- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
- Konu Sahibi Egeli_Yasemin
-
Çok üzücü bi durum çözümü de yok gibi bişey ama okuyanlar ibret alsın arkadaşlar size kul olana değil Allaha kul olan kişiye güvenebilirsiniz önce Allahtan korkacak ki başını yerden kaldırmıcak öyle arkadaşlarla görüşmicek. Sevgi aşk bitebilir ama boşanmadan böyle hatalar yapmazdı gerçekten Allahtan korkan biri olsaydıNe yapayim bilmiyorum =(
3 senelik evliyim, severek evlendik ve cok mutluyduk aslinda...yada ne bileyim ben öyle saniyordum..
esim bana dün icini kemiren bir derdi oldugunu bana anlatmasi gerekdigini söyledi ...
2 kere parayla iliskiye girmis, planlanmis degildi arkadaslarla takilirken orda buldum pismanim tövbe ettim diye agladi...yikildim beklemiyordum güveniyordum..cok güveniyordum..
birimiz bir odada birimiz bir odada 24 saat'dir agliyoruz..ne yapacagimi bilmiyorum aff edebilirmiyim nasil devam ederim onunla, bundan sonra nasil iliskiye girerim bilmiyorum
Neden yaptığını sordunuz mu?korkum yok aslinda, aileside ailemde arkamda olur bundan süphem yok, maddi bir destegede ihtiyacim yok..neden dinliyorum onu bilmiyorumda, kabulleniyorum sanki insan inanmak istemiyor...olamaz diyor hepsi bir kabus gibi
yillarca sana hic yalanim olmadi saklim gizlim olmadim, birtek bu olaylar haric, bu konu haric, ve bunuda gizleyemedim. sen bana güvenirken yaptim bunlari ama sonrasi olmaya sen bana güvenirken bunlari sakli tutarka yasayamazdim. benim sana olan sevgim hic azalmadi, ben senle gülüp senle agliyorum. birdaha yapcak olsam niye itiraf edeyim?`niye aramizin bozulmasini isteyeyim?? affini sigindim drm olmszdsn brn olmaam beni ben yapan sensin
korkum yok aslinda, aileside ailemde arkamda olur bundan süphem yok, maddi bir destegede ihtiyacim yok..neden dinliyorum onu bilmiyorumda, kabulleniyorum sanki insan inanmak istemiyor...olamaz diyor hepsi bir kabus gibi
yillarca sana hic yalanim olmadi saklim gizlim olmadim, birtek bu olaylar haric, bu konu haric, ve bunuda gizleyemedim. sen bana güvenirken yaptim bunlari ama sonrasi olmaya sen bana güvenirken bunlari sakli tutarka yasayamazdim. benim sana olan sevgim hic azalmadi, ben senle gülüp senle agliyorum. birdaha yapcak olsam niye itiraf edeyim?`niye aramizin bozulmasini isteyeyim?? affini sigindim drm olmszdsn brn olmaam beni ben yapan sensin
Arkadaşım neden adamın msj larını yazıyorsun bize?acizdim sana laik olamadim hayatim boyunca ilk defa senden bir sans istiyorum
Alah yardımcınız olsun iyi düşünün affetseniz nasıl devam eder evliliğiiz affetmezseniz nasıl olur iyi bir karar verin ki çocugunuz da var bence bolca dua edin Rabbim bi yol göstersin inşallahNe yapayim bilmiyorum =(
3 senelik evliyim, severek evlendik ve cok mutluyduk aslinda...yada ne bileyim ben öyle saniyordum..
esim bana dün icini kemiren bir derdi oldugunu bana anlatmasi gerekdigini söyledi ...
2 kere parayla iliskiye girmis, planlanmis degildi arkadaslarla takilirken orda buldum pismanim tövbe ettim diye agladi...yikildim beklemiyordum güveniyordum..cok güveniyordum..
birimiz bir odada birimiz bir odada 24 saat'dir agliyoruz..ne yapacagimi bilmiyorum aff edebilirmiyim nasil devam ederim onunla, bundan sonra nasil iliskiye girerim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?