Aldatmayan erkek

Ogrendim ve gordum.
´seni o kdr cok seviyorumki, aldatmam asla´ dyen bi kul duser beser ve aldatir.
Sevgisi biter/ zevke gelir felan.

Ben bundan sonrasina ´ seni sevdgim icin sseni aldatmam asla´ diyeni degil.
´Allahtan korkarim ben´ diyeni ve hal ve hareketleriyle UYGULAYANI tanirim.
Beni sevdigi icin beni aldatmiycagini soyleyen erkek, birgun o sevgisi biterse ben ne yaparim?

Illaki binde bir cikablr ama erkeklerin dogasinda var capkinlik gozleri doymuyo asla ben bunu bilir bnu soylerim

Kimse kimseyi omrunun sonuna kadar sevmek zorunda degil ve sonsuz bir sevgiyi taahhut edemez. Duygular karsilikli ya da tek tarafli bitebilir. Insan olan aldatmaz alir karsisina partnerini, iliskiyi bitirir ve yeni denizlere yelken kacar, karaktersiz olanlar ise sevse de sevmese de aldatir. Takip edip etmemek sonucu veya aldatma potansiyelini degistirmez.

Aldatmayan erkek elbetteki var karısını/sevgilisini gerçekten sevip benimseyen,vicdanlı ve karakterlerli insanların nesli tükenmedi henüz

Aldatmayan erkek tabi ki var. Sevgilimin içini biliyorum, adam aldatmayı karşısındaki kadına sadakati gereği vs değil en başta kendi karakterine ve haysiyetine yakıştıramıyor. Böyle onursuz karaktersiz bir davranışı yapacak kadar aşağılık olabilir mi bi insan diyor.

Aldatan insan kendi şerefini ayaklar altına alır, karaktersizin tekidir net. "Aldatmayan erkek yoktur" lafı aldatılan kadınların kendince avuntularıdır.

Bu tamamen karakter ve vicdan meselesi.. Yaşayarak öğreniyor insan.. Misal ben evelnemden önceki ilişkimde aldatıldım 4 yılllık bir ilişkiydi.. O zaman karalar bağlamıştım yemeden içmeden kesilmiştim.. Erkeklerden nefret ediyordum sahiden.. Sonra tam 1 sene geçtikten sonra eşimle tanıştım ilk gördüğüm an tepemden ayaklarıma kadar hissettim o elektriği gerçekten.. tanıştık sevdik birbirimizi anlattım ona her şeyi bana öyle bir güven verdi ki sonra dedim ki tamamdır.. O gün bugündür mutluyum eşimden şüpheleneceğim hiç bir durum olmadı yani dediğim gibi başa geldik karkater ve vicdan meselesi.. Şu zamana kadar çok iyi geldik hiçbir şeyin garantisi elbette yok ama oldu ki aldattı onu affetmeyeceğimi ve tek celsede boşayacağımı arkama dönüp bakmadan gideceğimi çoooooook iyi bilir.. Dediğim gibi yaşamadan bilinmez..

erkeklerde Allahin kullari ve erkeginde onurlu su sereflisi Allahtan korkani yokmu tabiki var.her erkek serefsiz karaktersiz sorumsuz deyil meraketmeyin adam gibi adamlar var bunun kadını erkeği değilse insan olarak düşünmek lazım.yoksa ne seytan kadinlar da var dimi.her erkek aldatmaz...

Arkadaşlar, sadakatin kadını erkeği yok. Aldatmanın normal bulunma nedeni kimi iradesine sahip çıkamayan erkeklerin "Bizim ihtiyaçlarımız var çünkü bizim çok kıymetli penisimiz var taam mı? Biz penisimizin dikine giden iradesiz tipleriz yapacak bişey yok." bahanesi ve ataerkil kültürde yetişen kadınların doğal olarak bunu kabullenmesinden ibaret. Erkeğin ihtiyacı olduğu kadar kadının da var. Biz kadınlar ihtiyaç duymuyor muyuz bir iltifata, samimi bir dokunuşa, sevgiye, saygıya? Evde öküz kocanın, dışarıda öküz manitanın tribini çekmek hoşumuza mı gidiyor, zevk mi alıyoruz bundan? Hayır. Aldatmak cinsiyetten bağımsızdır, irade meselesidir. İradesine sahip olamayan erkekler ve kadınlar vardır, bir tarafta da iradesine sahip olup, sevgisinin/saygısının bittiğini hissederse birlikteliğini araya üçüncü kişi girmeden noktalayan erkekler ve kadınlar vardır.

Aldatmayan erkek var mı sizce ? Rahat bıraksak aldatmayacak? Varsa doğru kişi oldugunu nasıl anlayabiliriz
Var tabi, neden olmasın... Sana bakmaya bile cekinen erkek aldatmaz. Gercekten aşık olan erkek aldatmaz. Ayrica aşık kadın erkege fırsat da vermez. Zaten aldatacak adam gözüne bakınca anlaşılır. Biraz tecrube isi o da :)

Karakterli adam aldatmaz, sonucunu düşünebilme yetisi olan yapmaz!

Bir anlık yapacağı kaçamak için yıllarca emek verdiği yuvası dağılsın istemez.

bence aldatmayan erkek vardır ama kadınlar o tür erkeklere pek ilgi gösrtermez.

aldatmayan erkek kavramını açalım .. mesela bir erkek 20 yılın sonunda da aldatabilir karısını. bunu hiçbir zaman bilemeyiz. insanız neticede bugün deli gibi sevdiğimizi üç yıl sonra artık sevmediğimizi farkederiz. sevgiliyken soğuduğumuz insanlar olmadı mı oldu. evliliğe asla bitmez gözüyle baktığımız için yanlış yapıyoruz, adam ayrılamayacağını düşünüp karım evdeyken iki heyecan yaşayayım peşine düşüyor. sevgiliyken aldatanlardan bahsetmiyorum tabi..

dürüst bir erkek aldatmaz bence.. karısıyla iletişim problemi de yoksa eğer. eşime açık açık söyledim gün gelir de beni sevmediğini farkedersen veya bir başkasına gönlün kayarsa bunu bana söyle insan gibi yollarımızı ayıralım. seni ayıplamam, sana kin beslemem diye.

umarım yeterince dürüsttür.

Bu son cumleleri ciddi ciddi kurmak istiyorum gelecek olan taliplerime.
Tam kesin bi dille " herseyi affederim ama aldatilmayi asla' diye ustune basa basa soylemek istiyorum.

Elhamdulillah çevremde sadece 1 kişiyi duydum aldatmış diye. Kk daha çok moralimi bozuyor benim.

Allah iyi, karakterli insanlarla karşılaştırsn

benım kocam/sevgilim asla benı aldatmaz dıyen kım varsa o acıyı yaşadı..o yuzden asla emın olmayacaksın kımseden.yaa ınsan kendısınden bıle bu nefsi konularda emın olmamalı..buyuk konusmamalı..ben mesela esıme guvenırım amennna.ama asla benı aldatmaz demem...dıyen polianna'dır... :)

Aldan(t)mayan erkek, bence vardır. Yani ben hala olduklarına inanıyorum.

gay mı dıyecektım ki son cumle de 12 yıllık sevgılsıı var demişssin..gördün mü? erkek olmasın sevgilisi..

Herkes eşinin kasından gözünden anlar. Bir de iş çıkışı eve gelip gelmediginden. Telefonun ne kadar ortada olduğu da önemli. Bunlar genel anlamda kişinin potansiyelini ele verir. Mesela çevremizde bir akraba var, kendini bayağı ele veriyor potansiyel olarak. Bunları ben ayda 1-2 kez gittiğimde görüyorum da karisi nasıl görmüyor diye hayret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…