis. Herhalde mesai saatleri içinde ilgili bayanlarla görüşüyordu.
Hayatta kendimizden başka kimseye saf saf guvenmemeliyiz.
Canım değişiklik aynı partnerle de yapılabilir. Değişiklik isteyince başka biri isteniyor gibi gelse de insanlara öyle değil bence. Eğer seviyorsak zaten midemiz kaldırmaz diye düşünüyorum ben.Erkekler zaman zaman degişiklik istiyor.
Erkeklere bu şekilde yaklaşırsan işin zor. Kıt beyinli, anlayışsız, düz mantık falan değiller. En azından bir kısmı değil, o bir kısmı da işte iyi evlilik yürütebilen adamlar oluyor. Onlar da kendilerine kıt beyinli muamelesi yapan kadınlardan pek hazzetmezler.
Tecrubeliyim. Merak etme.
Merak edecek bişey yok. Kendi hayatın, kendi seçimlerin. Beni ilgilendirmez. Sadece insanların aşağılayıcı sıfatlarla genellenmesine karşıyım.
hem seviyor hem istiyorlar gibi:))Canım değişiklik aynı partnerle de yapılabilir. Değişiklik isteyince başka biri isteniyor gibi gelse de insanlara öyle değil bence. Eğer seviyorsak zaten midemiz kaldırmaz diye düşünüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?