- Konu Sahibi Egeli_Yasemin
-
Insan bir kere hata yapar 2. Yi yapmışsa bu hata değildir yalnızca 3,4,5. Lere giden yoldur benim düşüncemNe yapayim bilmiyorum =(
3 senelik evliyim, severek evlendik ve cok mutluyduk aslinda...yada ne bileyim ben öyle saniyordum..
esim bana dün icini kemiren bir derdi oldugunu bana anlatmasi gerekdigini söyledi ...
2 kere parayla iliskiye girmis, planlanmis degildi arkadaslarla takilirken orda buldum pismanim tövbe ettim diye agladi...yikildim beklemiyordum güveniyordum..cok güveniyordum..
birimiz bir odada birimiz bir odada 24 saat'dir agliyoruz..ne yapacagimi bilmiyorum aff edebilirmiyim nasil devam ederim onunla, bundan sonra nasil iliskiye girerim bilmiyorum
Neden soyluyor o zaman? Akli sira söyleyip vicdanini rahatlacak, yok efendim olmaz öyle séy. Bu konu cok ciddi aglamayi birakin ve gerekeni yapin derimNe yapayim bilmiyorum =(
3 senelik evliyim, severek evlendik ve cok mutluyduk aslinda...yada ne bileyim ben öyle saniyordum..
esim bana dün icini kemiren bir derdi oldugunu bana anlatmasi gerekdigini söyledi ...
2 kere parayla iliskiye girmis, planlanmis degildi arkadaslarla takilirken orda buldum pismanim tövbe ettim diye agladi...yikildim beklemiyordum güveniyordum..cok güveniyordum..
birimiz bir odada birimiz bir odada 24 saat'dir agliyoruz..ne yapacagimi bilmiyorum aff edebilirmiyim nasil devam ederim onunla, bundan sonra nasil iliskiye girerim bilmiyorum
Hemde bi degil 2 kere. Yuhhh hataya bakın siz. AcimayinNe yapayim bilmiyorum =(
İki kere yapmış.. Birincisinde niye pişman olmadı dersin? Belki ilincisi hoşuna gitmemiştir gitse karısı aklına bile gelmez uçkur manyağı psikopatlarArkadaslariyla beraber o ortama girdigine gore arkadas baskisida var isin icinde.
O an gururuna yediremedi namusuna sahip cikmayi, arkadaslarindan geri kalmamak icin parayi basmis.
Bana soracak olursaniz ben gercekten pisman olan insanlarin degisebilcegine inaniyorum.
Pismanlik insani gercekten cok olgunlastiran bir etkendir. SUrundur pismanligina sahit ol,
birdaha yapmayacagindan emin olunca affet.
Birde arkadaslariyla cikmasina asla izin verme, sen nerdeyse o da orda..
Kesin birşeylerden şüpheleniyordur,konu sahibinin kocası hastalık falan kaptığından şüpheleniyordur,yoksa durduk yere hiçbir aldatan taraf ben böyle böyle yaptım demez paçası tututşu şimdi adamın.Neden soyluyor o zaman? Akli sira söyleyip vicdanini rahatlacak, yok efendim olmaz öyle séy. Bu konu cok ciddi aglamayi birakin ve gerekeni yapin derim
Kesinlikle. Aids olabilir ve ya başka şeyler. Söykuyorki size de bulastirmasin haberiniz olsun yani. Töbe yarabbim. Yoksa söyleyecegi yoktuKesin birşeylerden şüpheleniyordur,konu sahibinin kocası hastalık falan kaptığından şüpheleniyordur,yoksa durduk yere hiçbir aldatan taraf ben böyle böyle yaptım demez paçası tututşu şimdi adamın.
Canım bu olayı sadece aldatmak olarak görmemelisin. Demek ki seninle cinsel yaşamından da memnun değil ki böyle bir şeye gereksinim duydu. Öyle bir arkadaşı falan olsa tamam aldatmak olur sadece ama para verip yapıyorsa yani mutsuz demek ki cinsel hayatından. Bu durumu seninle paylaşmak yerine gidip birilerine para verip ilişkiye girmeyi tercih etmiş.
Ben affedemezdim, bir kere yapan yine yapar diye düşünüyorum. Nitekim yapmış da. Aşk her şeyi affetmemeli diye düşünenlerdenim.
Checkup a ne zaman girdi? "Girmiştir" ile olmaz..hastalik belki bilmiyorum, checkup a girmisdir orda cikarmiydi onu bilmiyorum, ama ona baska nedenden girdi
tehdit düsünmüyorum cnkü gidenlerde evli
migdem kaldirmiyooor kabullenemiyor insan
siz bu adamı affedeceksiniz konu sahibi, affetmeyecek olan hesap bile sormazdı, çoktan ya çeker gider ya da onu kovardı evden.. 2 hafta yahu resmen 2 hafta önce olmuş, ne kadar pişman olabilir ki?
devam edecekseniz lütfen bundan sonraki hayatınızda periyodik olarak test yaptırın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?