Aldatmis...Bosaniyorum

Allah ıslah etsin kimsenin başına vermesin.. Çok zor bi karar hadi birinciyi anlarım şeytan e ikinci nedir ya?
Arkadaşını ona göre seçiceksin işte. Rabbim korusun eşlerimizi dostlarımız böyle illetlerden...
Güvensiz bir hayattansa onsuz bi hayat. İnsan herşeye alışır.

İki kez yapilmis hatanin pismanligina,gozyasina kanmayin.

İlkinde pişman olmadi hosuna gitti, bir daha gitti ay ben ne yaptim mi dedi yani?

Ayrıca kendine saklamadi bunu söylemek zorunda kaldi çünkü ya hastalik kaptigindan supheleniyor ya da kulagina geleceğinin farkina vardi önce davrandı..

biraz burnu sürtsün..hırçınlık yapmadan ne kadar üzüldüğünüzü yaşadığınız hayal kırıklığını gösterin ona..laf ile değil gözlerinizle..
bir kez af edilen yine yine yapar derler ki 2 kez olmuş bu..bi yandan da en iyi erkek pişman olmuş erkek derler..
durumunuzu zamana bırakın derim..ama o arkadaş grubuna dikkat.
günah çıkartıyor esasen ama..pek güven vermedi bana.

kafayi yicek gibiyim, suan evden ciktim arka arkaya mesajlar geldi
oldu iste bi sekil oldu, affet hakkini helal, yemin ederim birdaha olmicak nolur, ben ettim sen etme ne olur, beni daha fazla kahretme,
ben tüm cesaretimi toparladim affimi diledim bundan sonraki büüyklül sende, ben öyle yada böyle vicdanimi rahatlamam nasil olursa olsun, ben bu serefsizligi yaptim ve sana itiraf edip af diliyorum bundan sonrasi icin hem sana hem allahim yemin olsun birdaha o hatayi tekrarlayamicam
degdimi diye sordum

kac gündür niye kahrediyim kendimi degse, pismandim cesaret edemedim tekrarlaninca affimi diliyorum, yemin ederim boynum kildan ince tek isteyim affet aramiz bozulmasin aff et sensiz yapamam sen bunu hicbir zaman hak etmedin öldürme beni

Zaten ne geliyorsa insanin başına kotu arkadaşlarından gelir tabi sizinkininde gönlü varmış demekki vicdanı rahat etmemiş söylemiş yada söylerse sizin affedeceginizi düşünmüş walla çok zor bir durum afferderseniz bir daha o arkadaslariyla gorusmesini engellemeniz gerek

Parayla mı ilişkiye girmiş? Geneleve gitmiş yani? Evde tertemiz mis gibi karısı varken o iğrenç ortamlardaki kadınlara mı gitmiş? Anlamıyorum ya ziyafet sofrası dururken çöpleri karıştırmak giibi bir şey bu. Cinsel hastalıklar kapmamıştır umarım.
Yorum yapmak çok zor. Evlilik terapistinden yardım alabilirsiniz belki. İtiraf etmesi pişman olduğunu gösterir ama bilmiyorum ki çok üzücü gerçekten ...( boşan demek zor boşanma demek de

bunun sonu gelmez.böyle şeyler alışkanlık yapıyor

Çüş. Bütün cesaretimi topladım af diledim diyor bir de, yani bu "birşey söyleyeceğim ama kızma" demenin başka bir yolu olsa gerek.
Madem o kadar cesur, sonuçlarına katlansın, itiraf etti, dürüstçe söyledi diye affetmek zorunda mısın?
Sonuçlarına katlanamayacağı naneleri yemeseydi o zaman.

off çok yeni olmuş daha.
ne amaçla itiraf etti anlayamadım hiç .
içi içini yer insanın ya bundan sonra her hareketinden şüphe duyacaksın. mümkün değil şüphesiz, güvenerek yaşamak bu adamla bu saatten sonra..
ne yapmalısın sana kalmış tabii ama..

Evliyken ihtiyacı mı varmış? Bi de bir değil, iki kere. Bunda pişman olacak bişey yok, gayet kendi kaşınmış.
O arkadaşlarla takılmaktan itibaren.

Kim ne der diye düşünme . . Eşinin pişman olduğunu sanmıyorum . . Bir değil iki kez aynı şeyi yapmış. .
Oldukça iğrenç bir durum. .

o adamı birdaha nasıl koynunuza alcaksınız mide meselesi ya , ben olsam çoktan boşamıştım bile asla af yok , yeminlerine falan sakın kanma , çocuklarının üstüne yemin edip aynı haltı işleyenler var , bir değil iki kere yapmış, birincisi hoşuna gitti demek ki ikinciye başvurdu sonra üçüncü ye gider nasılsa affediliyor, kesinlikle yanına bırakmayın,...

Sanırım hastalık belirtileri başladı ondan dolayı itiraf etti, ya da bunu yaparken yanında olan arkadaşlarından biriyle arası bozuldu size duyurmasından korktu. Pişman olduğunu sanmıyorum, olacak insan bu kadar uzun aralıklarla aynı şeyi ikinci defa yapmaz. Allah yardımcınız olsun karar vermekte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…