Aldatmis...Bosaniyorum

Bunlar nasıl arkadaşlarmış ki birlikte para verip öyle yerlere gidip o şeyi yapmışlar .
Allah hepsini kahretsin

Çok üzücü bi durum çözümü de yok gibi bişey ama okuyanlar ibret alsın arkadaşlar size kul olana değil Allaha kul olan kişiye güvenebilirsiniz önce Allahtan korkacak ki başını yerden kaldırmıcak öyle arkadaşlarla görüşmicek. Sevgi aşk bitebilir ama boşanmadan böyle hatalar yapmazdı gerçekten Allahtan korkan biri olsaydı

korkum yok aslinda, aileside ailemde arkamda olur bundan süphem yok, maddi bir destegede ihtiyacim yok..neden dinliyorum onu bilmiyorumda, kabulleniyorum sanki insan inanmak istemiyor...olamaz diyor hepsi bir kabus gibi

yillarca sana hic yalanim olmadi saklim gizlim olmadim, birtek bu olaylar haric, bu konu haric, ve bunuda gizleyemedim. sen bana güvenirken yaptim bunlari ama sonrasi olmaya sen bana güvenirken bunlari sakli tutarka yasayamazdim. benim sana olan sevgim hic azalmadi, ben senle gülüp senle agliyorum. birdaha yapcak olsam niye itiraf edeyim?`niye aramizin bozulmasini isteyeyim?? affini sigindim drm olmszdsn brn olmaam beni ben yapan sensin

Neden yaptığını sordunuz mu?

Gerçekten üzülerek yazıyorum, bir kere yapan yine yapar. Belki 1 sene içinde yapmaz ama atıyorum bir 5 sene sonra yine yapacaktır. Bu aldatma tamamen karakteristik bir olay.. Yalan söylemek, hırsızlık yapmak gibi ..

yalan söylemedim falan?
bundan daha büyük yalan ve aldatma var mi? Daha büyük bir iki yüzlülük var mi ?

Affedersen 3.icin de izin vermis olacaksin farkindasin degil mi? Ustelik isin içinde ask iliskisi de yok. Duygu yok, parayi basmis ve meslegi bu olan birileriyle iliskiye girmis. Buyuk olasilik hastalik korkusu sarmis icini. Agliyorsa da hastalik korkusundan agliyordur. Hic acima bile. Sana dokunduğu gibi tanimadigi birine de dokunabilen adama aglanmaz. Degmez.

Oh ne rahat ya yapsın ondan sonra ağlasın..Vicdan yaptım desin.
Arkadaşlarına Uymuş muş muş..
Hı hı zaten eminim öyledir o kesin arkadaşlarına uymuştur.
Yahu merak ediyorum onlar öl dese ölecek mi ?
Kimse kimseyi zorla koynuna sokmaz arkadaş.
Kaldı ki bu adamın 2. gidişi.
Kusura bakma ama ben bu adamla yapamazdım hatta o dakika kapı dışarı ederdim.
Böyle bir mide bulantısına afedersin ben katlanamazdım.
Bu 2. olmuş 3. 4. 5. de olur.

Arkadaşım bence bir dr. a görün,Allah korusun bulaşıcı bir hastalık kapmış ve sana bulaştırmış olabilir "adam".

Canım bu olayı sadece aldatmak olarak görmemelisin. Demek ki seninle cinsel yaşamından da memnun değil ki böyle bir şeye gereksinim duydu. Öyle bir arkadaşı falan olsa tamam aldatmak olur sadece ama para verip yapıyorsa yani mutsuz demek ki cinsel hayatından. Bu durumu seninle paylaşmak yerine gidip birilerine para verip ilişkiye girmeyi tercih etmiş.

Ben affedemezdim, bir kere yapan yine yapar diye düşünüyorum. Nitekim yapmış da. Aşk her şeyi affetmemeli diye düşünenlerdenim.

Alah yardımcınız olsun iyi düşünün affetseniz nasıl devam eder evliliğiiz affetmezseniz nasıl olur iyi bir karar verin ki çocugunuz da var bence bolca dua edin Rabbim bi yol göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…