Aldatmis...Bosaniyorum

Açıklaması bence de pişmanlıktan değil gibi.
Yakalanma ihtimali oluştu. 1-0 öne geçmek için yaptı açıklamayı. İtiraf edersem lehime olur diye düşündü.

Bazıları öyle sanmış ama adam geneleve gitmemiş. Gittiği mekandaymış kadın. Ben öyle anladım.

Bunların hepsi varsayım tabi ki. Ama bu kadar kahrolacak adam ikinciye yapmaz.

Hariçten gazel okumak gibi olacak ama ben affedemezdim.

.... bence ıkınızde psıkoloğa gıdın hele kı ortada hıc bır problem yokken mutluyduk ta diyorsunuz çok ilginç ve 1. hatadır fakat 2.kere yapmasını nasıl açıkladı?

iste bu kadar super cevap harikasin arkadas

Çoğu erkek karısını aldatmıştır. Eşin dürüst birine benziyor ki söylemiş sana. Son bir şans vermelisin bence.
Eşinden Aids kapınca da aynı şeyi söylersin umarım. Buraya gelip konu açma da, çünkü %100 yüzüne vururum. Keşke vurmasam, ama o kadar iyi bir insan değilim. Bu da Aids hastalığına kapılmış kadın. Al bakalım:

Erkeğin hayat kadınlarıyla sevişmesinin normal olduğu bir aile hayatına sahipsen, çocuk yapma sakın. Aids anneden bebeğe geçiyor. Bencilliğin lüzumu yok. Sizin mantalitedeki insanlar yüzünden etraf hasta bebekten geçilmiyor.

Son düzenleme:
Kadin aldatsa erkek affedermiydi acaba...
Benim esimin en yakin arkadaslarindan birini kiz arkadasi aldatti. Cocuk affetti, kiz tekrar aldati. Cocuk en son ayrildi. Bir kadin bile bunu yapiyorsa, bu adamin tekrar aldatmayacagina inanmak icin bayagi bir saf olmak gerek. Ben o 2 kez aldatma hikayesine de inamiyorum. Duzinelerce kez aldatmistir kesin. Ama konu sahibesi yuksek ihtimal affedecek. Olumsuz, affetme diyen cevaplar gelince yazmayi birakti. Hadi kendi karari affeder affetmez ona kalmis, ama cocuk yapmamasi gerek bu adamdan. Cinsel hastaliklar anneden bebege geciyor. Mikrop yuvasi adamla birlikte olacak bu kadin omur boyu. Hastalik kapmasi isten bile degil.

Öyle ama buda onun hayati...sonuclarina kendi katlanir.aldatan yine aldatir cunku birsryler bitmistir o iliskide artik..eskisi gibi olmaz asla..

Öyle ama buda onun hayati...sonuclarina kendi katlanir.aldatan yine aldatir cunku birsryler bitmistir o iliskide artik..eskisi gibi olmaz asla..
Ben doğacak çocuğa üzülüyorum işte. Burada ortaya atılan teorilerden biri de-ki ben de buna katılıyorum- adamın hastalık kaptığıydı. Ve bu hastalığın kadına geçmiş olması da olası. E bu adam bu icraatlerine devam edecek, şimdi değilse bile sonradan hastalık kapması ve bunu kadına geçirmesi olası. Bu tip hastalıkları da anında teşhis etmesi mümkün değil. Bir kuluçka dönemi var, testlerde öyle hemen çıkmıyor. Bu kadına geçerse eğer bu hastalık ondan da bebeğe geçiyor. O bebeğin ne günahı var? Konu sahibesi bebek hayalin varsa unut lütfen. Ona böyle bir şey yapmaya hakkın yok.

Eşinizden midem bulandı siz nasıl aynı çatı altında kalıp eş olacaksınız

kocan senden boşanabilmek için en mazlum yolu seçmiş,vallahi helal ne oyunlar dönüyor bu hayatta...kavgasız gürültüsüz sözde vicdan azabı modeli ile hanımını boşanmaya ikna etmeye bile çalışmadan tereyağından kıl çeker gibi bir yolu denemesi ve başarması hakikaten çok zekice...
bu işte bir iş var cidden sen buraya öyle bir yazacaksın ki ben şok olacakmışım gibi hissediyorum konu sahibi..
Allah yardımcın olsun hakikaten müthiş zor bi durum.

Katiliyorum...ama iste kadinlar affediyor..hayat kadinlarindan hastalik kapma riski cok ama bu adamin hayat kadiniyla olduguna inanmıyorum.cunku bir adam aldattigini kolay kolay itiraf etmez...bunu ya karsindakinin canini acitmak icin yapar yada yakalanmasi an meselesi oldugu icin

evet katılıyorum. aldatıldı diye bunu normalleştirmeye çalışıyor, her erkek aldatıyor zaten diyerek. buna psikolojide savunma mekanizması deniyor...

evet katılıyorum. aldatıldı diye bunu normalleştirmeye çalışıyor, her erkek aldatıyor zaten diyerek. buna psikolojide savunma mekanizması deniyor...
Bilincalti bunun yanlis oldugunu biliyor ama kendi bu durumu yasadigi icin herkesjn bunu yaptigini dusunmek rahatlatiyor onlari piskolojik olarak..

çok konusulmus hepsini okumadım ama parayla ilişkiye girmiş bu ne iğrençlik yhaaaa
aşık oldum sevdım yaptım dese kabul ederdım ben olsam da parayla iğrenç yhaaa evli kalmayı düşünüyo musun hala

Bu zamana kadar saklamis da simdi neden itiraf ediyor ki, ben buna takildim...
Neden erkekler sonunda pisman olacagini bildigi seyleri tekrarlayip duruyor acaba?????

canım ben 11 yıllık evliyim şimdiye kadar aldatma dahil her türlü konuyu affettim.affettikçe yapmaya devam eder.benm sana tavsiyem boşan.bunu affedersen eğer gerisi gelicektir merak etme

Hayir yazmayi oyüzden birakmadim, evet konuyu acdim ama herzamanda bakabilcek güce sahip degilim suan inanin

sonuca gelirsek: Bosanma davasi acmaya karar verdim, kendiside sadece haklisin dedi
BEN senin yerinde olsam aldattığını mahkemede kanıtlar donuna kadar herşeyini alırdım. Öyle beş parasız kalınca bakalım para verip birileriyle olabilecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…