Var tabi, neden olmasın... Sana bakmaya bile cekinen erkek aldatmaz. Gercekten aşık olan erkek aldatmaz. Ayrica aşık kadın erkege fırsat da vermez. Zaten aldatacak adam gözüne bakınca anlaşılır. Biraz tecrube isi o da :)Aldatmayan erkek var mı sizce ? Rahat bıraksak aldatmayacak? Varsa doğru kişi oldugunu nasıl anlayabiliriz
aldatmayan erkek kavramını açalım .. mesela bir erkek 20 yılın sonunda da aldatabilir karısını. bunu hiçbir zaman bilemeyiz. insanız neticede bugün deli gibi sevdiğimizi üç yıl sonra artık sevmediğimizi farkederiz. sevgiliyken soğuduğumuz insanlar olmadı mı oldu. evliliğe asla bitmez gözüyle baktığımız için yanlış yapıyoruz, adam ayrılamayacağını düşünüp karım evdeyken iki heyecan yaşayayım peşine düşüyor. sevgiliyken aldatanlardan bahsetmiyorum tabi..
dürüst bir erkek aldatmaz bence.. karısıyla iletişim problemi de yoksa eğer. eşime açık açık söyledim gün gelir de beni sevmediğini farkedersen veya bir başkasına gönlün kayarsa bunu bana söyle insan gibi yollarımızı ayıralım. seni ayıplamam, sana kin beslemem diye.
umarım yeterince dürüsttür.
Var. Mesela cok asiri yakisikli bir is arkadasim var. 6 senedir birlikte calisiyoruz gelen musterilerin dibi duser cocuga. Tel numarasi verenler teklifler sunanlar... cocuk kizlarla konusmamak icin surekli arkaya kaciyor. Ne guzel kizlar geliyor rabbim ozene bezene yaratmis. Cocugun 12 yillik iliskisi var kimseye bakmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?