- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Şöyle açıklayayım izninizle...Erkeklere iradesiz diyerek bir nevi bu aldatmada onları kandırılan kişi statüsüne sokuyorsunuz. Aldatmanın kadını erkeği olmadığı gibi iradenin de kadını erkeği yoktur. Buna göre tek gecelik aldatmaları görmezden gelmemiz lazım.
Kadınlara " namussuz haysiyetsiz yollu kadınlar" sıfatını yakıştırmanız bir kadın olarak beni hayretler içerisine soktu. erkek kadına dur diyemiyor ben gideyim kocacığımı o kadınlardan koruyayım demek çok komik gerçekten.
Adatmada bütün suçu kadınlara yıkmanız erkeği yüceltmeniz çok cinsiyetçi bir yaklaşım olmuş
İkna olmadımŞöyle açıklayayım izninizle...
Tek gecelik aldatmalar bir hastalıktır. Bu yolla eşini aldatan kişi teşhis almamış bir hastadır. Kişilik sorunları, cinsel sorunlar, eziklik psikolojisi, ruhsal hastalik vb herşey olabilir. Bunu konumuz dışı olarak değerlendiriyorum.
Iradenin kadını erkeği olduğu bilimsel bir gerçektir. Doğada evrimsel sürece bakildiginda da bu gerçek net şekilde görülmektedir. Çok geniş bir konu. Bir örnek vereyim sadece. Erkek hergün milyonlarca sperm üretirken dişi 28 günde bir sadece 1 yahut 2 yumurta üretebilir. Ya da doğumdan sonra belli bir süre cinsel istek konusunda daha isteksizdir. Bu konu dediğim gibi çok geniş. Araştırabilirsiniz.
Asıl konu bizim doğadaki hayvan degil insan olmamiz yani hayvanlardan ayıran ozelligimiz aklımız ve ahlak anlayışımız.
Kadın yaradılış olarak erkeğe göre çok daha kıvrak zekalı ve grift bir zeka ürünü. Erkek ise daha düz mantık. Dogamiz bu. Aklına koyduğunu yapamayacak kadın tanımıyorum ben.
Asla erkekleri aldatma konusunda yuceltmiyorum...hatta bana göre bir hayli gelistirilmesi gereken zeka ürünleri. Ahlaklı düzgün erkekler yok mu tabiki var. Ama bir kadının niteliklerini beklemek yanlış olur bana göre.
Demek istediğim kadin kadinin kurdu olmayacak. Milletin evlisine niyet bozmayacak.
Bir hikaye var bilir mısınız...uzun yıllardır evli bir çiftin evliliği başka bir kadın icin bozuluyor. Eş diyor ki tamam ayrilalim ama 1 ay boyunca beni uyandığımda kucağında tasiyarak salona getir. Bir ayın sonunda ayrilacagiz...bu hikâyeyi biliyor musunuz?
Saygı duyarım.İkna olmadımDediklerimin arkasındayım.
Ben neden aldatıyorsunuz diye birkaç iş arkadaşıma sormuştum ortak cevapları var. Karımı çok seviyorum ama heyecan tutku bambaşka ve fırsatını bulunca aldatıyorum oldu.O kadar haklısınız ki hatta ben de böyle bir konu açmayı düşünüyordum. Benim ailem de dahil gördüğüm çoğu çiftte bir taraf ihanet içindeydi. Şimdi de sosyal medya ve internet ile neredeyse tüm dünya elimizin altında ve her ne kadar bunun cinsiyet değil karakter meselesi olduğunu bilsem de çoğu erkeğin aldattığını görüyorum. Bu durum o kadar canımı sıkıyor ki.. Neden böyle yapıyorlar, neden tek eşliliği sindiremiyorlar, neden sadakatle bağlı kalmıyorlar diye düşünüp duruyorum. Güvenim çok kırılıyor, gittikçe paranoyaklaşıyorum.
Bunu evli iken de yapmanizi tavsiye etmem.kahrını çekmiyorsun saçını süpürge etmiyorsun
7 yıllık eşim aldattı bosandim. O güne dek aldatmayan erkekler var derdim çünkü mükemmel bir esti ve zerre suphelenmemistim.
Ve kamuda mühendisim iş arkadaşlarım çoğunluk erkekler. Aldatmayan yok neredeyse. Sabahtan gunaydun canım yazıp karısı da dahil.olmak üzere beş kişiye yollayanlar mi ararsın, acil ariza çıktı kahretsin ya aşkım karımla bir akşam huzurla kalamayacak miyim diyerek sevgilisine giden mi ararsın, acilin önünde karısıyla görüntülü konuşarak zehirlendik sen merak etme bebegimizle ilgilen deyip sevgilisiyle fingirmeye giderken kahkahalar mi atan ararsın daha neler neler...
Şimdi evliyim ve asla kocam yapmaz demiyorum yaparsa yolu açık olsun derim o kadar.
7 yıllık eşim aldattı bosandim. O güne dek aldatmayan erkekler var derdim çünkü mükemmel bir esti ve zerre suphelenmemistim.
Ve kamuda mühendisim iş arkadaşlarım çoğunluk erkekler. Aldatmayan yok neredeyse. Sabahtan gunaydun canım yazıp karısı da dahil.olmak üzere beş kişiye yollayanlar mi ararsın, acil ariza çıktı kahretsin ya aşkım karımla bir akşam huzurla kalamayacak miyim diyerek sevgilisine giden mi ararsın, acilin önünde karısıyla görüntülü konuşarak zehirlendik sen merak etme bebegimizle ilgilen deyip sevgilisiyle fingirmeye giderken kahkahalar mi atan ararsın daha neler neler...
Şimdi evliyim ve asla kocam yapmaz demiyorum yaparsa yolu açık olsun derim o kadar.
Kendisinin söylediklerinin hiçbir bilimsel yanı yok, kanıtı da yok. Sadece erkekleri aşağı görerek kendini kandırıyor C CalciferŞöyle açıklayayım izninizle...
Tek gecelik aldatmalar bir hastalıktır. Bu yolla eşini aldatan kişi teşhis almamış bir hastadır. Kişilik sorunları, cinsel sorunlar, eziklik psikolojisi, ruhsal hastalik vb herşey olabilir. Bunu konumuz dışı olarak değerlendiriyorum.
Iradenin kadını erkeği olduğu bilimsel bir gerçektir. Doğada evrimsel sürece bakildiginda da bu gerçek net şekilde görülmektedir. Çok geniş bir konu. Bir örnek vereyim sadece. Erkek hergün milyonlarca sperm üretirken dişi 28 günde bir sadece 1 yahut 2 yumurta üretebilir. Ya da doğumdan sonra belli bir süre cinsel istek konusunda daha isteksizdir. Bu konu dediğim gibi çok geniş. Araştırabilirsiniz.
Asıl konu bizim doğadaki hayvan degil insan olmamiz yani hayvanlardan ayıran ozelligimiz aklımız ve ahlak anlayışımız.
Kadın yaradılış olarak erkeğe göre çok daha kıvrak zekalı ve grift bir zeka ürünü. Erkek ise daha düz mantık. Dogamiz bu. Aklına koyduğunu yapamayacak kadın tanımıyorum ben.
Asla erkekleri aldatma konusunda yuceltmiyorum...hatta bana göre bir hayli gelistirilmesi gereken zeka ürünleri. Ahlaklı düzgün erkekler yok mu tabiki var. Ama bir kadının niteliklerini beklemek yanlış olur bana göre.
Demek istediğim kadin kadinin kurdu olmayacak. Milletin evlisine niyet bozmayacak.
Bir hikaye var bilir mısınız...uzun yıllardır evli bir çiftin evliliği başka bir kadın icin bozuluyor. Eş diyor ki tamam ayrilalim ama 1 ay boyunca beni uyandığımda kucağında tasiyarak salona getir. Bir ayın sonunda ayrilacagiz...bu hikâyeyi biliyor musunuz?
Allah hidayet versin ne diyim. İnanılmaz bir güven kırıklığı yaşıyorum rabbim hepimizi öyle insanlardan korusun inşallah.Ben neden aldatıyorsunuz diye birkaç iş arkadaşıma sormuştum ortak cevapları var. Karımı çok seviyorum ama heyecan tutku bambaşka ve fırsatını bulunca aldatıyorum oldu.
8 aylık hamileydim toz pembe herşey. Eşim de ilgili sevgi dolu bir adamdı ( hıc suphelenmemistim) tesadüfen mesajlarını yakaladım. Zerre şüphem yoktu halbuki. Ikinci telefonu varmış. Arkadaşım Osman in tlf dedi de yemezler. Çalıştığı iş haninin bekçisinin üzerine almış tlf nu. Igrenclikler dizboyuSeninki nasıl yakaladın
8 aylık hamileydim toz pembe herşey. Eşim de ilgili sevgi dolu bir adamdı ( hıc suphelenmemistim) tesadüfen mesajlarını yakaladım. Zerre şüphem yoktu halbuki. Ikinci telefonu varmış. Arkadaşım Osman in tlf dedi de yemezler. Çalıştığı iş haninin bekçisinin üzerine almış tlf nu. Igrenclikler dizboyu
Bana göre kendini ezik hisseden, ne istediğini bilmeyen, zavallı ve aciz insanlar aldatma yolunu seçer. Bunun cinsiyetle alakası yok. Karakterle alakası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?