Aldatmis...Bosaniyorum

Arkadaslariyla beraber o ortama girdigine gore arkadas baskisida var isin icinde.
O an gururuna yediremedi namusuna sahip cikmayi, arkadaslarindan geri kalmamak icin parayi basmis.

Bana soracak olursaniz ben gercekten pisman olan insanlarin degisebilcegine inaniyorum.
Pismanlik insani gercekten cok olgunlastiran bir etkendir. SUrundur pismanligina sahit ol,
birdaha yapmayacagindan emin olunca affet.
Birde arkadaslariyla cikmasina asla izin verme, sen nerdeyse o da orda..

Insan bir kere hata yapar 2. Yi yapmışsa bu hata değildir yalnızca 3,4,5. Lere giden yoldur benim düşüncem

Neden soyluyor o zaman? Akli sira söyleyip vicdanini rahatlacak, yok efendim olmaz öyle séy. Bu konu cok ciddi aglamayi birakin ve gerekeni yapin derim

Hemde bi degil 2 kere. Yuhhh hataya bakın siz. Acimayin

İki kere yapmış.. Birincisinde niye pişman olmadı dersin? Belki ilincisi hoşuna gitmemiştir gitse karısı aklına bile gelmez uçkur manyağı psikopatlar

Once bi doktora gonderin. Hastalik kapmis olabilir.

Ah su erkekler. Evde ki karisi neyine yetmez!!! Yaparlar bir de af beklerler.
1 kere degil 2 kere bir de !
Canim sen eger bunu sindirebileceksen,baristiktan sonra bu konunun ustune cizgi cekebileceksen,her beraber olurken bunlar aklina gelmeyecekse... Off cok zor...

Neden soyluyor o zaman? Akli sira söyleyip vicdanini rahatlacak, yok efendim olmaz öyle séy. Bu konu cok ciddi aglamayi birakin ve gerekeni yapin derim
Kesin birşeylerden şüpheleniyordur,konu sahibinin kocası hastalık falan kaptığından şüpheleniyordur,yoksa durduk yere hiçbir aldatan taraf ben böyle böyle yaptım demez paçası tututşu şimdi adamın.

kimse kimseyi öyle yerlere zorla götürmez.yok arkadaşa uydum o oldu bu oldu demesin

yemiş bir halt içinde kalsaymış.dedi de iyi mi oldu herşeyi mahfetti.

hastalik belki bilmiyorum, checkup a girmisdir orda cikarmiydi onu bilmiyorum, ama ona baska nedenden girdi
tehdit düsünmüyorum cnkü gidenlerde evli
migdem kaldirmiyooor kabullenemiyor insan

Kesinlikle. Aids olabilir ve ya başka şeyler. Söykuyorki size de bulastirmasin haberiniz olsun yani. Töbe yarabbim. Yoksa söyleyecegi yoktu

Eski nisanlim birgün karsima gecip: "Ben sana dokunamiyorum, parayla yapayimmi?" demisti.. O an basimdan sanki kaynar sular döküldü neye ugradigimi sasirmistim.. Midem bozuldu 2 gün boyunca kusa kusa bi hal oldum. Kaldiramadim öyle bir soruyu, bir yandan agliyordum bir yandan midem durmuyordu..

Daha sonra sordugumda daha öncede (ben hayatinda yokken) parayla "ihtiyacini" giderdigini ögrendim. Okadar tiksindimki ondan. Gözümden düstü. Saygim falan kalmadi..
Tabi baska sebeplerde vardi ve hepsinin birikimiyle nisani attim. Cok sükrediyorum huzurluyum. Evlenseydim hicbir zaman aklimdan parayla yapmis oldugu cikmayacakti.

Diyecegim o ki gözyaslarina kanip affetmeyin. Iyi düsünün. Ha affederim unuturum diyebiliyorsaniz affedin. Ama bu unutulcak birsey degil. Hele birde siz evliyken yapmis olmasi hic affedilir degil. Bir degil iki kere..

Kendinizi toparlayin fazla yipratmayin. Insallah dogru karari verirsiniz ve pismanlik duymazsiniz..

madem cinsel hayatından memnun değil o parayı gitip birine verip o igrençligi yapıcaksa ve bunu bir kaç kez yapıcak sa
eşiyle konuşsun desin durum şu şu ben senden memnun değilim desin aranızda yani özeliniz de bir sorun varsa doktora versin o parayı

bunun bahanesi olamaz

hastalik belki bilmiyorum, checkup a girmisdir orda cikarmiydi onu bilmiyorum, ama ona baska nedenden girdi
tehdit düsünmüyorum cnkü gidenlerde evli
migdem kaldirmiyooor kabullenemiyor insan
Checkup a ne zaman girdi? "Girmiştir" ile olmaz..
2. aldatması 2 hafta önce demişsiniz.
Kesinlikle dr. git arkadaşım.

siz bu adamı affedeceksiniz konu sahibi, affetmeyecek olan hesap bile sormazdı, çoktan ya çeker gider ya da onu kovardı evden.. 2 hafta yahu resmen 2 hafta önce olmuş, ne kadar pişman olabilir ki?

devam edecekseniz lütfen bundan sonraki hayatınızda periyodik olarak test yaptırın..

genelde böyle olur konu açılır eşim şunu yapmış bunu yapmış ağlıyorum üzgünüm diye ama konu sahipleri net ve kararlı hiç bir şey yapmazlar arada konuşurlar ve muallakta kalır sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…