- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Egeli_Yasemin
-
Ne yapayim bilmiyorum =(
3 senelik evliyim, severek evlendik ve cok mutluyduk aslinda...yada ne bileyim ben öyle saniyordum..
esim bana dün icini kemiren bir derdi oldugunu bana anlatmasi gerekdigini söyledi ...
2 kere parayla iliskiye girmis, planlanmis degildi arkadaslarla takilirken orda buldum pismanim tövbe ettim diye agladi...yikildim beklemiyordum güveniyordum..cok güveniyordum..
birimiz bir odada birimiz bir odada 24 saat'dir agliyoruz..ne yapacagimi bilmiyorum aff edebilirmiyim nasil devam ederim onunla, bundan sonra nasil iliskiye girerim bilmiyorum
dün de yazdım bugün de yazıyorum... olayın altında başka bir şey var. sevgili olsa da bir erkek aldattığını söylese bir nebze gözden çıkarmıştır derim sevgilisini. ama bu nikahlı karısına anlatıyor. belli başka bir şey olduğu.
1.) geneleve gittiğini doğru kabul edersek... ya arkadaşlardan birinin karısı kendi kocasını bir şekilde yakaladı ve adam karısına yaseminin kocasının da o gün onlarla gittiğini söyledi. bu da bundan korktu da eşine itiraf etti. çünkü son olarak iki hafta önce ilişkiye girdiğini söylemiş. bunu düşündürtüyor insana...
2.) yine geneleve gittiğini kabul edelim... ciddi boyutta hastalıkla ilgili bir korkusu oluştu ve karısıyla yakınlaşmamak için anlatmak zorunda kaldı...
3.) başka bir sevgilisi var ve kadın peşini bırakmadığı için hikaye uyduruyor...
aklıma başka bir şey gelmiyor
Züğürt tesellisi işte, böyle böyle kandırıyor kendini. Yarın da gelip buraya konu açar 'Kocamdan Aids kaptım, ne yapacağım, öldüm, bittim, mahvoldum' diye.bu nasıl bi mantık ya? anlaşılan kocan seni çok aldattı.
Eşinden Aids kapınca da aynı şeyi söylersin umarım. Buraya gelip konu açma da, çünkü %100 yüzüne vururum. Keşke vurmasam, ama o kadar iyi bir insan değilim. Bu da Aids hastalığına kapılmış kadın. Al bakalım:Çoğu erkek karısını aldatmıştır. Eşin dürüst birine benziyor ki söylemiş sana. Son bir şans vermelisin bence.
Benim esimin en yakin arkadaslarindan birini kiz arkadasi aldatti. Cocuk affetti, kiz tekrar aldati. Cocuk en son ayrildi. Bir kadin bile bunu yapiyorsa, bu adamin tekrar aldatmayacagina inanmak icin bayagi bir saf olmak gerek. Ben o 2 kez aldatma hikayesine de inamiyorum. Duzinelerce kez aldatmistir kesin. Ama konu sahibesi yuksek ihtimal affedecek. Olumsuz, affetme diyen cevaplar gelince yazmayi birakti. Hadi kendi karari affeder affetmez ona kalmis, ama cocuk yapmamasi gerek bu adamdan. Cinsel hastaliklar anneden bebege geciyor. Mikrop yuvasi adamla birlikte olacak bu kadin omur boyu. Hastalik kapmasi isten bile degil.Kadin aldatsa erkek affedermiydi acaba...
Öyle ama buda onun hayati...sonuclarina kendi katlanir.aldatan yine aldatir cunku birsryler bitmistir o iliskide artik..eskisi gibi olmaz asla..Benim esimin en yakin arkadaslarindan birini kiz arkadasi aldatti. Cocuk affetti, kiz tekrar aldati. Cocuk en son ayrildi. Bir kadin bile bunu yapiyorsa, bu adamin tekrar aldatmayacagina inanmak icin bayagi bir saf olmak gerek. Ben o 2 kez aldatma hikayesine de inamiyorum. Duzinelerce kez aldatmistir kesin. Ama konu sahibesi yuksek ihtimal affedecek. Olumsuz, affetme diyen cevaplar gelince yazmayi birakti. Hadi kendi karari affeder affetmez ona kalmis, ama cocuk yapmamasi gerek bu adamdan. Cinsel hastaliklar anneden bebege geciyor. Mikrop yuvasi adamla birlikte olacak bu kadin omur boyu. Hastalik kapmasi isten bile degil.
Ben doğacak çocuğa üzülüyorum işte. Burada ortaya atılan teorilerden biri de-ki ben de buna katılıyorum- adamın hastalık kaptığıydı. Ve bu hastalığın kadına geçmiş olması da olası. E bu adam bu icraatlerine devam edecek, şimdi değilse bile sonradan hastalık kapması ve bunu kadına geçirmesi olası. Bu tip hastalıkları da anında teşhis etmesi mümkün değil. Bir kuluçka dönemi var, testlerde öyle hemen çıkmıyor. Bu kadına geçerse eğer bu hastalık ondan da bebeğe geçiyor. O bebeğin ne günahı var? Konu sahibesi bebek hayalin varsa unut lütfen. Ona böyle bir şey yapmaya hakkın yok.Öyle ama buda onun hayati...sonuclarina kendi katlanir.aldatan yine aldatir cunku birsryler bitmistir o iliskide artik..eskisi gibi olmaz asla..
Katiliyorum...ama iste kadinlar affediyor..hayat kadinlarindan hastalik kapma riski cok ama bu adamin hayat kadiniyla olduguna inanmıyorum.cunku bir adam aldattigini kolay kolay itiraf etmez...bunu ya karsindakinin canini acitmak icin yapar yada yakalanmasi an meselesi oldugu icinBen doğacak çocuğa üzülüyorum işte. Burada ortaya atılan teorilerden biri de-ki ben de buna katılıyorum- adamın hastalık kaptığıydı. Ve bu hastalığın kadına geçmiş olması da olası. E bu adam bu icraatlerine devam edecek, şimdi değilse bile sonradan hastalık kapması ve bunu kadına geçirmesi olası. Bu tip hastalıkları da anında teşhis etmesi mümkün değil. Bir kuluçka dönemi var, testlerde öyle hemen çıkmıyor. Bu kadına geçerse eğer bu hastalık ondan da bebeğe geçiyor. O bebeğin ne günahı var? Konu sahibesi bebek hayalin varsa unut lütfen. Ona böyle bir şey yapmaya hakkın yok.
Bence aldatilanlar her erkek aldatiyor zaten diye dusunerek kendi icine sindirmeye calisiyor.her erkek aldatmaz bence.bunu daha önce aldatilmis kandirilmis biri olarak söylüyorum.her erkegin aldattigini nerden biliyor sunyz?milletin yaninda misiniz hep?neye dayanıyor bu sözler
Bilincalti bunun yanlis oldugunu biliyor ama kendi bu durumu yasadigi icin herkesjn bunu yaptigini dusunmek rahatlatiyor onlari piskolojik olarak..evet katılıyorum. aldatıldı diye bunu normalleştirmeye çalışıyor, her erkek aldatıyor zaten diyerek. buna psikolojide savunma mekanizması deniyor...
Ne yapayim bilmiyorum =(
3 senelik evliyim, severek evlendik ve cok mutluyduk aslinda...yada ne bileyim ben öyle saniyordum..
esim bana dün icini kemiren bir derdi oldugunu bana anlatmasi gerekdigini söyledi ...
2 kere parayla iliskiye girmis, planlanmis degildi arkadaslarla takilirken orda buldum pismanim tövbe ettim diye agladi...yikildim beklemiyordum güveniyordum..cok güveniyordum..
birimiz bir odada birimiz bir odada 24 saat'dir agliyoruz..ne yapacagimi bilmiyorum aff edebilirmiyim nasil devam ederim onunla, bundan sonra nasil iliskiye girerim bilmiyorum
BEN senin yerinde olsam aldattığını mahkemede kanıtlar donuna kadar herşeyini alırdım. Öyle beş parasız kalınca bakalım para verip birileriyle olabilecek miHayir yazmayi oyüzden birakmadim, evet konuyu acdim ama herzamanda bakabilcek güce sahip degilim suan inanin
sonuca gelirsek: Bosanma davasi acmaya karar verdim, kendiside sadece haklisin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?